Протест за морал, разум и свест (Петок 1.03.2013 16:00h)

Статус
Затворена за нови мислења.

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Пиши пропало македонче (n)
Додека си ќутиме вака, се малку ни е- дупло нека ни прават...

Олимпија

Македонија во срцето!!!
Член од
26 март 2008
Мислења
5.624
Поени од реакции
9.146

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Tребало да почне да се кршат прво најблиските околни партиски штабови,на која и да е партија,бидејќи тие не доведоа до ова дереџе.
После нив,цел кеј да се преврти,сосе кафичите на кеј.

Што глуп народ ќе бевме не ми е јасно,за кого се бореле Илинденците,Ченто,бранителите во 2001 година не ми е јасно.
Срамота,очај јад и беда.

Castor

Ќесеџија
Член од
2 мај 2012
Мислења
481
Поени од реакции
960
Е вака сеа,се додека не уапсија едно дете пред влада,се беше во некаков ред,и готови бевме да си одиме дома.
Што му текна на тој џандарот јас незнам,го собра детето го зачукаа и сите отидовме натаму.И веќе беше касно за назад.
Тој ќељавиот од обезбедување на спомениците му рипна на детето на сликата,имаше среќа што остана жив и ќе заплачеше за малце.Дури му се закани на дечкото што го сликаше,ама му сржавме и избега ко пиченце и го удри детето претходно.Ич кур не ме боли за целата штета врз МЕВЕРЕТО затоа што они ја предизвикаа ескалацијата,ние ќе си се разотидовме најпоштено.
Секој џандар кој попил камен,дрво,клупа да знае дека тоа е затоа што е глуп.Никој не удри ни нападна џандар,дур не го приведоа детето.
Арам да им е и бел ден да не видат,бркаа група бесни граѓани во строгиот центар на градот.
Значи и ќотекот е во ред и све е во ред,ако треба ќе се јаде ќотек,само мразам говнарчиња кои се "срамат" и ми делуваат као запрепастени од реакцијата на деца,а притоа стенкаат кога шипците со калаш дремеа пред основен суд.Одете удавете се у нокшир.

Ф

ФилипМакедон

Гостин
Дојдов сам пред влада, видов и нема да коментирам...тоа што сакам денес да го коментирам го коментирав пред неколку дена... и веројатно јасно им е денес на некои што сум сакал да кажам со мојот скептицизам кога коментирав...јас за среќа не изедов некој пендрак искрено по разделувањето не продолжив ,си отидов ...и жал ми е за помладите што се искористени безвезно и како колатерална штета,но тоа значи дека некој уште е спремен да остави крв за оваа земја,што тоа на некој начин ме радува...Грујо после ова убеден сум дека има препоследен мандат,и тие што се омрсија со пари без да сфатат што продаваат а што добиваат никогаш да немаат мир...сума сумару во зафркната состојба сме,во чуда не верувам,па затоа господ нека ни е напомош...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само македонци коа протестираат има инциденти а шпоновите коа протестираат нема. Копилиња продадени :mad:
Зашо не кажаа дека двајца македонци се нападнати од група Албанци? Сите ќутат како мачиња.
Епа еве чекам уште по медиумиве дали ќе пише некој за двајцата Македонци што ги здробиле Албанци у сред центар ама ништо нема. Што не се стрчаа тогаш јакиве наши :vozbud:

Член од
7 август 2011
Мислења
4.959
Поени од реакции
15.178
шверцери патролирале низ град... нормално никој ништо не им рекол на беливе мечки

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Цели слики извадиле
Врти сучи, на една од сликите има како двајца Белокапци бегаат по кеј додека еден ги брка од позади со бандера :icon_mrgr:
Од каде ги извлекоа тие зелените ??
:D:D

Член од
17 август 2011
Мислења
10.324
Поени од реакции
18.403
дали го јадеше првово грбле што бега на сликава...

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
шверцери патролирале низ град... нормално никој ништо не им рекол на беливе мечки
Пратете ги и накај Ѓорче да патролираат :)

Eии нејасно ми е бе,500 души на протест за што и да е,во корист наша,МОЧАНИ 500 ДУШИ !!!
А кога се работи за гомно наречено Харлем Шејк се собираат 3000 како од шала и тоа на сред плоштад.

Добро бе,не учеле токмаците у школо на час по историја дека својата држава е најбитна од сите,дека Гоце Делчев живот не жалел за Македонија да биде слободна,макар и 10 дена ?
Не учеле дека Јане Сандански и Ѓорче Петров живот дале за Македонија да биде обединета ?

Со оваа денешна младина,Македонија гајле да си нема за иднината,бидејќи и ја нема.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom