Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Женска табакера за цигари.

Потенцирам „женска“ зошто ми требаат за тенки (сЉимс) :D

кај да најдам кај нас а can of compressed air?

Луѓе дали знаете кој продава кикирики,семки,бадеми на големо во скопјево....Ако знае некој каде има ќе го молам да ми пише пп.

Дечки, се јавувам за да закажам за лична карта, али никој не ми се јавува, кажува дека е зафатено на овој бројов 0800 192 92. Шо да правам? Има ли преку нет друга опција за пријавување за да закажам?

Здраво, барам масичка за лаптоп за лежење во кревет, како на линков, за да можам да куцам лежејки.

http://www.odigledolokomotive.rs/proizvod/stalak-za-kompjuter-leo-57x36x18cm-bambus/

Не можам да го држам на стомак, обичните постољиња за лаптопи се прениски и не ми одговараат. Бев во повеке компјутерски продавници, не можам да најдам нешто слично.

Дали сте виделе нешто вакво во Мкд?

За да не се замараш и да даваш многу пари, може да побараш помош од столар, однеси му слика и ке ти направи иста таква за ефтини пари, материјалот купи си го ти по твоја желба...мислам дека тоа е најдобар начин, плус може на лице место да одредите димензии изглед боја..

За да не се замараш и да даваш многу пари, може да побараш помош од столар, однеси му слика и ке ти направи иста таква за ефтини пари, материјалот купи си го ти по твоја желба...мислам дека тоа е најдобар начин, плус може на лице место да одредите димензии изглед боја..

каков столар оваа масичка се продавала ~ 1,000 денари. Ја имало и во Мк само сега не можам никаде да ја најдам.

Зошто во Здравје ја отвори темава? Ја префрлам во општи, модераторите нека ја спојат со општата Каде можам да најдам.

Затоа што боли грб и јас барам вакво нешто?

Зошто во Здравје ја отвори темава? Ја префрлам во општи, модераторите нека ја спојат со општата Каде можам да најдам.
Ова убаво си стоеше во Здравје....до каде отиде човековиов памет :facepalm:
Здраво, барам масичка за лаптоп за лежење во кревет, како на линков, за да можам да куцам лежејки.

http://www.odigledolokomotive.rs/proizvod/stalak-za-kompjuter-leo-57x36x18cm-bambus/

Не можам да го држам на стомак, обичните постољиња за лаптопи се прениски и не ми одговараат. Бев во повеке компјутерски продавници, не можам да најдам нешто слично.

Дали сте виделе нешто вакво во Мкд?
Он топик...многу лесно и поевтино ќе поминеш со некој што работи со дрво...можеш дури да ја направиш и од некој помек материјал,да не те жили додека лежиш.

Ова убаво си стоеше во Здравје....до каде отиде човековиов памет :facepalm:

Он топик...многу лесно и поевтино ќе поминеш со некој што работи со дрво...можеш дури да ја направиш и од некој помек материјал,да не те жили додека лежиш.

Нејкам да се замарам и тешко да ке најдам некој за 1,000 денари да го направи ова. Каков помек материјал како ми препорачуваш столар?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom