Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Формацијата на Јувентус за 2013/2014:
--------------------------Љоренте------------------
-------Љоренте-------Љоренте--------Љоренте--
Љоренте---Љоренте---Љоренте--Љоренте--Љоренте
---------------Љоренте----Љоренте--------

:icon_lol:

Формацијата на Јувентус за 2013/2014:
--------------------------Љоренте------------------
-------Љоренте-------Љоренте--------Љоренте--
Љоренте---Љоренте---Љоренте--Љоренте--Љоренте
---------------Љоренте----Љоренте--------

juventusteamvsbenfica.jpg

:)

На што дроги е ќелавиот стручњак ? Демек Барса ќе била жртвувана за да оди Малага понатака , или тоа е само негово согледување во случај на пораз на Барселона т.е Псж да оди во 1/2 финале .

На филе му ставил некој од тоа млекото у Шпанија кога искачал петок/сабота уште неможе да се оправи :pos:

Мои типови за 1/4 финалните двојки од ЛШ:

Малага-Дортмунд 45-55

Двете екипи се доста јаки,но сепак мала предност за Дортмунд бидејќи мислам дека дома ќе победат убедливо зошто имаат страшно неверојатни навивачи.Малага го има Иско и може да изненади со некој гол,ама поголема е веројатноста Малага на домашен терен подобро да се држи со Дортмунд.

ПСЖ-Барселона 30-60

Поголем фаворит се каталонците,што е многу нормално.ПСЖ според мене на домашен терен ќе извади нерешено,но на гости работата дупло ќе им се отежни(ама барем ке го имаат Ибрахимович :P).Нападот на Барселона е многу опасен,па доколку им се остави простор тие многу брзо можат да постигнат не еден повеќе голови и после ПСЖ да се чудат што ги снашло.ПСЖ ако сака историски пласман во 1/2 ќе мора да обрне внимание на дефазивната игра.

Баерн-Јуве 50-50

Ова дефинитивно ќе биде најинтересниот натпревар во 1/4.
Според мене и двата тима имаат идентични шанси,бидејќи имаат неверојатни голгетери.Играчите им се неверојатни.Повеќето викаат дека Баерн се фаворитите,но по оној пораз на домашен терен од Арсенал,малце му опадна рејтингот на Баерн(барем јас така мислам).Овој натпревар баш ќе биде Clash of the Titans :D

Реал Мадрид-Галатасарај 70-30

По фантастичните победи на Реал против нивните најголеми противници Барселона и Ман. Јунајтед,нормално е дека тие имаат поголема шанса за 1/2.После 10-11 години конечно ќе сакаат да влезат во тоа големо финале,па нивната желба ќе биде уште на домашен терен да си ја завршат работата со убедлива победа.Но Галатасарај со играчи како Дрогба,Фелипе Мело,Снајдер,Јилмаз,Алтинтоп итн. никако не смее да се потцени.А и тоа дека имаат добра публика исто треба да се напомене.Ќе биде и ова супер утакмица во секој случај :D

Баерн-Јуве 50-50

Ова дефинитивно ќе биде најинтересниот натпревар во 1/4.
Според мене и двата тима имаат идентични шанси,бидејќи имаат неверојатни голгетери.Играчите им се неверојатни.Повеќето викаат дека Баерн се фаворитите,но по оној пораз на домашен терен од Арсенал,малце му опадна рејтингот на Баерн(барем јас така мислам).Овој натпревар баш ќе биде Clash of the Titans :D

:eek:

Ај за Баерн разбирам, имаат, ама кој црн неверојатен голгетер го има Јувентус сезонава?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom