Лига на шампиони 2012/2013

Статус
Затворена за нови мислења.
Stom napravivme 5 razlika pocnaa sudiite da gi forsiraat krajno bezobrazno Dinamo Minsk. Inaku deneska igrame perfektno :cool:

Ракчевиќ со 7 гола и милион извадени пенали. Ги утпаа со комбинирање по пикер, јас не знам кај гледа овој тренеров нивни, бетер од Шундо е :pos:

Ајде честито победа и пласман во 8-те најдобри.
За овој меч можам да ви кажам браво пошто не е маларабота да се совлада Белоруски преставник на нивни терен.
Играат валкано, сите екипи се жалат кога гостуваат таму, така да ова е стварно големо постигнување.
Често знаеле да провоцираат и од публика, Пелистер кога гостуваа таму им вадеа и Грчки знамиња мислам, мада овие од Динамо Минск кога играа со нас во Скопје пееа заедно со нас против Грците :D
Да немаа судиска помош на рајот победата ќе беше уште поголема.
Не знам што гледал овој тренеров нивни, магаре да беше ќе сфатеше дека ги утепаа денес по пикер и пак ништо не превзема околу тоа :pos:
Крилава на Металург топка не примија, ама затоа Мојсо и Вугринец откорнаа со голови и асистенции до Ракчевиќ.
Победа и тоа кога Станиќ топка не фати, што ја прави победата уште поголема.
Чуден меч, голманите не се прославија, само Митревски имаше неколку добри минути во кои најверојатно и се реши победникот.
Червар убаво им ја имаше научено играта, Динамо никаква акција не направи. Сепак имаат неколку бомбардери и само ради нив се држеа.

LetMeSea друже Словенецов не ти се прослави многу, колку да видиш дека сепак Манасков е многу покорисен од него ;)
Без Манасков не ни имаше многу контри, мадас сепак голманиве и не се прославија премногу за да има контри.
Ако приметивте 80% од головите Димано ги даде од страната на Коражија мада сепак и не беше само он виновен за тие голови. Утрчува убаво на пикер, солиден е за позициона игра, ама далеку од квалитетот на Манасков :icon_mrgr:

Наумче пичуле едно, почна да игра асално откако му дале плата. :D

Браво за победата, одлична игра! Конечно не паднаа ниту во еден дел од натпреварот, и покрај судиските грешки!

Супер не дека не требаше со поголема разлика да ги тепаме. Сепак треба во Скопје од почеток гас да се даде да не излезе на крајта работата како Баерн вчера со Арсенал.

Ѕверој! Каква утакмица, каква одбрана!!

Инаку се плашат да му фрлат контра на овој новиов, со Манасков е лесно, само фрли му ја у фора топката и ќе ја фати.

Најдобрии 8 у европа. :cuc:

Во една минута ја исклучија стартната бековска постава, добро е што не им дозволија и осми играч :pos:

Ракчевиќ со 7 гола и милион извадени пенали. Ги утпаа со комбинирање по пикер, јас не знам кај гледа овој тренеров нивни, бетер од Шундо е :pos:
Шундо е доктор за тренерот нивни, се консултирал со Вујо. Ниедна акција не предвиоа, со пикер ги убивме, изгледа не ја гледале репрезентацијата како игра. :icon_lol:

Mене Коражија повеќе ми личи за играч на позиција пикер, отколку некое крило.
Небо и земја е разликата од него и од Манасков.

Одличен меч на Металург, мислам дека резултатот овој ќе е доволен за пласман во 1/4 финале и најголем успех што направила некоја машка ракометна екипа.
Со голмани кои и не фатија многу топки на овој меч, плус кастрење од судиите, 3 разлика се супер!
Во Скопје не би требало да имаат некој поголем проблем, па макар и минимално да победат.

Samo so ova ne se soglasuvam , imase mnogu proigruvanja do Georgieski , koj bese odlicen denes :)

Три гола, во споредба со претходните утакмици е малку. Но сепак, со расположени бекови се е полесно. Одбраната на овие им одговараше на Наумче и на Миркуловски, не само за голови него и за асистенции.

Три гола, во споредба со претходните утакмици е малку. Но сепак, со расположени бекови се е полесно. Одбраната на овие им одговараше на Наумче и на Миркуловски, не само за голови него и за асистенции.

Odbranata ne znaese kaj tera :icon_lol:. Odlicna ideja od Lino sto ufrlase igrac (bez golman) koga bevme so igrac pomalku . Ova e trener od svetska klasa .

Браво супер утакмица за Металург:cuc:
Судиите лопови! Белоруски копилиња
Ова атмосферата во салата не знаеш дали си отишол на ракомет или концерт
Комунисти и ракомет:facepalm:

Едноставно кажано за тие што незнаат или не сакаат да признаат......МНОГУ СМЕ ЈАКИ :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom