- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.134
- Поени од реакции
- 16.811
Сервет, во 90 минута, за победа на Цирих.На кого?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сервет, во 90 минута, за победа на Цирих.На кого?![]()
Не сфати, нели...?Сервет, во 90 минута, за победа на Цирих.
Сега да.Не сфати, нели...?
Сегде кај што има офис плус или onе како Сити Мол, Рамстор, Веро... плус југотон.А карти кај има да се купат ?
Сегде кај што има офис плус или onе како Сити Мол, Рамстор, Веро... плус југотон.
Тоа е, првин мојата заебанција не ја сфатија, после ја твојата... јебигаХаха друже знам каде има,него сакав малце да ги позафркавам овие што се нервираат кога некој прашува![]()
Само кај нас може да игра играч што нема играно 2 години официјален натпревар. Не знам од кај знаете дека е добар кога никој од нас не го гледал како игра. На пријателската што ја изгубивме беше лош. Што е до мене би сакал да го видам Таневски во репрезентација, али за жал се повреди и се уште не е во комбинација ниту за Вардар.Не игра ни во Таврија, ама не поради негова вина. Таврија има забрана за трансфери, штом им ја укинат одма ќе почне да игра. Се разбира, добар дефанзивец.
Па и Хасани скапува на трибини па го зимаат....Тричковски, Трајковски и Јахович скапуваат на клупа секој викенд![]()
Па и Хасани скапува на трибини па го зимаат....