Совети, прашања и oстанато во врска со автомобили

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Како да отворам Берга акомулатор од 45ам? :)

Дали има некоја адреса на која може да се види потрошувачката на гориво на некои коли?

Како да отворам Берга акомулатор од 45ам? :)

Земај токмакот,или евенетуално од поголема висина фрли го.Се драпам,како ќе го отвориш ако е од затворен тип?Какво производство е тој Берга?Сакаш да му дотуриш дестилирана?

Сакам да ве прашам дали во Volkswagen passat CC 2008/09 може да седат позади петорица?
--- надополнето: 21 март 2013 во 18:17 ---
Сакам да ве прашам дали во Volkswagen passat CC 2008/09 може да седат позади петорица?

Застани да улица,запри некој,и влезете му 5 души и пробајте

Дали има врска од која пумпа ставаме гориво?
Мое искуство е дека има разлика од пумпа до пумпа зборам во потрошувачка кај нас.За надвор од мк сум сигурен дека е поквалитетна нафтата имам забележано. Ваши искуства,,,,
--- надополнето: 21 март 2013 во 22:13 ---

Ако запнете може и како автобус да го користите

Дали има врска од која пумпа ставаме гориво?
Мое искуство е дека има разлика од пумпа до пумпа зборам во потрошувачка кај нас.За надвор од мк сум сигурен дека е поквалитетна нафтата имам забележано. Ваши искуства,,,,
--- надополнето: 21 март 2013 во 22:13 ---

Ако запнете може и како автобус да го користите

Наводно на Лукоил е најдобра нафтата.Сум ги пробал скоро сите во градов,и на Макпетрол и на Лукоил најдобро ми работи колава,не чади,поголема снага како да има.Што знам,може ми е се причинува,али од таму ставам најчесто,и од некои камионџии ако начекам.Лукоил и Макпетрол дефинитивно.

Да прашам да не знае некој како се вика колава ... 577752_342505332536078_927229696_n.jpg

Torte Mobile
Ron0n

Фала ви ептен и на двајцата

а дали знаете дали има во мкд вакви и што пари одат пошто ептен некако ми е најомилена кола ... а врска немав што марка е :icon_mrgr:

Torte Mobile
Ron0n

Фала ви ептен и на двајцата

а дали знаете дали има во мкд вакви и што пари одат пошто ептен некако ми е најомилена кола ... а врска немав што марка е :icon_mrgr:

nema u mkd vakvi, amurica samo :)
a za cenata ima milion faktori koi vlijaat kako motor, kolku e restavrirano, dali e restavrirano ili e skapano tenekjeto i slicno. Pocetna cena ne znam ali stignuvaat cena i po nekolku stotici iljadi dolari

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom