Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И онака сеа коа почнаа кампањиве телевизор се пушта само строго за викенд на еуроспорт2 и чат пат Тв1000 после 12 сатот. :icon_lol:

Не ми збори за ТВ1000 срце ме боли, лешинариве од Близу ја гасат во 23:59 часот :place:

Абе како немаме сегашност.
Ете наш бивш играч ви го даде Реал. Наш бивш играч спаси гол на првиот натпревар.Врз наш бивш играч беше направен фаул за црвен картон.
Иако ние не играме, пак ви предизвикуваме кошмари. :icon_lol:
:facepalm:

537617_426753127418619_73568147_n.png

:ROFLMAO: :ROFLMAO:

Многу приглуп муабет тропна друже.Тоа е во жарот на играта,ничија топка како што реков.Ничија топка значи одат и двајцата да ја освојат(Нани нити го гледа кај е,за разлика од Арбелоа кој и имаше прегледност).Не реков јас требаше на Нани да му ја остави а Арбелоа да не реагира, реков :“НЕПРАВЕДЕН ЦРВЕН ОТИ И ДВАЈЦАТА БЕА НЕПРЕПАЗЛИВИ ВО ЖАРОТ НА ИГРАТА И ДВАЈЦАТА ЗАСЛУЖИЈА ЖОЛТИ КАРТОНИ“
Арбелоа бил непретпазлив.

Уште бе дискутирате за "незаслужениот" црвен?

Ја прочитав, ептен е еротска книгава , башка нема крај бидејќи има уште 2 дела 50 нијанси потемно и 50 нијанси слободни ...
Поарно тоа отколку ја шо читав една арапска еротска книга на жена што го раскажува сексуалниот живот и како маж и и го миел нозете, се чудам како не ја обесиле за книгата.:ROFLMAO:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom