Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не се нарекувам јас е. инвалид, а можеби и далеку сум од тоа! Но интересна ми е оваа појава, и во неа наоѓам повеќе допирни точки, а можеби стварта е симптоматска!
Не се работи за љубов само, туку општо многу работи се случуваат околу мене, за кои треба да плачам или да се смеам, ама секој ден, како што минува се осеќам дека станувам се поладна и поладна, не осеќам ништо, продолжувам напред!
Затоа сакам да чујам некое размислување, или искуства плус.... Незнам како да се опишам, и не сакам да се опишувам, ама самата помисла дека можам да станам такво нешто, ме плаши! За некого смешно, за некого страшно, повелете....
Нека не те плаши дека ќе бидеш таква,но според тоа што опишуваш дека не чувствуваш или продолжуваш напред тоа не би нарекол емоционален инвалидет туку тоа е нешто друго, би рекол незаинтересираност или го затвораш сопственото ЈАС и недостиг на самодовербаНе се нарекувам јас е. инвалид, а можеби и далеку сум од тоа! Но интересна ми е оваа појава, и во неа наоѓам повеќе допирни точки, а можеби стварта е симптоматска!
Не се работи за љубов само, туку општо многу работи се случуваат околу мене, за кои треба да плачам или да се смеам, ама секој ден, како што минува се осеќам дека станувам се поладна и поладна, не осеќам ништо, продолжувам напред!
Затоа сакам да чујам некое размислување, или искуства плус.... Незнам како да се опишам, и не сакам да се опишувам, ама самата помисла дека можам да станам такво нешто, ме плаши! За некого смешно, за некого страшно, повелете....
Растеш и се соочуваш со реалноста. Виде приказните за принцот на белиот коњ се само приказни.