Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.772
Pi e orgasm za oci. Alal im vera. Slaba prikazna i povrzuvanje though.
Приказната не е слаба, ама лошо е поврзана со крајот. Мислам, крајот ме изненади, ама не го имав она доживување затоа што немаше билд-ап до моментот, ништо не наговестуваше дека има некаква мистерија во приказната, па да очекуваме одговор. Веројатно е правен по книга од А до Ш и затоа е како што е.

• Ми се допаѓа
Reactions: VLJ

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Од кај ја ископа сликава бе:pos:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Од кај ја ископа сликава бе:pos:
По дома гледав што слики имам по апаратот кога ја најдов оваа од дамна кога бев на приредбава знам сликав ама еве не сум ја споделил тука :)

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Zero Dark Thirty > 1080p има торенти!

Пред да ме замара некој, пропаганда, ова она, не ме занима.

Тензија - адреналнин, автоматски поминува кај мене.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
нема да те замараат уживај, тоа само романов :D

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Zero Dark Thirty > 1080p има торенти!

Пред да ме замара некој, пропаганда, ова она, не ме занима.

Тензија - адреналнин, автоматски поминува кај мене.
Филмот за мене беше подобар од Арго фак хим...

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.668
Поени од реакции
59.772
Значи за оние што правеа споредби изминатиов период: Трето Полувреме може вода да му носи на Пред Дождот. Охридско и Преспанско да му ги донесе. И да му ги зачисти кондурите. Просек, попросек да не може да биде. Нафрлање се и сешто.

Скопје има езеро, повторно. Замислете холивудски филм во кој еден момент се возиш покрај знакот Холивуд во L.A. а во следниот кадар зад тебе е Статуата на Слободата. Ова додуша важи и за дождот и за сенки. Доста со правење разгледници, аман.

Забранета љубов во фаст форвард: ќерко не смееш - татко, отидов. Толку. Ни тензија, закани, уцени, страдања, патења... ништо.

Германец што држи говори на германски и сите копуци го разбираат без превод.

Почеток и крај - евтина ТВ драма. Никаква кулминација на дејството. Никаква драматика, никаква акција, возбудлива сцена. Пар кратки говори, Нета на магаре, Нета во музеј, the end. Браво.

Обработка на ликови, што да ти кажам...

Тоа што беше добро се сцените на Сашко и Катарина, иако овој да зборуваше малку побрзо ќе ни требаше превод да го разбереме. Иначе во ред одглуми, а Ката воопшто не беше лоша како што ја направивте. Сцената во езерото и сцената со Димитрија и Рудолф при крајот беа одлични.

И тоа... добро е што е наше и што нешто „мрда“. Инаку слабо, очекував многу повеќе од содржина, ликови, приказна, дијалози... разочаран. :notworthy:

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.331
Поени од реакции
15.592
Тоа со езерото ми беше врв :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom