Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
јас од работната маса ја вадам даската за тастатура шо е , си ја клавам на мев и неам гајле

Зошто во Здравје ја отвори темава? Ја префрлам во општи, модераторите нека ја спојат со општата Каде можам да најдам.
Па ако нема масичка му штети на јајцата и може стерилен да остане :D !

Си користам обичен кулер од АМЦ а висината ми е баш погодена, мислам дека од положбата на лежење можеш да си ја контролираш висината на лаптопот. Ова некако многу ме потсетува на болничко лежење.

na koja programa rabotat me interesira: restoranite vi teknuva za koja priber sekoj kelner so si ima sifra i za marketite me interesira isto iminja da mi kazete sakam da probam nesto
--- надополнето: 8 март 2013 во 00:54 ---
na koja programa rabotat me interesira: restoranite vi teknuva za koja priber sekoj kelner so si ima sifra i za marketite me interesira isto iminja da mi kazete sakam da probam nesto

Кај можам да најдам масички за компјутер?
--- надополнето: 8 март 2013 во 07:14 ---
Здраво, барам масичка за лаптоп за лежење во кревет, како на линков, за да можам да куцам лежејки.

http://www.odigledolokomotive.rs/proizvod/stalak-za-kompjuter-leo-57x36x18cm-bambus/

Не можам да го држам на стомак, обичните постољиња за лаптопи се прениски и не ми одговараат. Бев во повеке компјутерски продавници, не можам да најдам нешто слично.

Дали сте виделе нешто вакво во Мкд?

http://premium.com.mk/appliances_osc/product_info.php?cPath=54&products_id=1148

Сакам на маица да си испечатам моја слика.Мислам не од мене:) туку слика по мој избор.Има некое такво место во Скопје?Знам има спроти Бисер,ама таму е на големо само....некое друго место,кај што можи само по едно парче?
Вакво нешто слично во Велес, и дали темава е само за работи во Скопје ?
--- надополнето: 8 март 2013 во 19:57 ---
Сакам на маица да си испечатам моја слика.Мислам не од мене:) туку слика по мој избор.Има некое такво место во Скопје?Знам има спроти Бисер,ама таму е на големо само....некое друго место,кај што можи само по едно парче?
Вакво нешто слично во Велес, и дали темава е само за работи во Скопје ?

Дечки, дали некој знае колку пари е книгата: „Претприемаштво и мал бизниз“ од Универзитет за туризам и менаџмент - Скопје?
Ја имам за продавање. :)

Kade vo Skopje (centar, karpos) ima igracnici so Playstation, slicno na Enternet?

dali poznavate nekoj sto ima stari i veke iskoristeni barterii koi sodrzat srebro oksid vnatre ?

Неќам ништо да најдам туку да ве прашам сите што ке прочитате.
Што е работата со пенкалата и хартијата (од копирниците) во Скопјево?
Значи 3 години кај што сум и секоја година, секој семестар и секоја ебана книга ми прави проблем со подвлекувањето. Пенкалата воопшто не пишуваат-посебно од почетокот, после накај средината од редот ке запише и кога ке почнам на нов ред пак исто, па ај јово на ново и 100 саата една страна. Нервира, живцира у пичку матер. :mad:
Поима немам до што е, дали до хартијата или пак до пенкалата. А кога ке видиш дека све е кинеско ништо чудно и до двете. :facepalm:

Значи стварно, има уште некој сличен проблем? (ако подвлекувате со пенкало) Да знам да барам чаре, не бива вака, многу време на преподвлекување се губи.

Ги прашувам оние што се на КГФ пошто од Зоки книгите ги земам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom