Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Го гледав на ITV Кин кај шо ја коментират утакмицата, многу пореален беше Герет Саутгејт од него. Ме изненади со хејтањето на тимот и на Ферги. А Мурињо кажа многу убо, вечерва не победи подобриот тим туку посреќниот, настрана црвениот картон.

Значи ок јасно, знаеме одамна дека Кин уште е лут на Фергусон и на Квеироз и секогаш кога ќе изгубиме на ITV има секакви коментари против нас и Фергусон. Не знам зашто повеќето се зачудени па и уште пастираат негова изјава дека црвениот бил ок, ко демек ако каже Кин, кажано е.
РвП се изгуби ама ај ќе му простиме, не е лесно преминувањето од лузерски во победнички, си треба време да се излечат тие болести.
мислам немам никакви забелешки,онака интересни ми се твоите постови. 
Или пиеш некои билки за смирување,или оти си женско вака реагирашмислам немам никакви забелешки,онака интересни ми се твоите постови.
![]()
Абе израдувај се ко човек па и ти, остај ќе преживееме ниеТоа е тоа дечки, бевте подобриот тим до црвениот, али јебига, оправдан или не, бидна, играч повеќе значи премногу во меч на два гиганти. Се надевам догодина ждрепката ќе не посака и ќе се видиме у финале, како што требаше и оваа сезона!![]()
Доста е што Роналдо не се радува на головите 
Ти си глуп човек од невидени размери.И доста ми величате буљаши тука во фан клубов , се виде на кое ниво е гигс и се виде до кај е велбек ... тоа е разлика помеѓу играч и циган ..
Абе израдувај се ко човек па и ти, остај ќе преживееме ниеДоста е што Роналдо не се радува на головите
![]()

Значи ок јасно, знаеме одамна дека Кин уште е лут на Фергусон и на Квеироз и секогаш кога ќе изгубиме на ITV има секакви коментари против нас и Фергусон. Не знам зашто повеќето се зачудени па и уште пастираат негова изјава дека црвениот бил ок, ко демек ако каже Кин, кажано е.
РвП се изгуби ама ај ќе му простиме, не е лесно преминувањето од лузерски во победнички, си треба време да се излечат тие болести.
А за што му е лут Кин на Фергусон?