Жена од Пустец - Албанија

• Креатор на темата Креатор на темата milco45
  • Време на започнување Време на започнување

Дали би земале/купиле жена од пустец?

• Да, зошто да не ако е убава

Гласови: 156 54,4%
  • Никогаш тоа е многу примитивно и понижувачки

Гласови: 131 45,6%

• Вкупно гласачи
    287
:pos::pos:
Кога ќе идете натаму земи ми летни гуми за корсата поефтини биле ако имаат на лагер види.[/quote
Кога ќе идете натаму земи ми летни гуми за корсата поефтини биле ако имаат на лагер види.
ama kako sto odi cenata, zenite vo makedonija ke mora eden den da plakaat , ili ke si sedat doma bez masko drustvo, pobrzo zeni naogajte prilika , za nekoe vreme ke nemate izbor :pos:

Ти прашај ако има место у комбето и за тебе нешто на лагер да не останало види, за нас ич да не се секираш.
neeeeee, mene mi e rano, cekam da mi skokne cenata;)

Значи едно 500 евра да си спремам, плус нешто ако требе да се почасте....
Ох добро, ќе оставам после Пости... Поистроших се за зимското прскајне, кроејнето, и вештачко ѓубре...
Чекам субвенции да дадат за новите насади... Мош па и оште некоја ќе излезе... :)
--- надополнето: 10 март 2013 во 22:01 ---
Кога ќе идете натаму земи ми летни гуми за корсата поефтини биле ако имаат на лагер види.
Гуми за тебе само од Бугарија... Од Албанија ако сакаш за Мердецес 124ка или 190ка... :D :D

Значи едно 500 евра да си спремам, плус нешто ако требе да се почасте....
Ох добро, ќе оставам после Пости... Поистроших се за зимското прскајне, кроејнето, и вештачко ѓубре...
Чекам субвенции да дадат за новите насади... Мош па и оште некоја ќе излезе... :)
--- надополнето: 10 март 2013 во 22:01 ---

Гуми за тебе само од Бугарија... Од Албанија ако сакаш за Мердецес 124ка или 190ка... :D :D
Луки каде бе од Пустец имаш таму убави радовишанки не зезај :)) а и не се скапи многу хехехе

Има неколку случаеви кај мене в маало , можам да кажам дека жениве се покажале како големи домаќинки деца имаат родено добро ги гледаат , ги почитуваат родителите на споругот збор да нема , ама па многу се ограничени врска да се немало од животот , Типичен пример за очајни домаќинки и за берење на туѓи гајлиња , разбирам дека немале услови таму ама па она нешто да го трпиш дома:cautious: Ептен треба да си очаен јас мислам за да се решиш на ваков потег синкир завршија жените кај нас па сега ајде од Албанија
--- надополнето: 9 мај 2013 во 21:12 ---

ako prodolzi ovoj trend , ocajni ke stanat nasite pretstavnicki od ponezniot pol , epeten ke im padne cenata :), ama toa e toa ,pazarna ekonomija , se bara kvalitetno i evtino , sekoj bega osd skapo a nekvalitetno

ako prodolzi ovoj trend , ocajni ke stanat nasite pretstavnicki od ponezniot pol , epeten ke im padne cenata :), ama toa e toa ,pazarna ekonomija , se bara kvalitetno i evtino , sekoj bega osd skapo a nekvalitetno
Зошто да станиме ние очајни нема потреба јас не познавам ни една девојка која решила да се промажи а тоа не го сторила , кај вас мажите е поинаку . Со самата постапка дека ти плаќаш за дома да ти биде донесена жена кажваш дека нешто не е како што треба ни за тебе ни за таа која од дома ја продават како стока за пари. Квалитетно шо има квалитетно во жена од пустец дај не ме заебавај

Ај што си ги продадоа керките за нашите мажјаци,сега и ним им извадовме лични карти.
Нели крвта вода не бива :D

Некна запознајах една потенцијална невеста од Албанија.. Дури и си наприиме маабет на аглиски.... Интересно беше..... :):):)

Шом знае англиски, ќе се разбереме колку толку..нешто мимики, нешто зборове.... ;)

Не можам да си повервам на очите дури сега ја гледам анкетата и гласовите се изедначени :tapp: мајко му стара абре вас жена ви треба или слугинка :facepalm:

Шом знае англиски, ќе се разбереме колку толку..нешто мимики, нешто зборове.... ;)

Купуј Луки дури е време, нека не те лажат квази-фемнисткиве.
Ако ти лежи на око и срце ич да не му се мислиш.

Некна запознајах една потенцијална невеста од Албанија.. Дури и си наприиме маабет на аглиски.... Интересно беше..... :):):)

За да и кажиш кај е кјуната не ви треба ич јазик

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom