Лига на Шампиони 2012/2013

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ги хејта турков англиските екипи. Лани за Тери, сеа за Нани.

А и Мурињо го поминува Јунајтед поради судиска помош, веќе 2 пати.
2004 со Порто(поништен чист гол за Јунајтед за резултат од 2-0) и сеа црвен, кој имаше огромно значење. тва е тва

Фердинант му го плескаше у фаца :pos:

Иначе да ве потсетам на последниот меч на англиска и шпанска екипа во нокаут фаза на ЛШ исто така имаше црвен картон за англикста екипа со таа разлика што домаќин беше шпанската екипа а резултатот различен.
to e.

Иначе да ве потсетам на последниот меч на англиска и шпанска екипа во нокаут фаза на ЛШ исто така имаше црвен картон за англикста екипа со таа разлика што домаќин беше шпанската екипа а резултатот различен.
to e.
Разликата е што тој црвен беше тотално заслужен.

Многу го тупите со германскиве тимови...освен на вас фанови на бундес лига ( т.е фанови на баерн и + 2ца за дортмунд) на никој не му е гајле за вакви информации...

Стави не на игнор и нема да читаш ништо во врска со бундеслигашките тимови. На друг начин не можам да ти помогнам.

Надевам се дека ќе го направиш тоа. Чао.

Знаете што, ме нервира најмногу кога јадете смоки дека судиите биле од кај Манчестер, Јуве и Барса... шо значи, денеска имаме нов конкурент.

Уа Реал, местачи! Најдовте за Барселона да зборите...

to e.

Ќе заборавевме еј браво што ме потсети. Реал добива судиска помош, он збори за Барса. Добро сте се испитале ли вие дали сте ок со здравјето?

Ajde sega sakam UEFA Madrid i slicni trolovi i zbor da ne cujam od navivacite na Real za sudiite , kakov boost samo primija heheh
--- надополнето: 5 март 2013 во 22:41 ---
Ete go i Dzaic na arenasport...sudija totalno upropastio mec :D

72395_10200768642162179_1147392475_n.jpg

Господ да ти мавне еден црвен сега пизда ли ти материна корумпирана...

После ова Реал освојува ЛШ тоа е тоа...црвениот картон јбг тоа е тоа, сепак можеа и подобро Јунајтед ама ете, требаше автобусот да го паркираат и чао пријатно...ама тоа само ние го можеме :)

Ако отпадне и Барселона, тогаш Реал ќе биде шампион. Дискутабилна одлука, малце можеби престрого, но немојте да ме сфатите погрешно, Еванс на полош начин го нокаутираше Дрогба и не доби црвен.

Мило ми е за Реал, криво ми е што нема англиски претставник. Тоа е фудбалот.

Ќе заборавевме еј браво што ме потсети. Реал добива судиска помош, он збори за Барса. Добро сте се испитале ли вие дали сте ок со здравјето?
Не целев на Барса со постот.

Ако отпадне и Барселона, тогаш Реал ќе биде шампион. Дискутабилна одлука, малце можеби престрого, но немојте да ме сфатите погрешно, Еванс на полош начин го нокаутираше Дрогба и не доби црвен.

Мило ми е за Реал, криво ми е што нема англиски претставник. Тоа е фудбалот.
Чекај бе брат, ги заборави Дортмунд и Баерн...

The best team lost - Mourinho (maestro of mind games) ;)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom