dragonsky
Hate leads to suffering
- Член од
- 25 декември 2010
- Мислења
- 43.424
- Поени од реакции
- 85.395
Колку од овде ја погодивме Реал-Галата?
Многу ме интересира.
![]()
Ај и ја да се испробам.
Дортмунд-Барса
Реал-Галата
Баерн-Јуве
Малага-ПСЖ
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Колку од овде ја погодивме Реал-Галата?
Многу ме интересира.
![]()
Ај и ја да се испробам.
Дортмунд-Барса
Реал-Галата
Баерн-Јуве
Малага-ПСЖ
Го местат Реал у финале, тоа е...
Тапа ждребка. Ме чуди како можеше и трите шпански екипи да се одбегнат еден со друг.
Da mnogu lesno pominavme Siti, Dortmund, JunajtedНи во полуфинале Реал и Барса нема да се паднат. Полесна ждрепка за нив амин.
Малага-Дортмунд 40/60
Реал-Галатасарај 100/0
ПСЖ-Барса 1/99
Баерн-Јуве 50/50
Не зборам од аспект на навивач на Јуве, па сега божем ми е криво што Реал и Барса добиле лесни противници. Јуве има 50% шанси и да го нема во полуфиналето па тоа воопшто и да не го засега. Зборам од неутрален аспект и кажувам дека не ми се гледа Реал-Барса финале. Доволно Ел Класика видовме сезонаваАко го местат Реал за финале, зошто го извлекоа во групата на смртта и против Јунајтед. Значи аман, Реал играше против Дортмунд, Сити, Ајакс и Јунајтед.
Па на Јувентус му се падна факинг Селтик...
Лани кога на Реал му се паднаа ЦСКА и АПОЕЛ ги немаше овие муабети, годинава ги има...
Чакир ќути тамуАко го местат Реал за финале, зошто го извлекоа во групата на смртта и против Јунајтед. Значи аман
Не зборам од аспект на навивач на Јуве, па сега божем ми е криво што Реал и Барса добиле лесни противници. Јуве има 50% шанси и да го нема во полуфиналето па тоа воопшто и да не го засега. Зборам од неутрален аспект и кажувам дека не ми се гледа Реал-Барса финале. Доволно Ел Класика видовме сезонава![]()
Ако го местат Реал за финале, зошто го извлекоа во групата на смртта и против Јунајтед. Значи аман, Реал играше против Дортмунд, Сити, Ајакс и Јунајтед.
Лани кога на Реал му се паднаа ЦСКА и АПОЕЛ ги немаше овие муабети, годинава ги има...
И на мене не ми се гледа брат, затоа...НАПРЕД ИБРА !!!Зборам од неутрален аспект и кажувам дека не ми се гледа Реал-Барса финале. Доволно Ел Класика видовме сезонава![]()
Рејтинзи и пари.Ако го местат Реал за финале, зошто го извлекоа во групата на смртта и против Јунајтед. Значи аман, Реал играше против Дортмунд, Сити, Ајакс и Јунајтед.
Не дека е невозможно ама многу, многу тешко. Значи скоро невозможноИ на мене не ми се гледа брат, затоа...НАПРЕД ИБРА !!!![]()
Малага не е Шахтар, да се разбереме...Многу посмешни се овие што викаат дека Малага ќе помине. Ало бе, Дортмунд нема пораз оваа сезона, на Малага и следува ПОТОП