ЈСП - случки, прашања, дискусии

Член од
17 август 2011
Мислења
10.401
Поени од реакции
18.557
требало да и ја залепи една па да има за што снимките да ги бара..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Бе какви снимки, мавни и аперкат, ќе им дојде паметов на стариве, ќе налетаат на некој со краток фитиљ некад.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.900
Во 47 денес едно дете не ја поништи картата во тоа автоматот и си седна позади. А шоферот стана и го фати за рака да го однеси до автоматот. :pos: :tapp:

B

babsyy

Гостин
Во 47 денес едно дете не ја поништи картата во тоа автоматот и си седна позади. А шоферот стана и го фати за рака да го однеси до автоматот. :pos: :tapp:
Мене ми се има десено и илјадарка да ми ја раситнува до немај каде, ама ќе се заинаети и ќе наплати! Иначе вчера во Аеродром си се качив во 2катната 13ка, али не од задна, него од преднава врата. Си седнав на ова столчево што е помеѓу шоферот и вратата (одма до скаличките), и после една станица, ме вика до него. Идам и ми вика:- Си се шверцаш а? Почнав дебилски да се смеам, и вадам пари, ми вика ај бе па ти, уживај. Таман да си седнам пак, го слушам - А дечко имаш? Крај! :pos: И ова не ми се дешава првпат у 13ка, додуша и се знаат шоферите од таму, две плавуши се, овој проќелавчово, и уште еден мањак имаше едно време, сеа го глеам во 16ка чат-пат. И сите се кој од кој!

Член од
18 февруари 2013
Мислења
108
Поени од реакции
146
Мене ми се има десено и илјадарка да ми ја раситнува до немај каде, ама ќе се заинаети и ќе наплати! Иначе вчера во Аеродром си се качив во 2катната 13ка, али не од задна, него од преднава врата. Си седнав на ова столчево што е помеѓу шоферот и вратата (одма до скаличките), и после една станица, ме вика до него. Идам и ми вика:- Си се шверцаш а? Почнав дебилски да се смеам, и вадам пари, ми вика ај бе па ти, уживај. Таман да си седнам пак, го слушам - А дечко имаш? Крај! :pos: И ова не ми се дешава првпат у 13ка, додуша и се знаат шоферите од таму, две плавуши се, овој проќелавчово, и уште еден мањак имаше едно време, сеа го глеам во 16ка чат-пат. И сите се кој од кој!
Каков кретен!! :facepalm: :tapp:
Иначе во 24-ка пред некој ден чекав можда саат време, не знам зашо каснеше. Ама кога дојде бусот тука кај Огњан Прица (основното кузман питу), бусот беше преполн од кај зеленово пазарче се изнакачил народ. И викам што ќе се качувам, нема место да мрдне човек. Гледам една жена со три ќерки мали пробува да влезе, а гледа нема место. Земала ги бутка внатре со сила, едната почна да плаче и луѓево од бусов нормално реагираа, оваа се прави мртва ладна дека не ги слуша. Девојчето не може да влезе оваа и се дере. И на крај некако сите се избутаа вратата едвај се затвори, а само ја баксуз ко и секад, си останав надвор, па пешки си се враќав до дома. А сум приметил сабајле поготово, нема место да се мрдне уште на втора станица, па може да пуштат уште некој бус барем додека е гужвата од 7 до кај 8 ипол и од 3 до кај 5 негде. Да не изиграваме конзервирана риба внатре. :sick:

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.898
И ова не ми се дешава првпат у 13ка, додуша и се знаат шоферите од таму, две плавуши се, овој проќелавчово, и уште еден мањак имаше едно време, сеа го глеам во 16ка чат-пат. И сите се кој од кој!
Тој проќељавиот е најголем мањо :icon_mrgr:
Шофер е во 24-ка најчесто, а поретко во 16-ка и во 13-ка:icon_mrgr:
Незнам колку е вистина ама ми кажувале дека често сликал на мобилен девојчиња во автобусите. Мањак си е мањак :icon_mrgr:

B

babsyy

Гостин
Незнам колку е вистина ама ми кажувале дека често сликал на мобилен девојчиња во автобусите. Мањак си е мањак :icon_mrgr:
Хахаха, да да тој е. Мене ми вика, па јас уште кога те видов од К.Вода кога тргнав те запамтив. Има уште еден во 16ка Драчевчанец, ама тогаш возеше 13ка. Веќе до Панче- Автокоманда, немаше никој во автобусот, останав сама. И ми побара број за на кафе бе:tapp: Друг во 15ка на концерт ме покани, свашта :pos: Не знам дали може да се пријавуваат ваквите некаде? Ајде денес јас, ама па утре некое помало девојче да остане така? Секој сељак шофер станува...

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.898
Не му можеш ништо на проќељавиот, ставен е од партија :icon_mrgr:
Веројатно може да се пријави негде, ама како што кажав не верувам дека ќе се реагира.

Иначе еден што вози 16-ка живее во Пржино на последна, и автобусот си го паркира пред врата хахахаха
Го чекаме да дојде, и оп гледаш тој доаѓа од сосема друга насока, од неговата улица што воопшто не спаѓа во трасата по која се движи 16-ка :pos:

A

Avenger99

Гостин
Ако правиме муабет за истиот од 13ка,постар човек,така малце ќелав,што си прави со сите муабет,тој е најјак шофер :D.Кога ќе ја запука таа 13ката од сабајле,под 80 не ја пушта,ептен луд шофер е :pos:

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
При полн автобус, кога шоферот нема да застане на автобуска ...... :mad: Па морав пешки да се враќам назад.
Среќа што добро стојам со жиФци периодов, у некое друго време ќе му улетав со мајагери на шоферот.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.152
Поени од реакции
16.095
Епа се кладам дека е овој тој истиот во 16ка што се глупира одвреме-навреме.
Секогаш за минутка-две го фаќам бусот, а тогаш си немав земено од овие по 10 карти што се. Таман стигнав на постојка, почна да пали овој и ај викам, во бус ќе си земам карта. И таман се качувам, овој ме гледа онака, му давам пари и ми вика - Абе девојче, иди земи си од чичкото онаму, ќе те почекам. :rolleyes:
И добро, си земав карта, се враќам, не дека ме чекаше многу, 10 секунди, и куцкам тоа картата и ми вика - Па 5 денари е поевтино, бе девојче! И ми намигнува онака фраерски. ;)
:pos:

Јас му го дадов мојот ироничен поглед за Иди у пм и си седнав. Која ретарда е човекот... :pos:

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.181
Поени од реакции
18.258
Абе нели моделот на Јутонг ќе беше уникатна верзија само за Скопје? :icon_mrgr:
Meanwhile, in Santiago, Chile...

Kajgana Shop

На врв Bottom