NBA Сезона 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата #LakersMK
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
коби за малку трипл дабл 42 поена 12 асистенции и 9 изгубени топки.:D
шала настрана иако имаше многу изгубени топки на крајот ја реши утакмицата.(y)

Како можете да го мразите Коби не ми е само јасно.
Сеа ќе ме негираат тие што ќе се пронајдат.
Инаку, не сум за Лејкерс.
Тоа што е извонреден играч не треба да значи дека сите треба да го сакаат. И Ибрахимович е играчиште па е гомно од човек. Никој не ми налага дека треба него да го сакам :icon_mrgr:
Чуди им се на тие што не го признаваат како играч, тие се посебен случај. :)
Јас лично не го сакам заради некои негови постапки надвор од теренот, однесувањето и сл.

Тоа што е извонреден играч не треба да значи дека сите треба да го сакаат. И Ибрахимович е играчиште па е гомно од човек. Никој не ми налага дека треба него да го сакам :icon_mrgr:
Чуди им се на тие што не го признаваат како играч, тие се посебен случај. :)
Јас лично не го сакам заради некои негови постапки надвор од теренот, однесувањето и сл.
Па што те боли цев уствари што прави тој во неговиот приватен живот. :D
Се слагам со тебе иначе, не можеш да присилиш некого да го сака.
Тие што не го признаваат како играч се веќе луѓе со ментални болести.

Како можете да го мразите Коби не ми е само јасно.
Сеа ќе ме негираат тие што ќе се пронајдат.
Инаку, не сум за Лејкерс.

Навивам за Јута, 3 сезони со ред самиот не испаѓаше. Сега јасно ти е зошто го мразам? :D

Една мала анализа од мене како фан на Јута на ситуацијата на западот. Последниот месец Јута игра многу добра кошарка, младите од клупа се подобруваат, Милсап и Џеферсон си ја враќаат формата после малите повреди што ги имаа а Мо Вилијамс се враќа после 32 меча пауза. Е сега последните 3 натпревари на гости ги губат со вкупна кош-разлика од -5 но ме радува добрата игра на гости бидејќи уште од времето на Слоан сме биле боза на гости.

Уште да му кажам на навивачите на Лејкерс за џабе да не ја гледаат Јута, Хјустон е тимот кој го бркаат за 8мата позиција и според мене 90% тимот кој нема да влезе во плеј-офот.

Па што те боли цев уствари што прави тој во неговиот приватен живот. :D
Се слагам со тебе иначе, не можеш да присилиш некого да го сака.
Тие што не го признаваат како играч се веќе луѓе со ментални болести.
Не, не зборам за приватен живот, туку за некои изјави, па и до негде однесувањето на теренот, не е никаква тајна дека понекад е и прљав играч.
За на страна, тоа си е негово, кој сака може да силува:P

i2Qwer7Xre7le.gif

И тоа што викаш вакво дерби не се пропушта:pos:

па добро вие освен лејкерс друго ништо не гледате... а коби да не игра и нив не ми се верва дека ќе ги гледате...

Да бе знаеш ти што гледамо ние :facepalm:,немам друга работа па баш шарлот ќе ѓи глеам до 6 сабајле:cool:.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom