Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Судииште ипол си бе, треба да те земат у УЕФА .![]()
Знам дека е судија, детали незнам.Се зафркаваш , али џони навистина беше (или сеуште е не знам) фудбалски судија
180 степени не 360, тоа е цел кругЈако беше во кафичот кај што глеавме, влага Модриќ и сите навивачи на Реал во хор:
ОВОЈ ПРОСТАКОВ НАЈДЕ ЛИ ДА ГО СТАВИШ БЕ, ВРСКА СИ НЕМА, ЛЕЛЕ ГОТОВО ИСПАДНАВМЕ.
Later: Става гол Модриќ.
ЛЕЛЕ НАЈАК МОДРИИИИИИЌ, ГИ ИСПЛАТИ СИТЕ 40 МИЛИОНИ СО ГОЛОВ, НЕМА ПОЈАК ВО СРЕДИНААААААААА!
За утакмицата, црвениот дефинитивно го сврти 360 степени натпреварот. Е сеа дали беше црвен или не.. ако пројдеше со жолт Нани немаше никој да зборува за тоа освен неколку навивачи на Реал ако испаднеше, а вака натпреварот е во сенка на црвениот пошто неможе да им се објасни на некои луѓе дека тука комотно може и црвен да се даде.
Пу пу не важи! Тоа само кога се суди против нас во Европа важи, за други гревота еДали е заслужен црвен ок, разбирам, ама само се прашувам кај отиде од темава она "на вакви утакмици не се дава црвен" после фаулот на Варане на првата![]()
Знаете што, ме нервира најмногу кога јадете смоки дека судиите биле од кај Манчестер, Јуве и Барса... шо значи, денеска имаме нов конкурент.
Уа Реал, местачи! Најдовте за Барселона да зборите...
ДА или НЕ ?
![]()
Абе не е финтата да го искршиш противникот за да добиеш црвен картон.Ако е така тоа би било голем апсурд..Црвен картон може да се добие и за намерата hint Ибрахимович против Валенсија иако скоро ич не го ни чепна...Не беше некој многу силен удар, може да се каже дека само малку го закачи со ногата. Да бев јас на местото на судијата би му дигнал жолт картон, ништо повеќе.