Абе ти го препрочитуваш коментарот од кога ќе го постираш ? Ти бе , каде си видел палење на автобуси , кои на сите ни се неопходни освен во Сирија , Ирак, Иран , Пакистан и т.н ? Мочај им се на продавниците најмалку битна работа, не ми е јасно како успеавте да запалите автобус ? Неможеш да ме убедиш дека не си бил на протестот и не си извикувал погрдни зборови како и " алах акбар " и т.н затоа што знам дека би се пикнал и во зајкина дупка само да се придружиш на некоја хулиганска група од која не би можел ништо попаметно да научиш. Друго , веќе кога спомна си имал ти секакви права овдека , кој ти ги овозможи ? И дали знаеш ти како си дошол во Македонија и си ги добил тие права ? и баш ме интересира дали некој ти кажал дека можеш да го искористиш правото да ЗАПАЛИШ нешто што е од огромно значење како за нас така и за државата. Значи повторувам , имаш право на слободно изразување , како и право на револт , но дефинитивно , НЕМАШ ПРАВО да палиш нешто што не си го платил од свој џеб , и нешто што ти е неопходно. Не си во право у секој случај и во двата коментари кои си постирал.
едит: После мојов коментар ако сакаш реплицирај , ако не здравје , реалноста е таа и од мене повеќе реплика не гледаш.