Полицијата продолжува со идентификација на лицата од протестите

• Креатор на темата Креатор на темата ТојодТаму
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бруки сте најсериозно. Се доведувате до позиција да реплицирате на орки а тоа е токму позицијата што ја сакаат. Не, стварно, што очекувате да ви кажат
-Да, племе инцестоидно сме, да полни се болниците со наши оти немаме основен поим за хигиена, да, ако не успееме со криминал, дрога и проституција мора да копаме канализации во Швицарска оти немаме капацитет за ништо над тоа, да, протестираме да се ослободат убијци, да, учк се терористи? Резонирате со нешто со ниво на австралопитекус. Од страна изгледате трагично. Бидете основно попаметни од орки и не им реплицирајте, голема нервоза е кога лаеш на празно и никој не те е..сапи. Сопствените интелигенција и ниво си ги поткопувате.
абе друже, ВО ПРАВО СИ!!! ама некој мора и ќеф да си истера. знам дека се бетер од неандерталци, и дека не знаа да поврзат две точки, ама ептен ми се смешни па морам да ги тролам :D

Јас ќе ти одговарам како што ти сакаш...
Само кажи дали ќе се почувствуваш подобро???
--- надополнето: 4 март 2013 во 21:46 ---

:гомце:
Абе шпону еден, гнасно копиле едно. Вие немате право да имате никакви права во оваа држава. Се што сакате, го правите со насилство. Немате, ништо блиску до зборот цивилизација. Треба сите права да ви се окинат и да ве истребиме од тука. Гнасни едни. Те молам, не се прави, невин тука, сите сте прочитани што сакате со Македонија да направите.

Јас ќе ти одговарам како што ти сакаш...
Само кажи дали ќе се почувствуваш подобро???
--- надополнето: 4 март 2013 во 21:46 ---

:гомце:

Ѓорче бој (и остали), смири живци и читај сега што ќе ти пише батко-Основи на тролање 101. Овој цитираниов игра со најстарите трикови на занаетот. Степ бај степ ќе ти објаснам што прави и како не треба ти да бидеш глуп и да наседнеш на тоа.

1. Се појавува на осетлива тема.
2. Сасим со културен вокабулар но на крајно дрзок и безобразен начин чепка најболни точки.
3. Да, знам дека боли и ти иде да му плеснеш се-инцестоиден род, ментална ретардација, умоболие и се по список. Тоа и го правиш. Тука он те чека.
4. Автоматски ти стануваш простиот а он цивилизираниот и он тоа ти го натура во фаца.
5. Ти на таа негова реакција уште повеќе пиздиш а он уште повеќе зема сила.
6. Кругот се повторува до бесконечност.

Ок, знам дека сте Македонци што под дифолт значи импулсивни, знам дека сте млади и крвта ви врие, знам дека некои имаат и лични причини да бидат погодени од некои работи НО, барем виртуелно на форумов, со орките треба игнорирање. Они се на ниво на првооделенчиња а најголемата болка на првооделенчињата е кога никој не ги дружи и не им подава топка. Они се спремни за навреди и капслокови. За ова другово не се спремни и е нешто што максимално ќе ги напизди. Не дозволувајте да наседнувате на базични трикови на тролање. И така не можат пософистицирани начини да извадат. Ај само верувај ми на пишаново па по резултатите ќе видиме дали сум во право. Најбедно е кога пишуваш за џабе. Во основата на провоцирањето лежи следното Сусарово правило :D-Провокаторот кога нема да му успее провокацијата, самиот станува жртва на истата (сопствената). Тоа миљарда пати сум го видел во животот. Ајдете дискутирајте на ниво, и тотално не ги читајте нити пак да им ставате лајкови било каде макар и на фан клубови на фудбал и слично. Само затоа што навивате со некој орка за ист тим не значи дека е тој помала гнаса.

Еве што си напишал прееска, ти личи на човек со срам?
I dont give a single fuck. Ретардирано дете, што кур барало во близина на протест.

Да, твој устав, не беше за мене, затоа мораше да биде сменет....
Македонија ја нарушивте вие, ја издигнувавте на дрвени темели, затоа што никогаш не била ексклузивна ваша, на македонскиот етникум...

,,Правата на Албанците'' се искористија како алиби, планот беше отцепување на територии. Има милион примери каде што се донесувале права, отстапки и промени за одреден етникум, без истиот да земе оружје во рака и да прави грозоморни чинови. Ама да, во нормални општества, со цивилизиран народ се постигнува таков договор...

Чим сега територијалната поделба е сега по наша мерка, значи до тогаш било по ваша мерка, што било дискриминација.....

Глуп си и прост.
До тогаш не беше по наша мерка, до тогаш постоеше централизирана власт, немаше локални самоуправи.

За амнестијата е договорено од двете страни, за црквата не им било местото таму( мене лично не ми пречи), мораше незаконски да се сменат имињата затоа што министерот со месеци не враќаше уверение, глумеше глупав.... а за улиците се е законско постапено, имало договор меѓу Дуи и Вмро..

Па што ти зборам јас? Договорено од двете страни, значи ви ги амнестиравме злосторниците. Мораше незаконски? Ај прочитај уште еднаш што напиша... како тоа морало незаконски? И после се лутиш коа ти викам дека си нецивилизиран...

Политичка партија го направи тоа, што е за поздравување....знак за помирување...

Поглаварот на ИВЗ е шпион, го мразам, тој треба да се смени, за несреќа и служи на груевски.////
Ништо не ми завршува мене работа Талат како министер.....

Знак на помирување? Море мрш у пичку матер...

Поглаварот на ИВЗ бил шпион, Бериша што е? Харадинај што е?

Без донесена пресуда сите македонски медиуми, сите македонци, портпаролот на МВР јавно изјавувате дека било самоодбрана, тоа е притисок врз судството...

ОВА НИКОГАШ НЕ СМЕ ГО НАПРАВИЛЕ

Немој да го дрвиш. Цел Бит-пазар излезе да им даде поддршка на уапсените за масакрот врз децата. Тоа не е притисок врз судството?

come on, пола Скопје???

:facepalm:
Да, тебе...затоа што се правиш дека ти должам нешто.....

Ми должиш. Кукавички убивавте наши војници, масакриравте цивили. Направивте дела кои ниту во Палестина не се дешавале...

Абе шпону еден, гнасно копиле едно. Вие немате право да имате никакви права во оваа држава. Се што сакате, го правите со насилство. Немате, ништо блиску до зборот цивилизација. Треба сите права да ви се окинат и да ве истребиме од тука. Гнасни едни. Те молам, не се прави, невин тука, сите сте прочитани што сакате со Македонија да направите.

Еве друг цивилизиран вид на гоцевата раса.... КУЛТУРА...

Озбилно бе?
Sussaro се ви нацрта као на првачиња и пак му реплицирате на својамајкоебачов?
Користете мозок алооо...

ОО неписмен да ли знаеш што е протест???? си видел некогаш??
Ако не си видел, кликни Јутуб!!!
Јас би подржил протести против власта, имам законско право за тоа, со устав ми се гарантира тоа...

тебе не ти е срам кога твои сонародници тепа рандом деца минувачи??? или тогаш ОК е, ќотек треба за албанецот.....
--- надополнето: 4 март 2013 во 20:50 ---

Продавниците се поправени сега, а од протестот уште е во болница истепан албанец од твојот цивилизиран народ, и што е најлошо во ниту еден медиум не се спомнува тоа.....па уште помалку во форумов не го осудивте тоа, туку напротив, викавте албанскаа полиција затоа што ве спречи да тепате понатаму....

Абе ти го препрочитуваш коментарот од кога ќе го постираш ? Ти бе , каде си видел палење на автобуси , кои на сите ни се неопходни освен во Сирија , Ирак, Иран , Пакистан и т.н ? Мочај им се на продавниците најмалку битна работа, не ми е јасно како успеавте да запалите автобус ? Неможеш да ме убедиш дека не си бил на протестот и не си извикувал погрдни зборови како и " алах акбар " и т.н затоа што знам дека би се пикнал и во зајкина дупка само да се придружиш на некоја хулиганска група од која не би можел ништо попаметно да научиш. Друго , веќе кога спомна си имал ти секакви права овдека , кој ти ги овозможи ? И дали знаеш ти како си дошол во Македонија и си ги добил тие права ? и баш ме интересира дали некој ти кажал дека можеш да го искористиш правото да ЗАПАЛИШ нешто што е од огромно значење како за нас така и за државата. Значи повторувам , имаш право на слободно изразување , како и право на револт , но дефинитивно , НЕМАШ ПРАВО да палиш нешто што не си го платил од свој џеб , и нешто што ти е неопходно. Не си во право у секој случај и во двата коментари кои си постирал.

едит: После мојов коментар ако сакаш реплицирај , ако не здравје , реалноста е таа и од мене повеќе реплика не гледаш.

I dont give a single fuck. Ретардирано дете, што кур барало во близина на протест.
Тоа веќе е твоја култура, нема да коментирам...

Глуп си и прост.
До тогаш не беше по наша мерка, до тогаш постоеше централизирана власт, немаше локални самоуправи.

Барем имам срам, не сум расист и Хфоб...
До тогаш беше по ваша мерка...

Знак на помирување? Море мрш у пичку матер...

Поглаварот на ИВЗ бил шпион, Бериша што е? Харадинај што е?

Бериша за политички поени, а Харадинај никогаш немал такви настапи....

Немој да го дрвиш. Цел Бит-пазар излезе да им даде поддршка на уапсените за масакрот врз децата. Тоа не е притисок врз судството?

Добро сега го смени ставот, блиску вистината си....

Ми должиш. Кукавички убивавте наши војници, масакриравте цивили. Направивте дела кои ниту во Палестина не се дешавале...

Ништо не ти должам....

Абе ти го препрочитуваш коментарот од кога ќе го постираш ? Ти бе , каде си видел палење на автобуси , кои на сите ни се неопходни освен во Сирија , Ирак, Иран , Пакистан и т.н ? Мочај им се на продавниците најмалку битна работа, не ми е јасно како успеавте да запалите автобус ? Неможеш да ме убедиш дека не си бил на протестот и не си извикувал погрдни зборови како и " алах акбар " и т.н затоа што знам дека би се пикнал и во зајкина дупка само да се придружиш на некоја хулиганска група од која не би можел ништо попаметно да научиш. Друго , веќе кога спомна си имал ти секакви права овдека , кој ти ги овозможи ? И дали знаеш ти како си дошол во Македонија и си ги добил тие права ? и баш ме интересира дали некој ти кажал дека можеш да го искористиш правото да ЗАПАЛИШ нешто што е од огромно значење како за нас така и за државата. Значи повторувам , имаш право на слободно изразување , како и право на револт , но дефинитивно , НЕМАШ ПРАВО да палиш нешто што не си го платил од свој џеб , и нешто што ти е неопходно. Не си во право у секој случај и во двата коментари кои си постирал.

едит: После мојов коментар ако сакаш реплицирај , ако не здравје , реалноста е таа и од мене повеќе реплика не гледаш.

Не ми е јасно зошто ме прашуваш мене, како јас да го запалив, ако мислиш дека оправдувам насилство се лажеш, веќе година дена се убивам отворајќи теми кои ќе продуцират дебати кои ќе решат прерасуди и да се разбираме подобро, веќе заклучив дека во форумот нема таков простор, имате веќе режирана матрица, програмирани сте вакви... не велам дека албанците не се манипулирани, но дефинитвно сум сигурен дека и вие сте многу лесна мета на манипулација...
Јас и како секој нормален човек би сакал да живее нормално без проблеми, без потреби за протести.....без потреби за палење...

тебе не ти е срам кога твои сонародници тепа рандом деца минувачи??? или тогаш ОК е, ќотек треба за албанецот.....
--- надополнето: 4 март 2013 во 20:50 ---

Тебе не ти е срам твои сонародници што секојдневно тепаат рандом деца по 13-14 години, што твоите сонародници тепаат старци, што твоите сонародници убиваат деца на најгнасен начин и замисли каква случајност, сите тие да ти биле македонци?
Заборавив бе, вие сте невини, во подрум бевте, ве местат македоците, не сте биле вие.

Aман бе луѓе толку ли имате желба да му дигате его на некој кој ве трола и е дупли јузер? Сигурно не очекуете на темава дека ќе се сложи полицијата да ги идентификува оние кои го демолираа Скопје. У крв им е да се усерат па да плачат.
Џандарите ги идентификуваа за 2 саати македонците шо протестираа у петокот, а овие не може да ги идентификуваат пошо они не знаат, су били у подрум:tapp:
Све за соживот па и палење автобус, тепање џандари, превртуење коли, ТЕПАЊЕ МАКЕДОНЦИ (ќутекот од рајот излегол :свиркам:) ....
Ах бре, епа Македонче.

Да се пазиш највеќе од полу-писмени. Тие се најопасни. Ми велеше еден комшија. И не погреши.

Борецов за човекови права е совршен пример за тоа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom