Маршалот
Bianconeri
- Член од
- 29 декември 2009
- Мислења
- 2.102
- Поени од реакции
- 2.404
Кажа вчера и стево, а зашо уствари?
Лоши временски услови.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кажа вчера и стево, а зашо уствари?
pescara KijevoНа телма која утакмица ќе ја пренесуваат од 3?
Mилан - ПалермоНа телма која утакмица ќе ја пренесуваат од 3?
. Интераши само да ве предупредам дека Јуве после Интер игра со Пескара, а има доста играчи кои се на 1 жолт картон до суспензија (Пирло, Киелини, Барзаљи меѓу поважните).
.
...За две недели ќе биде интересно. Интераши само да ве предупредам дека Јуве после Интер игра со Пескара, а има доста играчи кои се на 1 жолт картон до суспензија (Пирло, Киелини, Барзаљи меѓу поважните).
Знам дека имате доста повредени играчи па да ви кажам дека овие играчи нема баш да бидат нежни.
Мора да добијат барем 2ца жолт картон па да сме ослободени до крајот на сезоната. Пирло мислам дека треба да се потруди, па може еден од Киелини и Барзаљи (подобро Киелини бидејќи тој и онака добива жолти полесно, овој Барзаљи е многу мирен и коректен играч). Не дека Киелини не е коректен, ама има поголема енергија во него, па така некогаш не внимава многу...
Не сум слушнал дали има информација за тоа кога ќе се преигра Самп-Интер, ама се надевам дека ќе биде скоро, интересен натпревар ќе е тој.

Беше пенал.Dobro be sto e ovaa so Milan celo vreme bez veze penali dosudat pro niv!
ccc
Гледаше или само кењаш?Dobro be sto e ovaa so Milan celo vreme bez veze penali dosudat pro niv!
ccc

Dobro be sto e ovaa so Milan celo vreme bez veze penali dosudat pro niv!
ccc
Беше пенал.