Убавата страна на мултиетничноста и соживотот

Статус
Затворена за нови мислења.

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Како сакајте викајте не, тоа кажува каква култура имате...
Наша култура ? Па јас во чаир да направам анкета со истово прашање "Убавата-страна-на-мултиетничноста-и-соживотот" 90% од жителите би ми одговориле "Кој к*р пич*ата во мајката", "Kаур згнетам тупаница че гледаш звезди" итн... ( освен тебе )

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Знам, треба бетер за вас, како на пример палење албански знамиња додека тоа го зборам, или превртување на коли, палење автобуси итн. Прекултурни сме за вас, тоа е нашиот проблем. Со вас треба како со стока (и така се однесувате како стоки, зошто поинаков третман?), само тоа.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Која е светлосни години пред орковската.

Него пуно, еве ти еден поздрав од http://kanal5.com.mk/vesti_detail.asp?ID=1080

Присутните на промоцијата во Чикаго меѓу кои има и активни македонски дипломати скандираа на пораката дека ДУИ сака етничка Албанија. Како што од 2005 Чаир, Струга и Долнени дишат албански така и сега кичево на 24 март треба да стане Крчова вели Меџити. Промоцијата на Дехари во Чикаго се случила на 17 февруари односно неколку недели пред одлуката на СДСМ да има заедничка листа за советници и да го поддржи кандидатот на ВМРО ДПМНЕ во Кичево.

Беше прашање на време кога орките ќе станат новиот небески народ. Искрено ви посакувам што поскоро да си го почнете походот, и да си го завршите на ист начин како српскиот.

A

AnFem

Гостин
Знам, треба бетер за вас, како на пример палење албански знамиња додека тоа го зборам, или превртување на коли, палење автобуси итн. Прекултурни сме за вас, тоа е нашиот проблем. Со вас треба како со стока (и така се однесувате како стоки, зошто поинаков третман?), само тоа.
Шкорпи, побогу, што ти стана? :icon_lol:

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Албанците можеби се глупи Орки но толку солидно(хируршки) си ја тераат работата што не би рекол дека се баш глупи Орки ...
Една по една си ги составуваат коцките на мозаикот ...
Денес К’рчова и Струг, утре ќе биде ... Манастири, Прилепи, Велеси ... и.т.н.
Шкуп е веќе пола Шкупски ... а и Куманова ...
И во еден дел од Ох’р ги има ...
Ама кај нив нема поделби на вакви и онакви, кај нив без разлика на се сите се сложни и си фураат напред со сонот ...

Член од
25 март 2012
Мислења
8.620
Поени од реакции
5.259
Не ве викам веќе така....
Шошоните се еден племенит народ, со кој не сте заслужиле да ве споредуваат, па уште се вреѓате....
Исто како што криминалците од Европа ги испокрадоа вукојебините на новиот континент и го испобркаа и го испикаа локалното индијанско население по резерватите....така и вие што се симнавте од пустите планини и камењари на северна Албанија и ни ја испокрадовте земјава, Македонија, Косово (и малку ви е).....сосем обратно, нема веќе да ве викам така.....
Читај една е.ана книга по историја после дојди пак овде пишувај кој кому му украл земја.....
--- надополнето: 12 март 2013 во 19:25 ---
Наша култура ? Па јас во чаир да направам анкета со истово прашање "Убавата-страна-на-мултиетничноста-и-соживотот" 90% од жителите би ми одговориле "Кој к*р пич*ата во мајката", "Kаур згнетам тупаница че гледаш звезди" итн... ( освен тебе )
не ме интересира за Чаир, јас мислев на народот со библиско име.... и мнгу јасно е каква култура имате....
--- надополнето: 12 март 2013 во 19:28 ---
Пред неколку дена палевте албанско знаме, тепавте се живо и диво и после пак се правевте удрени зошто полицијата изреагирала....

Болдот - :pos: библискиот народ, со име постаро од биг бенгот...

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Читај една е.ана книга по историја после дојди пак овде пишувај кој кому му украл земја.....
--- надополнето: 12 март 2013 во 19:25 ---
Пак ли со тебе бе? Оди паси овци негде....ти ќе ми збориш за историја.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom