Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И ова 107% значи дека сите под Хамилтон и Хамилтон утре нема да возат, или не беше такво правилото?
Вистински фан оди да гледа Ф1. Кажими фану, колку трки имаш изгледано во живо? 0? Фала, чао.Само вистински фан на Формула 1 останва со незе од почеток до крај!![]()
Како бидна сега, Q2 и Q3 ќе се возат во 1 по полноќ?По правило не треба да возат, но се земаат и времињата од тренинзите кога сите беа во 107%, па така најверојатно ќе им биде дозволено на тие што отпаднаа во првата сесија да учествуваат на трката....
Не се прај сега со сила то шо не си, демек ако имаш ти појдено негде поголем фан си од мене? Можи немам финансии да одам негде и? То ме прај помал фан од тебе шо пропушташ квалификации и трки воопшто? Ретко кога пропуштам тренинзи, а квалификации и тркни никогаш, а за одење не се секирај, во агендата ми е, поприлично сум млад, ќе имам време да ги посетам сите патеки!Вистински фан оди да гледа Ф1. Кажими фану, колку трки имаш изгледано во живо? 0? Фала, чао.
01 часот - квалификацииАј нека ми каже некој од колку часот ќе се возат квалификациите а од колку трката. Благодарам.![]()
Не се сметам за фан, нити за било каков вентилатор, перка или нешто слично шо дува. Нити пак реков дека сум бил некаде. Така? Баш како што ти си земаш за слобода да кажуваш кој е вистински “фан“ (ипак јас би рекол љубител), а кој не е и јас си земам.... Само видиш, некако мојата споредба не ти одговара, па се буниш. То шо си станал од 7 и си дремел пред ТВ, кажува дека имаш доволно слободно време. Е тука ти признавам: имаш појќе слободно време, па можиш да си дозволиш да гледаш тренинзи, маратонски квалификации и тн. А муабетов ќе го прајме ко ќе имаш 25-26 години.... да си бил до 3 на работа утрото, гарант ќе ти било до станување во 7 за квалификациите.Не се прај сега со сила то шо не си, демек ако имаш ти појдено негде поголем фан си од мене? Можи немам финансии да одам негде и? То ме прај помал фан од тебе шо пропушташ квалификации и трки воопшто? Ретко кога пропуштам тренинзи, а квалификации и тркни никогаш, а за одење не се секирај, во агендата ми е, поприлично сум млад, ќе имам време да ги посетам сите патеки!![]()
Се разбравме ама не се разбравме е работата.Не се сметам за фан, нити за било каков вентилатор, перка или нешто слично шо дува. Нити пак реков дека сум бил некаде. Така? Баш како што ти си земаш за слобода да кажуваш кој е вистински “фан“ (ипак јас би рекол љубител), а кој не е и јас си земам.... Само видиш, некако мојата споредба не ти одговара, па се буниш. То шо си станал од 7 и си дремел пред ТВ, кажува дека имаш доволно слободно време. Е тука ти признавам: имаш појќе слободно време, па можиш да си дозволиш да гледаш тренинзи, маратонски квалификации и тн. А муабетов ќе го прајме ко ќе имаш 25-26 години.... да си бил до 3 на работа утрото, гарант ќе ти било до станување во 7 за квалификациите.
Претераја со промените во Ф1, претераа со трките (17 трки во една сезона WTF, уште малце и цела година ќе се вози, без можност за тестирање)... Незнам колку години имаш ти и од кога гледаш формули, јас ги гледам од 93та. И ваков старт Ф1 немала до сега. Море не ни памтам некогаш да се одложат квалификации за друг денСе разбравме ама не се разбравме е работата.
Ти не гледаше формула не оти неќеше, туку оти беше на работа, па според то, не ти требаше она "1 минута молк за сите шо станаја од 7 сато". И ти да имаше време ќе станеше во 7.
Во право си за се! Помлад сум, почнав да гледам негде 1999/00 година и во тие 10 години до 2009 Ф1 беше неверојатна. Сега се се сведе на безвезни работи, гуми, дрс итн. Далеку понеинтересно. Не гледав во живо трки од 90тите, ама имам гледано доста трки на ју туб, така да јасно ми е и тогаш шо се дешаваше.Претераја со промените во Ф1, претераа со трките (17 трки во една сезона WTF, уште малце и цела година ќе се вози, без можност за тестирање)... Незнам колку години имаш ти и од кога гледаш формули, јас ги гледам од 93та. И ваков старт Ф1 немала до сега. Море не ни памтам некогаш да се одложат квалификации за друг ден(ако знај некој нека пиши баш ме интересира).
Друг момент е шо Ф1 во 80-тите и 90-тите беше мотор на авто-индустријата, сите тимови беа отворени за развој на сопствени делови и изуми, почнувајќи од ECU, менувачот со 7 брзини, турбо, двонасочни амортизери и милион други работи кои што денес се користсат во сегашните автомобили. Сега Ф1 е сенка на некогашната, и баш ми е криво... така да минутата молк е за то шо ја напраја Ф1 (читај невреди да се дреми пред телевизор) за да гледаш нешто кое... ќе заврши со победа на тим кој во стварноста произведува лименки.