PIRATIC
diplomiran klozetar
Па јас во Чаир да направам анкета со истово прашање "Убавата-страна-на-мултиетничноста-и-соживотот" 90% од жителите би ми одговориле "Кој к*р пич*ата во мајката", "Kаур згнетам тупаница че гледаш звезди" итн...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Па јас во Чаир да направам анкета со истово прашање "Убавата-страна-на-мултиетничноста-и-соживотот" 90% од жителите би ми одговориле "Кој к*р пич*ата во мајката", "Kаур згнетам тупаница че гледаш звезди" итн...
Не знам, тие што пишуваат кирилица знаат латиница, но тие што латиница им е мајчин не го разбираат, затоа јадат бан...puno дали ти го оправдуваш ова?
Тоа што значи? Заспа и стана националист/патриот или се противиш на авторитетот наметнат од страна на поголема група албанци?
Пак ли со тебе бе? Оди паси овци негде....ти ќе ми збориш за историја.....
LOGIKA .... prosta logika ja neznam ne razbiram nesto ban.....Не знам, тие што пишуваат кирилица знаат латиница, но тие што латиница им е мајчин не го разбираат, затоа јадат бан...
Доволно муабет имаме правено на слични теми така да ќе го земам ова како реторичко прашање.
Додека Берич ги влажнува гаќите со ваквите постови ќе ви кажам дека џабе ви е, ќе паднат овие пропаганди како крушки во есента...
Не ви се бендисале старите карти и мапи во кабинетите по географија, а?Но тоа не се прави, секој може да прави споредба меѓу училиште каде учат албанци и училиште каде учат македонци и веќе заклучокот доаѓа сам посебе...
Додека албанците сами учениците си собираме пари да купуваме футбал за физичка едукација, да купуваме карти и мапи за географија,
Ај, но ако испадне обратното, што тогаш? Што ако сите, од Бериша до Тачи стануваат се погласни погласни и поагресивни за тие делови без кои Албанија не може, а нивните говори потсетуваат на тие во времето на небеска Србија?
А овој Пуно почна да замара. Значи еден близок ми кажа многу паметна и добра реченица: - Да се пазиш од полу-писмени.
Е овој е таков. Многу пишува, без поента. Одбегнува главна тема и манипулира со дискусијата. Знае македонски, му кажале две работи од дома или некаде каде што евентуално студира и тоа е тоа. Полу-писмен. Е тие се најопасни, а овој не е исклучок.
Кои лаги конкретно кажи?
Не ви се бендисале старите карти и мапи во кабинетите по географија, а?
Мултикултуризмот и соживотот се само една обична стапица наметната од еврејски марксисти и либерали со цел на европските и белите народи да им наметнат Циганарија, Црнчуги, Шиптарана, Турци, Арапи и различни гомна со цел да се уништи европскиот идентитет, европската култура и традиција со секојдневно пропагирање расно мешани бракови, другарства, заеднички училишта со цел утре децата во Европа да се само едни безнационални роботи коишто лесно ќе се управуваат.
Кои лаги конкретно кажи?