Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Му плаќаш да го донесе, а не да го проверува :)
Иде, носи, зема пари и ти посакува убав ден.
Неубо се изразив,
дали доставувачот можи да наплати освен за доставата, И за чинењето на пакетот, или тоа околу плајчајнето треба јас претходно да го средам со продавачов?

Шпаркасе банка во Центар?
kaj privatniot fakultet karsi evropska unija so e zgradata
--- надополнето: 1 март 2013 во 23:48 ---
Filmovi vo 3d od kade mozam da simnam??
od www.zamunda.net ama treba da ima akaunt i pravi go posle 00:00 preku den ti kazuva deka ne mozes da napravis vo ovoj moment kazhuvam od iskustvo
--- надополнето: 1 март 2013 во 23:56 ---
Каде се наоѓа у скопјево некој што принта имиња на фирма на шеќерчиња???? и како иде со негови шеќерчиња или?????
--- надополнето: 1 март 2013 во 23:56 ---
Каде се наоѓа у скопјево некој што принта имиња на фирма на шеќерчиња???? и како иде со негови шеќерчиња или?????

Неубо се изразив,
дали доставувачот можи да наплати освен за доставата, И за чинењето на пакетот, или тоа околу плајчајнето треба јас претходно да го средам со продавачов?
Тоа се вика со откупнина,за Македонски пошти знам дека тоа го можат бидејки неколку пати сум ја користел таа услуга,мислам дека и со Карго Експрес исто така можеш со откупнина и некаде за 10 дена тој што ти ја пратил пратката ќе ги добие парите

Неубо се изразив,
Треба да го средиш ти, бидејќи не гледам каква гаранција за наплата би имал од тебе како физичко лице. Среди си на трансакциона со продавачот или прати некој другар кај него да разгледа да му даде пари и да ти го донесе, најубо така :)

Неубо се изразив,
Може доставувачот да наплати се комплет. Со откупнина тогаш е пратката и можеш да бираш кој ќе го плати транспотот дали ти или купувачот. Ти го препорачувам Карго, со другите сум имал проблеми дури еднаш да не спомнувам фирма доставувачот се наљутил и од цело комбе ја земал робата наместо плата... Не ми ги вратија парите.

Има ли некој софтвер (бесплатен) за превод од англиски на македонски (не гугл транслејт). Барем со поголема точност да преведува..со постручни термини.???

Карти за концертот на Драган мијалковски и ако знае некој која е цената ?

Го најавуваа за 6 март во универзална

Sent from my ST21i using Tapatalk 2

Каде може да се најде во Скопје popcorn hour хд медиа плејер било кој модел.

Мелач за бибер?
images%5C013459-10240-9.jpg

Било каква форма.

Ѕидни часовници со мотиви од странски градови каде можам да најдам? Или еве не толку конкретно, некоја продавница со поголем избор на ѕидни часовници. Во Скопје да е по можност. :)

Некоја програма да не знаете за виртуелно дизајнирање на облека ? Бесплатно ?
--- надополнето: 6 март 2013 во 16:12 ---
Некоја програма да не знаете за виртуелно дизајнирање на облека ? Бесплатно ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom