Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Да не бидеме заслепени и пред се да бидеме реални. Тоа од нани БЕШЕ црвен картон. Школски, но црвен.
Тоа што судијата немаше ама баш никаков сенс за дерби, тоа е друг муабет.
И германецот на Бернабе беше пристрасен кон Реал, али имаше каков-таков сенс кога не му даде црвен на Варан. Доколку постапеше така, јасно беше дека ќе го уништеше дербито.
Е сега од друга страна глупиот турчин го уништи дербито и мислам дека ако тој судеше на Бернабе дека и Варан ќе добиеше црвен, но што е тука е. Јас лично повеќе Нани го окривувам, зошто таков професионалец не смее такво нешто да си дозволи, колку и да го браните дека само во топката гледал...

И највероватно Челзи ќе го срка најмногу. Оваа цела нерворза се повеќе ми изгледа дека на нив ќе ја истурат :)
Шо има Нани да си дозволи или да не си дозволи?! :eek: Тој скока за во скок да ја прими топката, не ни имаше намера да го нападне така Арбелоа како што во прв момент изгледа...или пак е супер-човек па може со една да го удри, а со другата да ја прими топката?! :eek:

Де бе па ти Боби, требало да ја остави, па после да го критикуваат тука зошто не е доволно борбен ...

Иначе...

525205_577807378926149_1927602324_n.jpg

Доколку Турчето го внесе во извештајот ракоплескањето на Ферди по завршетокот на натпреварот, и за тоа може да го казнат...

Доколку Турчето го внесе во извештајот ракоплескањето на Ферди по завршетокот на натпреварот, и за тоа може да го казнат...
Aко не го казнат од УЕФА, може и нашата ФА да преземе мерки, исто како против Сколс и Руни за црвени картони на пријателски натпревар :icon_lol:

Aко не го казнат од УЕФА, може и нашата ФА да преземе мерки, исто како против Сколс и Руни за црвени картони на пријателски натпревар :icon_lol:

Нема шанси, цела Англија стои зад Јунајтед по овој судиски дебакл...

Сега ги разлистувам Англиските весници, и сите се огорчени по она синоќа...
Само продадени души како Рој Кин може да кажат нешто такво...

ЕЈЈ ГОРД СУМ ШТО НАВИВАМ ЗА ОВОЈ КЛУБ И СЕКОГАШ ЌЕ БИДАМ,УШТЕ ПОВЕЌЕ ГО САКАМ ЈУНАЈТЕД СЕГА!СУДИЈАТА БЕЛ ДЕН ДА НЕ ВИДИ ДА МУ Е**М СЕ!И сигурен сум дека во следните 2 - 3 години ќе освоиме ЛШ!

Каков сака состав нека направи Фергусон, против неправда не можеш....

Втор пат не елиминираат заради црвен картон...

Za vcerasniot crven ne komentiram ama ako mislis na crveniot na Rafael protiv Baern,si bese sosema zazluzen.

Inaku najveke me nervira sto toa nekoi fanovi go drkaat na izjavata na Murinjo koja poveke mi lici kako lizenje gz na Ferguson ili e cinicna..

Za vcerasniot crven ne komentiram ama ako mislis na crveniot na Rafael protiv Baern,si bese sosema zazluzen.

Inaku najveke me nervira sto toa nekoi fanovi go drkaat na izjavata na Murinjo koja poveke mi lici kako lizenje gz na Ferguson ili e cinicna..
Другар и на Рафаел беше престрого, прв фаул, притисок му направија играчите на Баерн на судијата и толку.

Инаку да, изјавата на Мурињо е лижење г'з, ама и самиот знае дека ако не беше црвениот, Уефа Мадрид голот немаше да го видат!

А и Англичаниве почнаа со шпекулации за Руни дека ке добие клоца...

Не му е цинична, туку искрена, постои огромна почит меѓу Фергусон и Мурињо уште од времето кога овој беше во Челси и пиеа вино по секој натпревар...

Другар и на Рафаел беше престрого, прв фаул, притисок му направија играчите на Баерн на судијата и толку.

Инаку да, изјавата на Мурињо е лижење г'з, ама и самиот знае дека ако не беше црвениот, Уефа Мадрид голот немаше да го видат!
Рафаел изеде два жолти.Рибери го заминуваше како брз воз во Јапонија и си беше сосема заслужен.

Да го погодеше Руни голот 10мин при крај и да беше 2-2 ќе беше доста жустро,но тој од некои 3-4 метри над гол ја запуца.Многу шанси Манчестер не искористи и тука е главната причина за поразот.Видиќ кога ја погоди стативата,тоа за мене личеше на 200% шанса за играч кој е висок и такви шанси за него се просто речено зицери.
Еден труп играч како Модриќ како успеа да закачи таков гол тоа не ми е јасно.Милиметарски прецизно.:facepalm:

Тоа е тоа максимално разочаран ... а велбек да имаше уште едно 15 шанси и можеби ќе дадеше гол , а и знаеме самите дека не е учен да игра како крило пред гол линија ... секое крило би шутнало директно во голман. Руни на клупа Чикарито на клупа ... едноставно незнам зашто би играл играч кој има 15 гола сезонава пред некој кој има само 2 ...
Леле патетика еј , се тешите со нешто што го кажал најбуљашкиот тренер во светот . Што се однесува до нани џабе се добро изиграните натпревари кога на најважниот сезонава се испоистакна .. беше или не беше црвен, факт имаше старт а со мајагери и 5 метра крената нога се може да се случи па дури и да утепаш некоја гугутка.
И доста ми величате буљаши тука во фан клубов , се виде на кое ниво е гигс и се виде до кај е велбек ... тоа е разлика помеѓу играч и циган ..
како и да е оваа сезона САФ го одмори чикарито толку многу што поодморен играч нема од него на планетава ... го исклуира и пропушти првото место со мексико ги искулира пола од дуелите во премиер лига , ги искулира скоро сите натпревари во лига на шампиони но сепак е втор стрелец во тимот. И јас да сум толку искулиран со срце би му дал на велбек цело време да игра прва постава зашто со голови не се добива меч туку со трчање и шутирање топка во голман . и така чикарито си одмара и си одмара и си одмара па сега лето кога ќе фати ќе си земе продужен одмор ~!!!

Дали си ти нормален? Дали имаш било какво познавање од фудбал и спорт? Фудбалската топка е округла да знаеш. И дај преку таквото прекини со Велбек и Нани ми се гади од форумов, како биле кривци не знам што. Абер немаш од фудбал. Не сакам реплика што и да ми вратиш не ти враќам со човек што не знае не можеш да се разбереш.

А и Англичаниве почнаа со шпекулации за Руни дека ке добие клоца...

Не му е цинична, туку искрена, постои огромна почит меѓу Фергусон и Мурињо уште од времето кога овој беше во Челси и пиеа вино по секој натпревар...
Абе да ги победиш Манчестер Јунајтед на гостински терен и место да го дигнеш својот тим,тој дава изјави за тоа како Реал Мадрид биле послаби.Глупа изјава за мене секако,биле пријатели со Фергусон или не биле.
Дека им го лиже гзот на Манчестер и на Фергусон повеќе од јасно е тоа.

Прво тоа со Руни е глупости на Сан.

Второ, Руни е екстремно глуп фудбалер коллу што е и дебел.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom