The Walking Dead

Претходно напишав дека Морган ќе дојде во прав момент да го спаси Рик и екипата, но мислам дека веќе некако го спаси. Тоа што Рик го виде кај Морган, неговата трансформација по параноичен лудак кој изгубил верба за се во животот сигурно го освести Рик кој полека се губеше по загувата на жена му.

Работата со вирусот е како се почнало, не лек да најдат. За тоа се чека епизода, да разбериме повеќе на таа тематика.

Не ве читам назад ради спојлери, s2 e10 сум, не знам дали некој од вас го хејта Шејн ама мене ми е омилен лик. Рик е малце пичка цело време го тера на плачење но се извади на сцената во барот кога ги скина тие двајцата.
А сеа глеам на имдб, Шејн го има во дваесет епизоди, значи ќе умре а? :(

Не ве читам назад ради спојлери, s2 e10 сум, не знам дали некој од вас го хејта Шејн ама мене ми е омилен лик. Рик е малце пичка цело време го тера на плачење но се извади на сцената во барот кога ги скина тие двајцата.

Не знајме. :D

Koa читаш таму назад, цитирај ме каде сум пишал можеби буиквално исто.
Шенј омилен лик, пичка рик бла бла. :D
Добро, не сум изненаден, колега Тајлер. :D

Tooo!

Или ме дупиш... :D

Te држам во неизвесност. :D И како успеа да да се спојлниш со имдб бе, само чепкате кај шо не треба, гледај и не шарај наоколу за истото. :D

Добра епизода, се спрема ситуацијата за еден добар gunfight. :D

Солидна епизода, иако беше некако спора во споредба со претходната. Малку мир пред бурата.

Рик и Гувернерот конечно се сретнаа и се беше толку тензично, секој момент очекував некој да почни да пука. Се беше добро дури не влезе Андреа, ја уништи цела сцена. Ама после ја избркаа и се се врати во нормала.

Ми се допаднаа и разговорите меѓу другите преживеани. Да не беа на различни страни од војната, Мартинез и Дерил би биле најјакото дуо во цела серија. Хершел и Милтон исто така ми се допаднаа, ама умрев од смеа кога Милтон побара да му ја види ногата. " Hey, can I see your stump? It's for science. " :pos:

Андреа ептен ме нервира. Со секоја епизода станува уште повеќе неподнослива. Само збора дека сака повторно да е заедно со групата на Рик, Гувернерот ваков бил - таков бил, а после без размислување пак замина со него. Шо сака нека прави, ама досадна е вака.

at least buy me a drink first :pos:

the_walking_dead_season_3_episode_13.jpg

Te држам во неизвесност. :D И како успеа да да се спојлниш со имдб бе, само чепкате кај шо не треба, гледај и не шарај наоколу за истото. :D

Јас отворив imdb за да видам како се вика актер еден, и видов слика една
од Шејн како walker
и ми се поеба сè за втората сезона....

Иначе оваа епизода беше спора ама многу битна за понатаму. Ама ај ќе праиме муабет коа сите ќе ја изгледаме. А и да, таа „непотребната“ сцена :свиркам: помеѓу Глен и Меги, значи едно - Меги ќе биде трудна и овој ќе полудува „кинезов“ дали е негово детево. Тука е прв пат напишано ова.

помеѓу Глен и Меги, значи едно - Меги ќе биде трудна и овој ќе полудува „кинезов“ дали е негово детево. Тука е прв пат напишано ова.

:pos:

за тие што велат дека гувернерот не бил негативец она ова.. еве доказ дека своите интереси ги става пред оние на неговите луѓе да склопат мирен договор и секој на своја страна, па Рик е 100 пати поголем човек од него замислите тој да е главен на Вудбери и му се наметнува ваква ситуација нормално дека ќе прифати во корист на сите да нема невини жртви, значи прави "нечисти" работи само кога е принуден на тоа а не да го билда своето его да покажува кој е шеф и помоќен... море требаше да му свирне еден куршум во чело и така има подобар рефлекс, Дерил и оној со кој се здружи немаше да пукаат еден на друг... сите да се спојат во една заедница Рик главен и нема веќе драми.. со тоа и би завршила серијата ок но ова го пишав само да се знае дека Рик е подобар лидер со поразумни одлуки

инаку слабо оружје во затворот само пушки и пиштоли... да имаше една базука на пример полесно ќе им беше овака надбројани не знам како ќе се спасат

А и да, таа „непотребната“ сцена :свиркам: помеѓу Глен и Меги, значи едно - Меги ќе биде трудна и овој ќе полудува „кинезов“ дали е негово детево. Тука е прв пат напишано ова.

Меги е верна бе, она само се соблекува

нели не дадоа како Гувернерот ја силува Меги :confused: зошто сите го зборат спротивното?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom