Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој теба и тебе бе.
Шо се навреди многу, дури и од седење настрана мочаш околку школката или не можеш да ја погодиш дупката во полското WC?
Ај иди легни си, касно е. По коментариве, 100% си седмо. :) А ако си поголем, жалам.

Црвен не црвен... Реал си заслужија да одат понатака, нека игра пак Фергусон со тројца деструктивци од кој еден има уште 2% живот у него... Руни и Кагава нека дремат на клупа.

Уште еднаш заслужена победа за Реал.

како бе така... па виде ли нани што му направи на варане мислам се викаше го стопи кога го дадоа првиот гол и му асистираше на рамос:facepalm:
Не ме заебавај, Варане ги изеде буквално сите во нападот на Јунајтед, Перси кој? Перси кој? Варане е по мене еден од најголеми таленти за дефанзива, почнав да го гледам од класикото со Барса, и детево е дијамант, ме потсетува на Карваљо, и се надевам дека еден ден ќе игра во Челзи, еден од најаки дефанзивци што имам видено, а има само 19 години, игра со неверојатна зрелост и елеганција. Голот на Јунајтед беше ептен среќен што го поткачи Рамос топката, инаку не влегуваше тоа.

i toa kako sudijata ja zaeba rabotata
izgleda dojdi vremeto real da se poraduva na titulata vo ls:D

Играч на натпреварот :cool:
cristiano-ronaldo-628-diego-lopez-real-madrid-goalkeeper-in-first-clasico-against-barcelona-in-2013.jpg

Друг муабет, каде бе со Гигс во стартен состав....Руни требаше да игра, и поради тоа испадна Јунајтед, црвениот мање више, можеа да изиграат и подобро после, имаа и шанси за гол ама Лопез на крек беше :)

Manure бил вистинскиот победник на утакмицава. Со тоа кажано, се надевам дека ќе освојат ЛШ сезонава :pos:

Сеа ќе ви дојде Боб4е и ќе се расфрла со статистики и со тоа дека Бундесот е подобар од Премиер :icon_lol:

п.с Koj заборави да му ги даде апчињата на Шаринган, неодговорни едни ?

Манчестер оштетен и тоа на големо.Реал до пред исклучувањето на Нани беше без идеја и тотално безопасен(една конкретна шанса не направија).Манчестер пак,не играше со топка но опасен во контра нападите.Треба да си луд да мислиш дека Нани бил само бројка во теренот(жими таквото),Нани беше беспрекорен и во дефанзива и во офанзива.
Штета за Фергусон,Мурињо по втор пат вака г'зларски против нив се протегнува во четврт-финале.
Честитки до фановите на Реал,незаслужено.

Честитки и до Дортмунд!

Ливерпулашиве тролаат овде и дркаат на некојси шо играл ЛШ. Замисли имаат трошено интернет за омразениот клуб. :sneaky:

Ебаве ботлаци ебаве, ни во четврток не ве даваат сега. :pos:

Aко ако.....почесто вака да ви се случува. Ептен ми е мило :coffee:
И на Шелви не беше црвен нити имаше пенал за Јунајтед наспроти недосудениот за Ливерпул. Ама тогаш други ви беа коментарите: Ааааа судијата така одлучи, ние победивме плачете сега, бла бла бла........
Имало Господ. Само малку е ова за вас

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom