Како да се дојде до девојка?

• Креатор на темата Креатор на темата Факе
  • Време на започнување Време на започнување
Идеш у диско и и викаш: се загубив, смеам ли да останам со тебе?

А зашто постојано кога некој ќе спомне за девојка веднаш се подразбира диско, кафич и сл.
Зарем непостои никаква можност да се дојде до девојка на друго место !!!
Или денеска се се сведе на тоа, на кич, на турбофолк, на диско-кафич ... кафич-диско ... алкохол и сл. ... тотален кич-тренд на живот !

А зашто постојано кога некој ќе спомне за девојка веднаш се подразбира диско, кафич и сл.
Или денеска се се сведе на тоа, на кич, на турбофолк, на диско-кафич ... кафич-диско ... алкохол и сл. ... тотален кич-тренд на живот !

на пример јас на фејсбук ги барам пошто ретко ми се дават пари за у кафич,плус може и ништо да не најдиш...... :pos:

на пример јас на фејсбук ги барам пошто ретко ми се дават пари за у кафич,плус може и ништо да не најдиш...... :pos:

Абе и да сакаш да излезеш некаде денеска да прошеташ ти требаат пари.А исто така дојде такво време, во кое ние младите поголемиот дел нашето време го поминуваме пред компјутер и пред софтверски апликации, сума сумарум пред ѓубре.А ако излеземе па тогаш стриктно мора да излеземе во каВиќ и таму времето да го поминеме во разговарање за мутери, штрафови, клипови, коњски сили, дизел мотор; ова за нас говорам.А за жените па, на дневен ред се: ноктите, облеката, маникУр, педикУр, и така натаму.
Таква ни е генерацијата, сјебана до даска......

Зборам за во реалноста, не за по интернетов ...
И не збориме за пари ... туку зашто секогаш кога ќе се спомне ваква тема одма се подразбира диско или кафич ... или толкав е максимумот на нештата ... кич, кич и само кич ... :tapp:

Извини а ти каде ѓи наоѓаш девојките? На тротар, пред фонтаната на Аце Велики, по огласи или пак по фабрики и фирми ?? Баш ме интересира !

Отвори врата на X6 и самите ќе влагаат.
(Вистинска случка) Поминува Џип со затемнети стакла и една другарка вика еееј што е убав дечконо у џипон.Кај го виде бе затемнети стакла 100%може и жена го возеше.може мислеше убав е џипон.

Извини а ти каде ѓи наоѓаш девојките? На тротар, пред фонтаната на Аце Велики, по огласи или пак по фабрики и фирми ?? Баш ме интересира !

A што има лошо(или заостанато) во тоа да запознаеш девојка(или другарка нека е) на улица(тротоар ко што викаш), во автобус, воз, продавница, училиште, факултет, работно место и.т.н. и.т.н. Или не тоа е веќе заостаната работа нели и според ’’модерните’’ принципи мора да бараш девојка исклучиво во кафич/диско...(демек сите 100% и машки и женски дремат по кафичите и диската) !
Абе таа замислена ’’модерност’’ еднаш кад-тад ќе им удри/падне врз глава на луѓето ... ама незнам кога ќе биде тоа ... :tapp:
--- надополнето: 10 март 2013 во 00:48 ---
На интернет и у библиотека :D

Абе ти видовит си бил ... :D

A што има лошо(или заостанато) во тоа да запознаеш девојка(или другарка нека е) на улица(тротоар ко што викаш), во автобус, воз, продавница, училиште, факултет, работно место и.т.н. и.т.н. Или не тоа е веќе заостаната работа нели и според ’’модерните’’ принципи мора да бараш девојка исклучиво во кафич/диско...(демек сите 100% и машки и женски дремат по кафичите и диската) !
Абе таа замислена ’’модерност’’ еднаш кад-тад ќе им удри/падне врз глава на луѓето ... ама незнам кога ќе биде тоа ... :tapp:
--- надополнето: 10 март 2013 во 00:48 ---

Абе ти видовит си бил ... :D

Јас растурам по шопинг центри :D Интернет веќе е застарено овде, мада има некој сајтчиња ептен на место. Денес си има апликации за смарт телефоните и ти кажуе у радиус од 10км кој жени се логирани и спремни за журка. Можеш да им ги гледаш фотките на телефонот. Пристојно испраќаш покана за на кафе :D и за 10 мин веќе сте у кревет. Јебеш кафичи, дискотеки и ФБ soooo nineties

Јас растурам по шопинг центри :D Интернет веќе е застарено овде, мада има некој сајтчиња ептен на место. Денес си има апликации за смарт телефоните и ти кажуе у радиус од 10км кој жени се логирани и спремни за журка. Можеш да им ги гледаш фотките на телефонот. Пристојно испраќаш покана за на кафе :D и за 10 мин веќе сте у кревет. Јебеш кафичи, дискотеки и ФБ soooo nineties

Лесно ти е тебе со нормален свет таму.

Ептен австралиски го напраи муабетов сега, вие машина за перење имате ли?:icon_lol:
Мислиш дека нема кај нас такви апликации?

Ептен австралиски го напраи муабетов сега, вие машина за перење имате ли?:icon_lol:
Мислиш дека нема кај нас такви апликации?

Ајде дечки да ве чуеме...Ако има ДАЈТЕ овде споделете. Апликацијата за која зборам се вика WeChat и е една врста кинески Yahoo Msgr. Убавината е што можеш да разгледуваш според твојатата локација и ти дава луѓе на 10км радиус. СЕКАДЕ кај што има кинези ова работи. Ја имам користени низ азија ама и во Лондон ;).

Друга опција НАПРАВЕТЕ ја популарна или еве нека направи некој иста за МКД или баканот. Ставете се сите и еве почињаме една секс револуција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom