Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Оди гледај фудбал бе, не да ти барам овде докази бе... Сакаш џвакано?
-Нема да ти изџвакам, ќе го исчукам и ќе добијаш чукано млеко!
А уствари кој ти ебе матер ? Дојдов да ви честитам со одличната игра се куропетелиш овде. Ај којтеба, поз.

Не ја гледав вашата утакмица, што беше околу црвениот? Иначе штета што нема да се паднат со Дортмунд, баш ќе беше супер дуел. :(
Побарај видео кај реалци, они се оштетените вечерва. :)

Твист на натпреварот беше, дали бил или не црвен знаеш како ќе заврши муабетот.
Од анемичен реал кој освен посед, и ниедна шанса за 60 минути, дае 2 гола за 3 минути.

Ако испаднат и арсенал, а ќе испаднат, најубаво ќе биде дортмунд да освои. Со среќа :)

Знам за ова бе другар во ред ако сакаш да пишам така ќе пишам, одлични бевте, не дека сите утакмици сте со ваква игра, ама вечерва бевте топ.
А да одлеташ у твојот фан клуб и да не ми го сисаш многу што викаш а?ајт .

А уствари кој ти ебе матер ? Дојдов да ви честитам со одличната игра се куропетелиш овде. Ај којтеба, поз.
А значи ти беше тој шо му го исцица на судијата на полувреме well done :cuc:

Тоа е тоа максимално разочаран ... а велбек да имаше уште едно 15 шанси и можеби ќе дадеше гол , а и знаеме самите дека не е учен да игра како крило пред гол линија ... секое крило би шутнало директно во голман. Руни на клупа Чикарито на клупа ... едноставно незнам зашто би играл играч кој има 15 гола сезонава пред некој кој има само 2 ...

Тоа е тоа максимално разочаран ... а велбек да имаше уште едно 15 шанси и можеби ќе дадеше гол , а и знаеме самите дека не е учен да игра како крило пред гол линија ... секое крило би шутнало директно во голман. Руни на клупа Чикарито на клупа ... едноставно незнам зашто би играл играч кој има 15 гола сезонава пред некој кој има само 2 ...
Друже до сега те напаѓав што толку го хејташ Велбек ама после денешниот натправар гледам дека во право си бил за некој работи, денес многу разочара Велбек да играше Руни место него сигурно ќе дадеше еден гол на тие шанси.

Глеам утакмицава, глеам Велбек шо утиња и си викам овој гигси од форум којзнае кои клетви ги мава:pos::pos::pos: ама ако...кој курац бре руни на клупа Велбек у прв тим...стариов поголем хазардер испадна од Бенитез у наше време...
--- надополнето: 5 март 2013 во 23:39 ---

Глеам утакмицава, глеам Велбек шо утиња и си викам овој гигси од форум којзнае кои клетви ги мава:pos::pos::pos: ама ако...кој курац бре руни на клупа Велбек у прв тим...стариов поголем хазардер испадна од Бенитез у наше време...

Велбек не искористи можеби шанси, мора да работи на финишот. Но ако гледаме така тој ја допре топката пред Рамос да постигне авто гол. Нема никаква вина Велбек на овој меч. Самиот тој направи доста контри, доста трчаше, исфрлаше топки, примаше дегажмани од ДДГ и креираше напади. Реално на овој меч се до исклучувањето на Нани покажавме дека може да се игра и без Руни, дека тимот не зависи од 1 играч. Искрено разочаран сум од ДДГ при вториот гол, мора да работи на такви топки. И пред тоа имаше можност кога нафрли Игуаин исто. Изигравме супер и никој играч нема вина за тоа што се случи.

Од вечерва уште повеќе го сакам клубов и уште повеќе сфаќам дека Ферги е најголем тренер/човек на денешницава.. :cuc:, поздрав до утре и честито победа на Реал!

Фан-клубов го читам, порано нешто и ќе напишев......MU го следам од рани 90-ти....уствари а1 кога почна да го пренесува англиско првенство....илјади утакмици имам изгледано....
Ова денеска....
Прва постава на тимот што ми беше несфатлива.....го нема Rooney, ајде ОК....се инсистира на Welbeck заради голот во Мадрид (а очајна сезона одиграна во меѓувреме)....
И неколку други позиции во тимот, ама генерално игра на место.....и покрај 10-те играчи дојдоа до најмалку 3-4 ситуации за кои голманот на Реал имаше невиден ден (ќе се продаде јако).....
Никогаш нема да ја заборавам петата на Redondo, голот на Ronaldo (сега дебелиот).......тогаш Реал не испегла поштено, а денеска ќе изгубеше.....ниту Mourinho напраи некоја опасна тактика, а и да ја напраеше, реално нема играчи што ќе му ја изиграат....
Искрено ниту Роналдо, ниту Нани никогаш не сум ги дожувавал како дел од клубот.....себични егоцентрични педерчиња.....
(А цело време мислев дека „стоката од човек“ - Пепе, ќе напраи нешто вакво и ќе „идеме даље“, ама......) преценет бил пеналот!??? па кога знаеш кој ти суди, можеш малку да изиграш за тимот и да не праиш потези што можат да ја загрозат позицијата на тимот.....тоа и се покажа сега, можеш ако не си „центар на светот“ што бескрајно троши топки и мисли дека се' му е дозволено....грешката е кај Серот што дозволува вакви недозреани фаци да бидат дел од тимот што е најмногу познат во светот на фудбалот по тоа што игра тимски....се' другото е сплет на лоши околности....
На мое големо изненадување играат фантастична сезона и на леб ги мачкаат милијардерските педерчиња од Стамфорд и оние глупердине Сити (што играа 3 лига пред едно 20-тина години), другите имаат фурни леб да јадат да не стигнат.....штета за оваа сезона во лига на шампиони, ама нема враќање.....нека ја исцепаат премиер до даска и да не разочараат како лани кога прокоцкаа +8 - тоа беше многу полошо од ова.....

..
Toa na Velbek bese ofsajd, krenato bese znameto ( repeticijata toa ne go pokaza, ali asistentot na Fergi koga gi dado vo kadar kako reagiraat, mu posoci nakaj liniskiot ), nemase ni da bide priznaen golot, inaku Velbek ima golema zasluga za golot, on iznudi takva reakcija na Ramos, Nani odlicno asistirase ali i promenata na pravecot si go napravi svoeto.

Toa na Velbek bese ofsajd, krenato bese znameto ( repeticijata toa ne go pokaza, ali asistentot na Fergi koga gi dado vo kadar kako reagiraat, mu posoci nakaj liniskiot ), nemase ni da bide priznaen golot, inaku Velbek ima golema zasluga za golot, on iznudi takva reakcija na Ramos, Nani odlicno asistirase ali i promenata na pravecot si go napravi svoeto.

без разлика, не може тоа да се утне, не ако си у прва постава наместо Руни у нокаут фаза против Реал...

Браво момци, горд сум на вас. Не сакам да знам како се осеќа серот сега, за него ми е највеќе жал. Браво за Кристијано и за Реал, иако бевме подобри од нив, се надевам дека ќе освојат они сезонава, најмногу заради Крис и Мурињо, огромна почит кон двајцата.

Идеме на дупла круна, GGMU.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom