Ај иди легни си, касно е. По коментариве, 100% си седмо.Кој теба и тебе бе.
Шо се навреди многу, дури и од седење настрана мочаш околку школката или не можеш да ја погодиш дупката во полското WC?
А ако си поголем, жалам.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај иди легни си, касно е. По коментариве, 100% си седмо.Кој теба и тебе бе.
Шо се навреди многу, дури и од седење настрана мочаш околку школката или не можеш да ја погодиш дупката во полското WC?
А ако си поголем, жалам.Не ме заебавај, Варане ги изеде буквално сите во нападот на Јунајтед, Перси кој? Перси кој? Варане е по мене еден од најголеми таленти за дефанзива, почнав да го гледам од класикото со Барса, и детево е дијамант, ме потсетува на Карваљо, и се надевам дека еден ден ќе игра во Челзи, еден од најаки дефанзивци што имам видено, а има само 19 години, игра со неверојатна зрелост и елеганција. Голот на Јунајтед беше ептен среќен што го поткачи Рамос топката, инаку не влегуваше тоа.како бе така... па виде ли нани што му направи на варане мислам се викаше го стопи кога го дадоа првиот гол и му асистираше на рамос![]()

Еве еден коментар од ЈуТуб.

Сега нареднава со Челзи, сабота недела кога еWhere's your Howard Webb gone?
Моментот кога фанови на Гејчестер се жалат за судиски одлуки.![]()