Samsung Galaxy S IV

Член од
30 мај 2011
Мислења
554
Поени од реакции
130
Дај нареден пат нека бидат малце по сериозни со презентацијата.(n)

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Comments are disabled for this event.

Па нормално дека ќе бидат исклучени коментарите,кога од презентацијава направиле пиздарија.

A

Avenger99

Гостин
Незнам што очекувавте,меѓутоа според мене овај Самсунг ќе биде и повеќе продаван од претходниот..Имаше доста иновации,Dual Camera,S Translator,Smart Stop,Air Scroll или така нешто,и не ми текнува други..Се на врвот,најиновативни се,најдобри,само може да коментираат хејтери дека ова не извадиле она не извадиле,јебига Самсунг е ова..

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.551
Поени од реакции
2.741
Можеле да се фокусираат малце повеќе на дизајнот со оглед дека е ист како брат му С3.Сепак една година помина од прошлиот модел и малце поголема креативност би очекувал човек од луѓе што работат во оваква компанија.Засега хтц ОНЕ според мене најдобро изненади со дизајн за разлика од другиве модели кој излегоа во последно време.За харвер и софвер нема потреба да се коментира има и више него што е потребно.

gade

Augustus
Член од
12 април 2008
Мислења
4.850
Поени од реакции
5.169

Ова е инаку Самсунг Галакси Ноте 2.

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.221
Поени од реакции
34.504
Телефонот е ѕвер. Слободно можам да кажам дека го здроби iPhone 5 во перформанси.
Но, дизајнот му е ужасно досаден и го нема она „премиум чувство“ кое го даваше iPhone 4S на пример. Не би го земал, не е мој тип.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.921
Поени од реакции
41.893
Очекувам и Apple за 2-3 месеци да излезат со IPhonе 5s сo 13 мега пиксели камера 1.8 GHz процесор и 2 гб рам и после они биле понапредни. :icon_lol: :icon_mrgr:
Инаку се спомнува дека ќе има SmartPause технологија со која се паузира видеото кога погледот ќе се тргне од телефонот.
Цената на телефонот се очекува да биде околу 700 и 800 долари без договор со оператор, a кај нас сигурно 1000 долари.

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Ja сепак ќе ја почекам кинеската верзија од с4 :)

Goxyto

#FinoAllaFine
Член од
31 јануари 2010
Мислења
2.589
Поени од реакции
2.534
Повеќе се фокусираа на настапот отколку на претставување на телефонот. 'murica. (n)

Шалите им беа мизерија.

Очекувам хејтерски коментари кон Samsung Hub од Windows Phone фановите и од HTC фановите за транспарентниот notification bar.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.887
Море незнам како ќе се држи овај , со 2 раце ќе треба да го држиш док збориш на него.
Епа јебига, требале да го направат помал, ако сака некој 5 инчи ќе земе ноут
сега наредно ноут со 6 инчи екран и се така ... ќе дојде време ко 17 инчниов лаптоп на уво да го ставам :pos:

sankerce

прогресиФ
Член од
6 март 2009
Мислења
3.072
Поени од реакции
4.942
Порано у мода беше што помал телефон да имаш в џеб , дури и да не ти се познава дека имаш телефон. Денес , како цигла во џебов да носам. Утре можеби и ранец ќе треба на грб да носам и телефонот во него. Ебати технологијата ебати :D Али сега запази го моментот , кога концептот ќе стигне до кинезите. Ајмо 150 евра галакси с4 :D A тоа ќе биде за 2 месеца, откога ќе биде пуштен во продажба оригиналот. На ново ќе биде 40 000 и више :D

Член од
22 јануари 2012
Мислења
660
Поени од реакции
421
Внатре телефонот е бомба, но не ми се допаѓа дизајнот, а уопшто и така не ми се допаѓа дизајнот на Самсунг. С4 би требало да го направат барем помал , а тие го направиле како note 2...

Kajgana Shop

На врв Bottom