- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 11.538
- Поени од реакции
- 29.103
Од клупите карши влада.Од каде ги извлекоа тие зелените ??
Од клупите карши влада.Од каде ги извлекоа тие зелените ??
Хаха стварно е легендарна сликата.Цели слики извадиле
Врти сучи, на една од сликите има како двајца Шверцери бегаат по кеј додека еден ги брка од позади со бандера
Жал ми е за него искрено, секогаш он го јаде...дали го јадеше првово грбле што бега на сликава...
Цели слики извадиле
Врти сучи, на една од сликите има како двајца Шверцери бегаат по кеј додека еден ги брка од позади со бандера
Видео поткрепа кон напишаното во текстот.
Жал ми е за него искрено, секогаш он го јаде...
Али со оглед на тоа дека пред протестот нападнале Македонци, да ти кажам ич не ми е гајле и по 1000000000000000 пат што го тепаат.
Предн протестот пгоолема група Албанци нападнала 2-ца Македонци кои оделе со знамиња.Многу лоша организација на полицијата. Изгледа очекуваа само 50-тина души, а се појавија можеби и 500. За протестот против радикалниот ислам памтам беше блокирана „Илинденска“ пред Владата, имаше специјалци од градски парк до славолак „Македонија“. Сега имаше само 20 полицајци пред Влада на почетокот.
90% од протестантите беа навивачи под 20 години. Крвта им врие, рече некој. Не сфатив што беше повод за да се премине од мавање шишиња и камења до директен судир. Причини има многу. Дали бидејќи не беа добро организирани и се плашеа дали ќе можат да стојат во место, полицајците потиснаа и ја разбија групата, од која најголем дел се упатија кон плоштад. Тука истепаа и уапсија повеќемина. Народот кој одеше на шопинг и кафенце си гледаше сеир.
Новинарите со различни и неточни преноси, како и секогаш. Сега читам, протестот наводно бил организиран од Стојанче и неговите, а повеќепати се нагласи дека нема никаква политичка позадина.
Помина протестот...Го поддржувам овај протест 100 проценти, лично нема да можам да присуствувам затоа што сум од внатрешноста на Македонија, ама Скопје е доволен град за да се соберат едно најмалку 10000 луѓе со добра организација тоа се може.
ЕПА ТОА СЕ ЧЕКА БЕ БРАТУ МОЈ ТО СЕ ЧЕКА ДА ПОЧНИТЕ ДА ДИВЕЕТЕ ДА ИМАМЕ ДОЗВОЛА ОД МВР ДА ВЕ ОГРБАЈМЕ ОД МАВАЊЕ, АЈДЕ ОРГАНИЗИРАЈ ГИ ДА ДИВЕАТ НИЗ ГРАД !!!!Zamisli ovieda se pravea vaka jaki ko prvite na slikata. Da pocna de diveaat niz grad
Вака си требал да пишеш.Го поддржувам овај протест 100 проценти, лично нема да можам да присуствувам затоа што сум од внатрешноста на Македонија, ама Скопје е доволен град за да се соберат едно најмалку 10000 луѓе за на харлем шејк