Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во секоја подобро снабдена продавница за компјутерикај да најдам кај нас а can of compressed air?
Повели,Луѓе дали знаете кој продава кикирики,семки,бадеми на големо во скопјево....Ако знае некој каде има ќе го молам да ми пише пп.
За да не се замараш и да даваш многу пари, може да побараш помош од столар, однеси му слика и ке ти направи иста таква за ефтини пари, материјалот купи си го ти по твоја желба...мислам дека тоа е најдобар начин, плус може на лице место да одредите димензии изглед боја..
Ова убаво си стоеше во Здравје....до каде отиде човековиов паметЗошто во Здравје ја отвори темава? Ја префрлам во општи, модераторите нека ја спојат со општата Каде можам да најдам.
Он топик...многу лесно и поевтино ќе поминеш со некој што работи со дрво...можеш дури да ја направиш и од некој помек материјал,да не те жили додека лежиш.Здраво, барам масичка за лаптоп за лежење во кревет, како на линков, за да можам да куцам лежејки.
http://www.odigledolokomotive.rs/proizvod/stalak-za-kompjuter-leo-57x36x18cm-bambus/
Не можам да го држам на стомак, обичните постољиња за лаптопи се прениски и не ми одговараат. Бев во повеке компјутерски продавници, не можам да најдам нешто слично.
Дали сте виделе нешто вакво во Мкд?
Ова убаво си стоеше во Здравје....до каде отиде човековиов памет
Он топик...многу лесно и поевтино ќе поминеш со некој што работи со дрво...можеш дури да ја направиш и од некој помек материјал,да не те жили додека лежиш.