Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
2009 година лоол во фан клуб Милан главна трансфер желба Амаури :eek: колку е добро вака кога читаш постови од порано, којзнае колку ќе се смешни некои од сегашниве популарни трансфер желби за 3-4 години :D

2009 година лоол во фан клуб Милан главна трансфер желба Амаури :eek: колку е добро вака кога читаш постови од порано, којзнае колку ќе се смешни некои од сегашниве популарни трансфер желби за 3-4 години :D
На пример сите онја,што го сакаа Торес у својот тим:pos:

Ова прееска го барав у ФК на Јувентус, таму мислев го пишал. А тој, у ФК на Баерн да го пишал.

Ме занима дали у школо праел вака. Добива двојка Хемија и си вика, ај од утре физика учам, не можам веќе ништо од Хемија, само двојки имам :icon_lol:

Значи најголемиот глорихантер на форумов навивал за Јунајтед,Милан,Јуве и Баерн. И вие пак викајте дека Челзи имал глорихантери :D

Чудно не се врати у Јувентус, откако освои титула без пораз. Или можеби у Мај ќе се врати, кога Јувентус ќе има 2 по ред(освен ако не се десат чуда:eek:) :D

И јас пред две години сум го сакал Ја Конан во Баерн, пред неколку недели разгледував што сме пишувале.

Сите го сакаат Тарзан, само Ја Конан :icon_lol:

Значи најголемиот глорихантер на форумов навивал за Јунајтед,Милан,Јуве и Баерн. И вие пак викајте дека Челзи имал глорихантери :D

Се, се ама ова 4 пати гледано по ред е најјако, аххахаахха:pos::pos::LOL:...

Милан беа најцареви цела година за секој натпревар на Џеко коа коментираа и на крај во Сити отиде. :pos::pos:

Инаку трансфер желбите пред три и пол години... :pos::pos: Босингва сум го спомнувал бе.

fcfe2__4857204042_Disgusted_oh_god_why_text_xlarge.png

Милан беа најцареви цела година за секој натпревар на Џеко коа коментираа и на крај во Сити отиде. :pos::pos:

Инаку трансфер желбите пред три и пол години... :pos::pos: Босингва сум го спомнувал бе.

fcfe2__4857204042_Disgusted_oh_god_why_text_xlarge.png

Требаше дечкото да го упатиш кај нас, бар малце ќе живнеше темата за Дортмунд :icon_mrgr:

Гледај и ти да не испаднеш како нив за Левандовски, и оп во Ман.Јун :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom