Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

После натпреваров се знае кој е наследникот на Ферги. Не дека предтоа не се знаеше, али сега и официјално потврдено :D
<3

Гигс беше момакот, се зачудив јас, се откорна од трчање, растур направи. А ко му даде на Евра жолт си реков овај уште еден ќе јади и ко се Баерн ќе не ебат, ко на крај друг циган еба работа.

Секоја ви чест,браво.Како навивач на Реал,тврдам дека според ВЕЧЕРАШНИОВ дуел,заслуживте да одите во1/4 финале.Но,што е тука е.Црвенит,едноставно е прашање на судиско убедување.Високо крената нога,удар во градите...сепак,моментот што Нани не говиде Арбелоа,можеше да пресуди да помине само со жолт.Али,50-50,како мисли судијата...и јас да беф на ваше и на од Фердинанд местото,ќе го пцуеф.Покажафте како офанзивно се брани резултат,и како се игра со играч помалце,кога имафте повеќе чисти шанси,одколку 11 на 11.Жал ми е за РАфа,зато шо ја изигра утакмицата на кариерата....но и Лопез исто.Замерка заФерги,Руни требаше да играт уште од прва минута.Спортски поздрав,искрено се надевам на ваша титула во ЛШ догодина....спортски поздрав :)

http://on.net.mk/sportal/fudbal/murinjo-ne-zasluzhivme-pobeda

Без разлика дали одлуката е исправна или не, вечерва не заслуживме да победиме. Манчестер беше подобар, но таков е фудбалот. Пoвторувам, не сум сигурен дали Нани заслужи црвен картон, но Јунајтед нè надигра вечерва“ истакна Мурињо.

Го гледав на ITV Кин кај шо ја коментират утакмицата, многу пореален беше Герет Саутгејт од него. Ме изненади со хејтањето на тимот и на Ферги. А Мурињо кажа многу убо, вечерва не победи подобриот тим туку посреќниот, настрана црвениот картон.

Значи ок јасно, знаеме одамна дека Кин уште е лут на Фергусон и на Квеироз и секогаш кога ќе изгубиме на ITV има секакви коментари против нас и Фергусон. Не знам зашто повеќето се зачудени па и уште пастираат негова изјава дека црвениот бил ок, ко демек ако каже Кин, кажано е.

РвП се изгуби ама ај ќе му простиме, не е лесно преминувањето од лузерски во победнички, си треба време да се излечат тие болести.

Турчето ја онади утакмицата, жолт да,црвен не. Ама то е, недоквакани судии немојт да судет вакви дерби утакмици.

Леле патетика еј , се тешите со нешто што го кажал најбуљашкиот тренер во светот . Што се однесува до нани џабе се добро изиграните натпревари кога на најважниот сезонава се испоистакна .. беше или не беше црвен, факт имаше старт а со мајагери и 5 метра крената нога се може да се случи па дури и да утепаш некоја гугутка.
И доста ми величате буљаши тука во фан клубов , се виде на кое ниво е гигс и се виде до кај е велбек ... тоа е разлика помеѓу играч и циган ..

Тоа е тоа дечки, бевте подобриот тим до црвениот, али јебига, оправдан или не, бидна, играч повеќе значи премногу во меч на два гиганти. Се надевам догодина ждрепката ќе не посака и ќе се видиме у финале, како што требаше и оваа сезона! :)

Значи ок јасно, знаеме одамна дека Кин уште е лут на Фергусон и на Квеироз и секогаш кога ќе изгубиме на ITV има секакви коментари против нас и Фергусон. Не знам зашто повеќето се зачудени па и уште пастираат негова изјава дека црвениот бил ок, ко демек ако каже Кин, кажано е.

РвП се изгуби ама ај ќе му простиме, не е лесно преминувањето од лузерски во победнички, си треба време да се излечат тие болести.

Или пиеш некои билки за смирување,или оти си женско вака реагираш :pos: мислам немам никакви забелешки,онака интересни ми се твоите постови. :)

Или пиеш некои билки за смирување,или оти си женско вака реагираш :pos: мислам немам никакви забелешки,онака интересни ми се твоите постови. :)

Абе, за црвениот на Нани ќе ја превртев масата, ама и да сакаш не можеш да си лут на тимов. Различна е нервозата кон судијата од таа кон играчите. Момците искинаа начисто, никад не сум била повеќе горда на нив, мислам дека дури и Фергусон плаче од среќа кога го гледа тимов што има направено.

Почнаа да искачаат статии од светски весници со пофалби за Велбз, Клеверли, Џонс, Еванс, Рафаел за двомечов, иднината е пред нив.

Тоа е тоа дечки, бевте подобриот тим до црвениот, али јебига, оправдан или не, бидна, играч повеќе значи премногу во меч на два гиганти. Се надевам догодина ждрепката ќе не посака и ќе се видиме у финале, како што требаше и оваа сезона! :)
Абе израдувај се ко човек па и ти, остај ќе преживееме ние :) Доста е што Роналдо не се радува на головите :)

И доста ми величате буљаши тука во фан клубов , се виде на кое ниво е гигс и се виде до кај е велбек ... тоа е разлика помеѓу играч и циган ..
Ти си глуп човек од невидени размери.

Абе израдувај се ко човек па и ти, остај ќе преживееме ние :) Доста е што Роналдо не се радува на головите :)

Се радувам нормално, али нема да одам со глава у ѕид, мое видување.

А морам да си ги повлечам и зборовите за Велбек. Не дека не е дрво, уште мислам дека е дрво, но овие два натпревара ги изигра врвно. :)

А за што му е лут Кин на Фергусон?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom