RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
Девојка излезе дека е митско суштетство.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А зашто постојано кога некој ќе спомне за девојка веднаш се подразбира диско, кафич и сл.
Зарем непостои никаква можност да се дојде до девојка на друго место !!!
Или денеска се се сведе на тоа, на кич, на турбофолк, на диско-кафич ... кафич-диско ... алкохол и сл. ... тотален кич-тренд на живот !
на пример јас на фејсбук ги барам пошто ретко ми се дават пари за у кафич,плус може и ништо да не најдиш......![]()
на пример јас на фејсбук ги барам пошто ретко ми се дават пари за у кафич,плус може и ништо да не најдиш......![]()
Извини а ти каде ѓи наоѓаш девојките? На тротар, пред фонтаната на Аце Велики, по огласи или пак по фабрики и фирми ?? Баш ме интересира !А зашто постојано кога некој ќе спомне за девојка веднаш се подразбира диско, кафич и сл.
Зарем непостои никаква можност да се дојде до девојка на друго место !!!
Или денеска се се сведе на тоа, на кич, на турбофолк, на диско-кафич ... кафич-диско ... алкохол и сл. ... тотален кич-тренд на живот !
Извини а ти каде ѓи наоѓаш девојките? На тротар, пред фонтаната на Аце Велики, по огласи или пак по фабрики и фирми ?? Баш ме интересира !
Извини а ти каде ѓи наоѓаш девојките? На тротар, пред фонтаната на Аце Велики, по огласи или пак по фабрики и фирми ?? Баш ме интересира !
На интернет и у библиотека![]()
A што има лошо(или заостанато) во тоа да запознаеш девојка(или другарка нека е) на улица(тротоар ко што викаш), во автобус, воз, продавница, училиште, факултет, работно место и.т.н. и.т.н. Или не тоа е веќе заостаната работа нели и според ’’модерните’’ принципи мора да бараш девојка исклучиво во кафич/диско...(демек сите 100% и машки и женски дремат по кафичите и диската) !
Абе таа замислена ’’модерност’’ еднаш кад-тад ќе им удри/падне врз глава на луѓето ... ама незнам кога ќе биде тоа ...
--- надополнето: 10 март 2013 во 00:48 ---
Абе ти видовит си бил ...![]()
Јас растурам по шопинг центриИнтернет веќе е застарено овде, мада има некој сајтчиња ептен на место. Денес си има апликации за смарт телефоните и ти кажуе у радиус од 10км кој жени се логирани и спремни за журка. Можеш да им ги гледаш фотките на телефонот. Пристојно испраќаш покана за на кафе
и за 10 мин веќе сте у кревет. Јебеш кафичи, дискотеки и ФБ soooo nineties
Ептен австралиски го напраи муабетов сега, вие машина за перење имате ли?Јас растурам по шопинг центриИнтернет веќе е застарено овде, мада има некој сајтчиња ептен на место. Денес си има апликации за смарт телефоните и ти кажуе у радиус од 10км кој жени се логирани и спремни за журка. Можеш да им ги гледаш фотките на телефонот. Пристојно испраќаш покана за на кафе
и за 10 мин веќе сте у кревет. Јебеш кафичи, дискотеки и ФБ soooo nineties
Ептен австралиски го напраи муабетов сега, вие машина за перење имате ли?
Мислиш дека нема кај нас такви апликации?