Полицијата продолжува со идентификација на лицата од протестите

• Креатор на темата Креатор на темата ТојодТаму
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не навлегуваме во тој случај сега....
Протестот многу добро знаеме зошто се случи....

Пресудата испадна во корист на правдата.....

Не не, нема да навлегуваме, знам дека беше во подрум, уживај. Пресуда во корист на правда :facepalm:

8 Март а? Ај баш да видиме.

Овој е најавен протест. Кога на непријавен ве подбраа релативно навремено, на најавен нема ни до мостот да дојдете, не па до Владата, како што планирате.

А јас ќе викнам друштво, и за разлика од саботата, овој пат ќе си земам пуканки и сокче, седнат на некоја клупа, и друштво со мене, да уживам уште повеќе во глетката како сте млатени како стока. Се надевам и по некоја граната ќе добиете, да ви дојде паметот дека има граници во име на што, и до кои крајности, се важи нешто како протест, и дека ако некој се однесува како безмозочна стока, заслужува да биде третиран како таква.

Нека ви е лесен петокот.

Кој најавил протест за 8 март?

Ако има апсења заради материјални штети тогаш треба навистина да има протести редовно секој ден и да се крши се живо и диво........

Што к.р очекувате??? дека ќе чистат улици сега??? па протести се ебате.......
Не оправдувам да се повредат намерно случајни минувачи, новинари, медицински персонал, пожарникари, па и полицајци.....

А за кршења треба што по жестоко да се крши се и сешто, по можност полициски коли, и после нека провоцира пак власта.........

жалам што нема вакви протести и заеднички против власта за поскапувањата и разни работи....
И мислам дека дојде време за такви протести, но изгледа дека владата ја почувствува таа опасност и затоа сака да го поделат народот.........
Само такви протести ќе ја плашат власта...
Од каде револтот на ретардираните спрема автобусите на ЈСП?Ти како ретардиран,нормално дека ќе повикуваш на кршење на се живо и диво во државата,бидејќи не ја ни чувствуваш како своја.Јас би сакал некој дома да ти влезе и се да ти испокрши,ама ти си ретардиран и ќе го оправдаш и тоа,само затоа што припаѓаш на племето ретардирани.Такви сте,се колективизирате макар и во зло,убиства на деца,палење цркви,кршење државен имот,палење автобуси и урлање Алаху екбер?Абе го гледаше ли клипот,навистина не ли ти е срам што си ретардиран или ни тоа не можеш да го воочиш,колку е примитивно?Се надевам на жесток ќотек од полицијата во петок,ама најискрено.Јас дури во петокот ми го истепаа комшијата Албанец додека се шетал кај Пошта,го осудив актот но да ти кажам од сегашна гледна точка арно му направиле.Малку му било,требало да го згазат од ќотек,да не може на нозе да стои.Само јазикот на ќотекот го разбирате вие.

Znaci ako nekoj natepa 2 orki celo pleme se diga i tepa pali.... lord of the .....wait macedonia...civilizacija....evropa a? Evolucijata e baven process...za zal....

Во соодветна тема ќе ти одговорам..
--- надополнето: 4 март 2013 во 20:32 ---

па не знам веќе кој треба да се цивилизира...

Немаш одговор :pos:

Познато е дека радикалните арапски исламисти ги провицира дури и постоењето на државата Израел :tapp:

Не не, нема да навлегуваме, знам дека беше во подрум, уживај. Пресуда во корист на правда :facepalm:

Не е важно каде сум бил, важно сум тука да те демантирам...

Да не навлегуваме во тој случај сега....
Протестот многу добро знаеме зошто се случи....

Пресудата испадна во корист на правдата.....
--- надополнето: 4 март 2013 во 20:40 ---

Со тоа мислев протестот да биде помасовен и насочен против институциите за да не им текне да си играат со оган......
Ау, институциите можат да ве прегазат, нив ништо не им можете ..само ке го изедете ќотекот во петок ..:)
Не вие, туку они треба малце да ве стегнат :)

Кој најавил протест за 8 март?

mkd-36750.jpg

Вие Шконен, кој друг?

Еден член извести, негде на третата страница од темава. А што е работава, глумиш демек не знаеш за ова? :D

Iskreno ic ne see zamaram. ..Ako sakaat od vlasta da vospostavat praksa na toleriranje na protesti vo koi see rusi gradot neka povelat.. ...Ke I'm see udri od glava istoto..Dokolku resat cvrsto da gi branat zakonite I poredokot vo drzavava pak neka povelat, ako pojde na loso tuka sme nie..

Не е важно каде сум бил, важно сум тука да те демантирам...
:pos:

Аоо вла бе, алал нека ти е. Што демантираш бе шочи?

Знам дека во ген ти е такво размислување. Демолиравте продавници - а судот како во секоја нормална држава подоцна си излезе со пресуда (баш каква што баравте). Ви поставија терорист за министер - во знак на благодарност Скопје го претворивте во Палестина.

Од каде револтот на ретардираните спрема автобусите на ЈСП?Ти како ретардиран,нормално дека ќе повикуваш на кршење на се живо и диво во државата,бидејќи не ја ни чувствуваш како своја.Јас би сакал некој дома да ти влезе и се да ти испокрши,ама ти си ретардиран и ќе го оправдаш и тоа,само затоа што припаѓаш на племето ретардирани.Такви сте,се колективизирате макар и во зло,убиства на деца,палење цркви,кршење државен имот,палење автобуси и урлање Алаху екбер?Абе го гледаше ли клипот,навистина не ли ти е срам што си ретардиран или ни тоа не можеш да го воочиш,колку е примитивно?Се надевам на жесток ќотек од полицијата во петок,ама најискрено.Јас дури во петокот ми го истепаа комшијата Албанец додека се шетал кај Пошта,го осудив актот но да ти кажам од сегашна гледна точка арно му направиле.Малку му било,требало да го згазат од ќотек,да не може на нозе да стои.Само јазикот на ќотекот го разбирате вие.

ОО неписмен да ли знаеш што е протест???? си видел некогаш??
Ако не си видел, кликни Јутуб!!!
Јас би подржил протести против власта, имам законско право за тоа, со устав ми се гарантира тоа...

тебе не ти е срам кога твои сонародници тепа рандом деца минувачи??? или тогаш ОК е, ќотек треба за албанецот.....
--- надополнето: 4 март 2013 во 20:50 ---
:pos:

Аоо вла бе, алал нека ти е. Што демантираш бе шочи?

Знам дека во ген ти е такво размислување. Демолиравте продавници - а судот на како во секоја нормална држава подоцна си излезе со пресуда (баш каква што баравте). Ви поставија терорист за министер - во знак на благодарност Скопје го претворивте во Палестина.

Продавниците се поправени сега, а од протестот уште е во болница истепан албанец од твојот цивилизиран народ, и што е најлошо во ниту еден медиум не се спомнува тоа.....па уште помалку во форумов не го осудивте тоа, туку напротив, викавте албанскаа полиција затоа што ве спречи да тепате понатаму....

Продавниците се поправени сега, а од протестот уште е во болница истепан албанец од твојот цивилизиран народ, и што е најлошо во ниту еден медиум не се спомнува тоа.....па уште помалку во форумов не го осудивте тоа, туку напротив, викавте албанскаа полиција затоа што ве спречи да тепате понатаму....

Абе ти немаш грам мозок бе :pos:

Продавниците биле поправени... па и на овој ,,твојов'' ај, ќе му помине ко на куче. Така растат деца.

Od babunov pogore mi stana jasno deka tenka linija ima pomegu incestot i retardacijata...!!! Se pomiriv veke ... ja upotebuvam ovoa logika pred da pocnam da diskurtiam so niv ....polesno e !!!

Абе ти немаш грам мозок бе :pos:

Продавниците биле поправени... па и на овој ,,твојов'' ај, ќе му помине ко на куче. Така растат деца.
ти немаш срам....

Материјалните нешта се ништо во споредба со здравјето и животот..... ако нека му помине, па после пак прашувајте зошто се протестира, зошто се пука......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom