Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
боже сачувај.................... wilshare ли е owen hargreaves ли е ..?

Очекував многу од ова дете ама изгледа најдобар другар со Диаби ќе стане
Богами како тргнал, штета.
Лошо менаџирање од страна на Венгер,се врати од повреда по 1.5 год и он го преигра,еднаш не се одмори детето ц ц ц:mad:
Едноставно потребен ни беше, нема време за одмор. И Кацорла не знам како не прегоре, и он има доста изиграно. Тенка ни е клупава, Росицки го немаше да покрие, ќе видиме сега како ќе биде.

У ку*ац секоја сезона со повреди на клучни играчи. Тоа е цената на тенката клупа, па мора цело време да се игра со истите играчи

Три недели = Три месеци ? :(
Бар Росицки ни е здрав за сеа ...
TEAM NEWS FOR MUNICH: on the team news... Wilshere is out with an inflamed ankle, on the [left side], not the [right side] where he was injured [before] and he will be out for three weeks. He will not be available for Munich, for Swansea and not for the England games.

on Kieran Gibbs... He is back in the squad, yes. It is great to have him back because we play Vermaelen out of position, although he can play left back. I have not decided if Kieran will start, but hopefully he will be fit to start.

on Sagna and Diaby... Sagna is not available, Diaby is back in the squad. He has a test [on Wednesday]. Again, he is a bit short but hopefully he can travel.

Не иде работава ама ич!
--- надополнето: 12 март 2013 во 16:58 ---
Не иде работава ама ич!

И се надеваш само на Росицки....

Абе лани росицки се разигра и ни ја спаси сезоната. Се надевам дека и сега ќе биде мотор кој ќе го раздвижи повторно тимот и ќе не извлече од кризата. Сепак не е фудбалер на кој може да се потпреш поради повредите али кога игра стварно играта е побрза и потечна.

де бе одма со диаби го споредувате повреда од 3 недели е , а предходно изигра 6-7 месеци , и башка на другото колено е , не на тоа опериСаното ајде не кукајте како баби некој :D

Ја мислам дека и помалку од 3 недели ќе е повредата :)

Ја мислам дека и помалку од 3 недели ќе е повредата :)
А јас сум сигурен ова му е ем одмор ем начин да го спасиме од утакмица за Англија каде што како бик се на него почнаа да фрлаат ... многу е за така млад и склон на повреди играч.

Подолски аут денеска, наголемо се шпекулира дека на лето ќе мора да оперира колено, затоа од Јануари наваму не се изнаигра баш.

Подолски аут денеска, наголемо се шпекулира дека на лето ќе мора да оперира колено, затоа од Јануари наваму не се изнаигра баш.
Дај линк кај си прочитал за тоа ?

Дај линк кај си прочитал за тоа ?
https://twitter.com/SkySportsNews/status/311501289878061059
--- надополнето: 13 март 2013 во 11:07 ---
де бе одма со диаби го споредувате повреда од 3 недели е , а предходно изигра 6-7 месеци , и башка на другото колено е , не на тоа опериСаното ајде не кукајте како баби некој :D
Претходниот пат, кажаа ќе паузира 2 месеци, па на терен се врати после 14 месеци.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom