Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
- Член од
- 16 октомври 2009
- Мислења
- 7.349
- Поени од реакции
- 7.606
Болна точка пипаш тука . 20 кила помалце од тебе .A tezina? Tolku i jas, so 78 kg.
Болна точка пипаш тука . 20 кила помалце од тебе .A tezina? Tolku i jas, so 78 kg.
Нема што да кажуваш не си низок ти..малце дури и над просек си.Шо па ја да кажам со 178 cm? ... -__-
Па не баш...да беше 83 кила ќе беше поблиску до "перфекција"183 со 73 ... перфекција !
Види го телото на сликата .. уште 3 кила и ..Па не баш...да беше 83 кила ќе беше поблиску до "перфекција"
Па добро, дека двометрашиве ги спомна (му доаѓа како нов просек, ако рачунаме кој што пишал овде на темава ).Нема што да кажуваш не си низок ти..малце дури и над просек си.
Ставај камења во џебовите кога дува ветер да не те однесе.Болна точка пипаш тука . 20 кила помалце од тебе .
Дали тоа значи дека јас треба до 78 кила да стигнам? ... ()Па не баш...да беше 83 кила ќе беше поблиску до "перфекција"
-___- .... pls don't trolly-gloat on my misery. Its hard enough as it is.Ставај камења во џебовите кога дува ветер да не те однесе.
Па зависи од човек до човек....некој изгледа топ со сооднос 180/80....некој изгледа дебело/слабо. Ти за дебелеење не се секирај во наредниве 5-6 години сакал неќел ставаш 5-6 кила +....е сеа ако сакаш ептен брзо треба малце да се помaчишДали тоа значи дека јас треба до 78 кила да стигнам? ... ()
I might as well pay Вардар a visit if that's the case. Literally mission impossible.
--- надополнето: 18 март 2013 во 01:32 ---
-___- .... pls don't trolly-gloat on my misery. Its hard enough as it is.
Верувај се мучам (Хипер-ектоморф гени -___-).Па зависи од човек до човек....некој изгледа топ со сооднос 180/80....некој изгледа дебело/слабо. Ти за дебелеење не се секирај во наредниве 5-6 години сакал неќел ставаш 5-6 кила +....е сеа ако сакаш ептен брзо треба малце да се помaчиш
Барем за покачување килограми е многу лесно, пресметај колку калории ти треба на днево ниво внесувај 500-1000+ повеќе па да видиш дали ќе нема резултати, еве ти еден корисен линк + јади си и благо, тестенини, леб и резултати ќе има сигурно.-___- .... pls don't trolly-gloat on my misery. Its hard enough as it is.
Читај првиот дел од линкот.Верувај се мучам (Хипер-ектоморф гени -___-).
Приказната за брз метаболизам е најголем мит, само треба да започнете да јадете повеќе отколку што трошите во текот на денот. Знам дека мислите дека јадете многу, но тоа не е точно. Инаку не би биле слаби. Вашиот метаболизам и генетика немаат ништо поврзано со тоа што сте вие слаби и имате дефицит на мускулна маса.
Чим Бред Пит најголемиот ектоморф на планетава можеше да качи 23-4 кила за една година во чист мускул за Троја......anything is possible.Верувај се мучам (Хипер-ектоморф гени -___-).
Но океј, чим викаш ќе почнам да калемам килажа, ќе ти верувам на збор .
Јадам скоро колку татко ми.Читај првиот дел од линкот.
Не ми е логично некако да јадеш исто со човек од 120 кила а да си толку слаб, исклучок е ако си ептен физички активен.Јадам скоро колку татко ми.
..... он е 195 cm, 120 кила .... Треба него да го стигнам во јадење ???