Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Нека не ве чуди црвениот картон. Далеку беше тоа од црвен меѓутоа мора да му се помогне на тимот кој ќе го буткаат да стане шампион.

И ова не е првпат да се омаловажува некој тим прво шо ќе му ставиш некој глуп судија, а друго што ќе суди тој ебан судија, да му ебам матер ја него.

Арсенал - Барса, РВП за што доби втор жолт па црвен? Оти судијата ја прекинал утакмицата а овој шутнал во голот, бидејќи не го слушнал судијата. W O W големата причина за да го остакатиш тимот, браво. Втор и последен пример што ми текнува во моментов, Челзи со Барса, кога не му свиреа апла пенали на Дрогба и Балак, кога Балак трчаше по кељавиот, сигурно го памтите и тоа.

Значи како некој испланирал, така и ќе се оствари. Ако сакате на глава рипајте. Сезонава Реал е шампионот и им честитам уште сега. Со кој и да се паднат ќе се наполнат јадови тимовите како ние сега. Да судеше пичето како треба ќе им ебевме мајката.

Се сложвам дека веќе неколку години се форсираат Барса и Реал, но сепак мислам дека овај тим на Реал едноставно нема душа да освои, да им се паднат Баерн или Јуве на пример ќе истурат.

И да уште ова,атмосферата на театарот,едноставно грмеше:cuc::cuc::cuc:

Тоа Турчинот треба на сред Лондон да се набие на колец...

Да упропастиш онаква атмосфера, онаков меч, треба искрено да си кретен од невидени размери...

И лани сите збореа дека се мести да биде Барса-Реал финале па знаеме како испадна....Разбирам дека ти е тапа што испаднавте ради судиска грешка али мислам дека беше само една судиска грешка која се дешава во ЛШ а не дека Реал некој го мести....

Иако реално ја упропасти со тоа утакмицата...

Реално според мене од ова што останува во ЛШ едино вие имате тим со играчки кадар кој може да се справи со секој противник и добар кормилар кој може да понуди многу и затоа сакам Баерн да го крене тронот оваа година. Реал видовме дека не е толку моќен за да се крене толку во облаци против тим кој има добар стратег на клупата.

Инаку ѓаволи, тоа е тоа. Главата горе зошто немаме од што да се срамиме од ова што го видовме вечерва. По овој меч покажавме дека можеме да играме против секого, имаме играчки кадар кој ни нуди голема ширина и трансформирање на многу формации. Му се покажа и на Руни дека не може да се шлепа на неговото име и да игра како ќе му текне во одреден период од сезоната и дека може да седне на клупа дури и на ваков меч. Имаме одлична иднина во Велбек, Клеврли, Рафа...Се додека не освоиме ЛШ во наредниве сезони според мене САФ не бега од кормилото и треба да бидеме среќни и горди на тоа што го направи до сега, а и за тоа каква иднина подготвува на неговиот наследник.

Каков сака состав нека направи Фергусон, против неправда не можеш....

Втор пат не елиминираат заради црвен картон...

како и да е оваа сезона САФ го одмори чикарито толку многу што поодморен играч нема од него на планетава ... го исклуира и пропушти првото место со мексико ги искулира пола од дуелите во премиер лига , ги искулира скоро сите натпревари во лига на шампиони но сепак е втор стрелец во тимот. И јас да сум толку искулиран со срце би му дал на велбек цело време да игра прва постава зашто со голови не се добива меч туку со трчање и шутирање топка во голман . и така чикарито си одмара и си одмара и си одмара па сега лето кога ќе фати ќе си земе продужен одмор ~!!!

Колкави се шансите да попие бан турското лајно?
0%

Каков сака состав нека направи Фергусон, против неправда не можеш....

Втор пат не елиминираат заради црвен картон...
На 2та пати сами сме си криви.
Да не го бранам смрдениот турчин, али нашево копиле што бара толку високо нога да крева, а подоцна уште повеќе што иритира е глумата негова.

0%

На 2та пати сами сме си криви.
Да не го бранам смрдениот турчин, али нашево копиле што бара толку високо нога да крева, а подоцна уште повеќе што иритира е глумата негова.
тоа е разлика помеѓу циган и рајан гигс.. незнам но ни на сон можам да замислам како гигс прави црвен а тек па уште помалце да глуми за истиот. разлика помеѓу фудбалер и сакам да бидам фудбалер !!!

што се однесува до чикарито , на лето најубаво да го шитнеме ... едноставно тажно е да се гледа како вториот најдобар стрелец е резерва на некој кој е предпоследен стрелец во тимот и има повеќе голови само од де геа .

Мене не ми е јасно како може УЕФА да назначува судии за вакви дерби средби кои судат во ебано Турско првенство и за кои најголем успех во текот на годината е што ќе судат на дерби средба Коња - Мерсин.. :tapp:

Ќе боли некој ден поразов, ама ќе помине како и секоја друга работа ви животот, тоа е, со 20ка на контото и со ФА ја би бил презадоволен од сезонава.. :)

Didi Haman:

"Reakcija fudbalera Reala govori dovoljno. Da su mislili da je za crveni okružili bi sudiju, niko mu nije ni prišao"

Мене не ми е јасно како може УЕФА да назначува судии за вакви дерби средби кои судат во ебано Турско првенство и за кои најголем успех во текот на годината е што ќе судат на дерби средба Коња - Мерсин.. :tapp:

Ќе боли некој ден поразов, ама ќе помине како и секоја друга работа ви животот, тоа е, со 20ка на контото и со ФА ја би бил презадоволен од сезонава.. :)
Да не бидеме заслепени и пред се да бидеме реални. Тоа од нани БЕШЕ црвен картон. Школски, но црвен.
Тоа што судијата немаше ама баш никаков сенс за дерби, тоа е друг муабет.
И германецот на Бернабе беше пристрасен кон Реал, али имаше каков-таков сенс кога не му даде црвен на Варан. Доколку постапеше така, јасно беше дека ќе го уништеше дербито.
Е сега од друга страна глупиот турчин го уништи дербито и мислам дека ако тој судеше на Бернабе дека и Варан ќе добиеше црвен, но што е тука е. Јас лично повеќе Нани го окривувам, зошто таков професионалец не смее такво нешто да си дозволи, колку и да го браните дека само во топката гледал...

И највероватно Челзи ќе го срка најмногу. Оваа цела нерворза се повеќе ми изгледа дека на нив ќе ја истурат :)

Да не бидеме заслепени и пред се да бидеме реални. Тоа од нани БЕШЕ црвен картон. Школски, но црвен.
Тоа што судијата немаше ама баш никаков сенс за дерби, тоа е друг муабет.
И германецот на Бернабе беше пристрасен кон Реал, али имаше каков-таков сенс кога не му даде црвен на Варан. Доколку постапеше така, јасно беше дека ќе го уништеше дербито.
Е сега од друга страна глупиот турчин го уништи дербито и мислам дека ако тој судеше на Бернабе дека и Варан ќе добиеше црвен, но што е тука е. Јас лично повеќе Нани го окривувам, зошто таков професионалец не смее такво нешто да си дозволи, колку и да го браните дека само во топката гледал...

И највероватно Челзи ќе го срка најмногу. Оваа цела нерворза се повеќе ми изгледа дека на нив ќе ја истурат :)
Со оглед дека суди Веб слушнав од некаде незнам од каде, и со оглед на тоа дека имаме тврдоглава свиња на клупа, голема е веројатност да го јадеме од Манчестер, али ипак да почекамо до недељу :)

Да замолам некако поголем респект спрема Руни да се има во фан-клубот, можно е?Па јеботе, изиграл толку многу добри големи натпревари, само САФ знае дали е тактика или има некој проблеми со повреда, но да го споредувате Руни со Велбек, или со било кој шпиц во Јунајтед е :facepalm:

И да, тешко спиење оваа вечер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom