Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Ако има листа за најреални награди, дефинитивно гласам за Златните Малини:

Worst Picture: „The Twilight Saga's Breaking Dawn Part II“
Worst Director: Бил Кондон – „The Twilight Saga's Breaking Dawn Part II“
Worst Actress: Кристен Стјуарт – „The Twilight Saga's Breaking Dawn Part II“ / „Snow White and the Huntsman“
Worst Actor: Adam Sandler – „That's My Boy“
Worst Supporting Actress: Ријана – „Battleship“
Worst Supporting Actor: Тејлор Лотнер – „The Twilight Saga's Breaking Dawn Part II“
Worst Screen Ensemble: „The Twilight Saga's Breaking Dawn Part II“
Worst Screenplay: „That's My Boy“
Worst Remake, Rip-Off or Sequel: „The Twilight Saga's Breaking Dawn Part II“
Worst Screen Couple: Мекензи Фој и Тејлор Лотнер – „The Twilight Saga's Breaking Dawn Part II“

Штом велиш наградиве се најреални, претпоставувам и имаш гледано филмовиве?

Зошто? Кога? Како?
They made me do it! :)

Исто Сандлер го имам гледано во 10 филмови во истата улога на поглупа верзија од себе си. Така да сметам дека животно дело не треба да му побегне. Башка човекот го сметам за гениј, знае како да направи пари. Знае дека поголемиот дел од публиката е благо ретардирана па си глуми благо ретардиран лик во благо ретардирани филмови. Легенда!

Кога ќе помислам дека нема појаки наслови на филмови од турската Б продукција во 80ти ќе се појави нешто вакво. :D

Кога сме на темата, Празник во Рим навистина еден од најсимпатичните класици. Препорака за сите.

Da, poso koga sme ja gledale Audrey ne bilo na crt monitori i televizori pred raspaganje, sve bilo 720p minimum, zatoa sega e blasphemy. :D Silly anon, being newfag, talkin crazy.
Да бе, сакав да напоменам тоа ама ме мрзеше... муабетот е што, кога има 720p, а не се глеа е blasphemy :D

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Pi e orgasm za oci. Alal im vera. Slaba prikazna i povrzuvanje though.
Приказната не е слаба, ама лошо е поврзана со крајот. Мислам, крајот ме изненади, ама не го имав она доживување затоа што немаше билд-ап до моментот, ништо не наговестуваше дека има некаква мистерија во приказната, па да очекуваме одговор. Веројатно е правен по книга од А до Ш и затоа е како што е.

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ
Zero Dark Thirty > 1080p има торенти!

Пред да ме замара некој, пропаганда, ова она, не ме занима.

Тензија - адреналнин, автоматски поминува кај мене.

нема да те замараат уживај, тоа само романов :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom