Мислам дека би можело, јас сега имам еден Бумтв и не можам да испробам, кога имав уште еден порано мислам дека можеше ама не сум сигурен.Pa toa Primer eden Boom aparat doma eden vo vikendica. Koga odis vo vikendica da ne tegalis adapteri anteni daljinska nego zemas karticata i gledas.
Sent from my Grand X In using Tapatalk 2
Можеш да ја искористиш истата картичка и на друг Боом ТВ приемник не е никаков проблемPa toa Primer eden Boom aparat doma eden vo vikendica. Koga odis vo vikendica da ne tegalis adapteri anteni daljinska nego zemas karticata i gledas.
Sent from my Grand X In using Tapatalk 2
Zakon4eto20.02 е денеска. Дали има некои информации околу тоа кој (ќе) ги откупи правата за Премиер лига?
Најверојатно Sport Klub како и секогаш.
Неможешме интересира дали може да се користи бум тв приемникот во друга дрѕава и дали ке ги има тие канали кои ги има во македонија
Не може пошто нема сигнал таму, сигналот само ја покрива Македонија.ме интересира дали може да се користи бум тв приемникот во друга дрѕава и дали ке ги има тие канали кои ги има во македонија
Што е ова CI модул?Прегледај го приврзокот 59629
Еве некој прашал на FB страната за CI модул на Boomtv, и велат дека во скоро време ќе понудат.
и колку кошта во близоТоа ќе биде како замена на ресиверот на Бумтв, значи ќе треба DVB-T телевизор и CI module(кој ќе го декодира сигналот). Картичката на Бумтв ќе се вметне во Viaccess CI модул и ќе декодира.
Близу воведоа Conax Cl модули.
Прегледај го приврзокот 59688
А која е предноста со овие Cl модули? Full HD?Тоа ќе биде како замена на ресиверот на Бумтв, значи ќе треба DVB-T телевизор и CI module(кој ќе го декодира сигналот). Картичката на Бумтв ќе се вметне во Viaccess CI модул и ќе декодира.
Близу воведоа Conax Cl модули.
Прегледај го приврзокот 59688