Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Резерва е на РВП. Не ни заслужуваш реплика, туку ако не ја виде улогата на Велбек на двомечов, кој патем беше најдобар наш играч на двомечов, не можам да ти помогнам.што се однесува до чикарито , на лето најубаво да го шитнеме ... едноставно тажно е да се гледа како вториот најдобар стрелец е резерва на некој кој е предпоследен стрелец во тимот и има повеќе голови само од де геа .
Pogledni go mojot post vo temata za Liga sampioni ispraten pred nekolku minuti. (Izvinete od tel sum)Didi Haman:
"Reakcija fudbalera Reala govori dovoljno. Da su mislili da je za crveni okružili bi sudiju, niko mu nije ni prišao"
Натпревар на 21от век. Народот е заситен од Ел Класико, од Манчестер - Ливерпул, од Милан - Интер. Ова беше нешто специјално, еднаш во 10 години.

ни ти не заслужуваш реплика, велбек изигра што изигра и победивме и тоа благодарение зашто пре-ефикасно добро игра во комбинација со перси фучеа топки за перси асистенции лом го направи а овој е крив што не даде барем 15 гола . впрочем те разбирам да играше чикарито ќе изгубевме вака го тренираме велбек за да стане добар играч . натпревари се добиваат со голови во случајов со промашување и со ефикасно трчање . кога имаш шанса против реал ја користиш а не чекаш на 10тата шанса да дадеш гол .Резерва е на РВП. Не ни заслужуваш реплика, туку ако не ја виде улогата на Велбек на двомечов, кој патем беше најдобар наш играч на двомечов, не можам да ти помогнам.
Друже абе не провоцирав најискрено пишав тоа што го мислам. Поздрав.Немој со вакви ефтини провокации... немој...
Ван Преси не треба да се става пред Руни, а не па Велбек.Да замолам некако поголем респект спрема Руни да се има во фан-клубот, можно е?Па јеботе, изиграл толку многу добри големи натпревари, само САФ знае дали е тактика или има некој проблеми со повреда, но да го споредувате Руни со Велбек, или со било кој шпиц во Јунајтед е
И да, тешко спиење оваа вечер.