Мислам дека нема да го срушат рекордот , сега имаат тешки готувања во Бостон , Чикаго , Сан Антонио а тоа се тимовите што можат да им парираат на Мајами и да ги добијат во плеј оф серија .
--- надополнето: 18 март 2013 во 08:42 ---
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Сиксерс ако му понудат нов договор на Бајнам гадно ќе се заебат.За професиониален куглар и играч со соленки наместо колена, дадоа златни играчи.Еве го Харклс во Меџик си гази, исто и Вучевич иако е софомор има солидни бројки, а Иги е приказна сама за себе.Плус го земаа Џејсон Риџардсон кој поради операција на коленото ја пропушта сезона.Со причина се лути Колинс, не знам што сакаат да направи тој со моменталниот ростер.Среќа Холидеј ја игра најдобрата сезона до сега инаку ќе се бореа со шарлот за последното место ( не дека сега се нешто подобри).

. Иако не го сакам Бајнам, пошто е дете у главата уште и уште не сфака дека води организација вредно пола милијарда долари. Ама, јас сум за да го вратат и наредно сезона заради тоа што мислам дека ова со колената нема многу да му влијае пошто цела кариера да сега се соочува со тоа и последната сезона му беше најдобра, што значи не назадува. Со правилен третман, нормално и одмор кога треба мислам дека ке биде добар. Истово би го прифатил под услов да не зема максимална плата, туку највисоката бројка на плата да му биде околу 12-14 милиони. Реално, според мене, толку и заслужува со оглед на тоа дека е несериозен и цела сезона помина на трибини. Треба да се задржи костурот на екипата, добар центар, добар плеј и добри шутери, тоа е добитна комбинација како пред десетина година Шек во средина опкружен од одлични шутери во Хори, Фокс, Фишер и Коби.