Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не беше некој многу силен удар, може да се каже дека само малку го закачи со ногата. Да бев јас на местото на судијата би му дигнал жолт картон, ништо повеќе.
А јас би го пуштил само со усна опомена, јасно се гледа дека не го ни допира на сликата, односно Нани зјапа во ѕвездите на небото а Арбелоа го искористи тоа и му се намести на ногата.
#РеалМестачи.
Get real ебааго. Преку кур со плачењето, понатаму ќе ви "помогнат" и вам со некоја таква одлука па никому ништо. Туку само на форумов тешко се прифаќаат поразите.

Абе не е финтата да го искршиш противникот за да добиеш црвен картон.Ако е така тоа би било голем апсурд..Црвен картон може да се добие и за намерата hint Ибрахимович против Валенсија иако скоро ич не го ни чепна...
Остра игра имаше од Нани но се зависи од судијата.Има судии што ги следат правилата стриктно но има и судии што допуштаат поагресивна игра..
Јас како неутралец мислам дека Нани го виде Арбелоа но не ја спушти ногата не знам зашто.Доколку ја спуштеше ногата немаше да добие црвен но било поминало..

Еве и една слика
1734_425870847499295_1790133779_n.jpg
Стварно си слеп значи, удар имаше, ама намера?
И еве како неутралец, зошто немаше црвен за Реал на првиот натпревар? Односно не мора да вратиш на ова, се е веќе завршено!
--- надополнето: 6 март 2013 во 14:22 ---
А јас би го пуштил само со усна опомена, јасно се гледа дека не го ни допира на сликата, односно Нани зјапа во ѕвездите на небото а Арбелоа го искористи тоа и му се намести на ногата.
#РеалМестачи.
Get real ебааго. Преку кур со плачењето, понатаму ќе ви "помогнат" и вам со некоја таква одлука па никому ништо. Туку само на форумов тешко се прифаќаат поразите.
Во Европа Јунајтед е секогаш оштетуван, или ти зборуваш дека ќе ни помогнат во Премиер Лига? Не благодарам!

За Дортмунд годинава во вистинска смисла на зборот е Лига на Шампиони. Изиграа со шампионите на Англија, Шпанија, Холандија и Украина, следното коло значи пак нека биде некој шампион. ;)

И еве како неутралец, зошто немаше црвен за Реал на првиот натпревар? Односно не мора да вратиш на ова, се е веќе завршено!

Во Европа Јунајтед е секогаш оштетуван, или ти зборуваш дека ќе ни помогнат во Премиер Лига? Не благодарам!
Не зборувам за премиер лига туку за ЛШ. Секогаш има вакви контроверзни одлуки кои го одлучуваат текот на утакмицата.

И не, не е Јунајтед секогаш мета. Имало и за вас вакви моменти во кои ви имаат помогнато судиите, не се прави наивен.

За Дортмунд годинава во вистинска смисла на зборот е Лига на Шампиони. Изиграа со шампионите на Англија, Шпанија, Холандија и Украина, следното коло значи пак нека биде некој шампион. ;)
Уште Јуве остана :icon_mrgr:

Не зборувам за премиер лига туку за ЛШ. Секогаш има вакви контроверзни одлуки кои го одлучуваат текот на утакмицата.

И не, не е Јунајтед секогаш мета. Имало и за вас вакви моменти во кои ви имаат помогнато судиите, не се прави наивен.
Најди ми еден таков момент те молам во нокаут натпревар и нема повеќе да коментирам?
Не да ми најдеш со некоја отепана екипа, туку во наптревар кој одлучува за пласман понатаму!
Таков за жал нема да најдеш!
Ако мислиш поинаку, ти си наивен или ....

Ќе видиме вечер на ХРТ2 шо ќе кажат експертите, инаку јасно е дека имаше силен удар. Но дали имаше намера, тоа само Нани го знае.

Навивачиве на Гејчестер почнаа да трипаат.ГЛедам погоре две слики каде бараат неправди и неможам да сваќам зошто паѓаат на токлу ниско ниво.
И да да , се докажа повторно тоа што се убедувавме.Светиот Фергусон подобар од Мур.:pos:
Видовме еве, само немој да ме цитирате дека и првиот пат со порто , па и сеа поминал со помош од судии.Особено ова вчерашното беше чист црвен.Кога може да им суди на ебуе црвен за послаб старт од овај врз нани,зошто не и за ова? Со копачка цицка му скока и не било црвен.Е од ова поголеми плачки немало

Најди ми еден таков момент те молам во нокаут натпревар и нема повеќе да коментирам?
Не да ми најдеш со некоја отепана екипа, туку во наптревар кој одлучува за пласман понатаму!
Таков за жал нема да најдеш!
Ако мислиш поинаку, ти си наивен или ....
Да секако, еве сега ќе почнам да барам видеа на јутјуб од сите утакмици што ги имате играно во ЛШ чисто да ти докажам.
Не биди butthurt. На секоја, апсолутно секоја екипа им имаат помогнато/одмогнато судиите во ЛШ. Сега ти ако бараш некоја си теорија на заговор само напред, сруши го системот, на сите ќе ни направиш услуга.

Na prviot natprevar sudijata napravi golemi greski i jas mislam deka toa bese za crven karton..Posle kompenzirase nesto no nedovolno..
Vo prviot natprevar i vo revansot sudiite ne bea isti taka da ne moze da se ima ist kriterium..

Nani moze nemase namera no mu vleze so otvoren dzon iako go vide Arbeloa.Vo ovoj slucaj aj neka ostane toa deka nemal namera no napravi seriozen faul i si dobi crven karton.
Vo slucajot so Ibra koga dobi crven,toj dobi poradi namerata iako ne napravi seriozen faul..
Aj ke reces deka ne trebalo da mu dade crven karton bidejki bil epski natprevar no togas kako mu dade na Ibra crven iako vodea a plus i vo 90 minuta..

Slucajov mi e sosema slicen i so Lisandro Lopez i Ribery vo 2010.Ribery otide na topka no Lopez malce ja cepna topkata i ja potrgna i so toa Ribery napravi dosta seriozen faul koj rezultirase so crven karton..Namera nemase ni toj,no start kako od Nani i od Ribery normalno deka bi bil crven..

Jasno mi e deka toa e opravduvanjeto no skrimerot na Modric ne bese poradi crveniot karton,tuku poradi ogromnata sreka na Modric koj pogodi milimetarski precizno..

Vas vi e vrel uste ovoj slucaj no i jas kako navivac na Baern Minhen sum go doziveal ova i mislam deka i vo dvata slucai bese mnogu objektivno dosuden crveniot karton..
Jas poveke gi pocituvam sudiite sto sudat spored pravila ,nego sudija kako Brych koj ne dosudi cist crven karton bidejki bil "epski natprevar".
Just my 2 cents.

90 % од експертите викаат дека не е за црвен,јас мислам дека беше за црвен но можеше да помине и со жолт поради тоа што Нани не идеше директно кон Арбелоа....Но и на првиот меч чист црвен беше и тоа на Варан.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom