Е вака сеа,се додека не уапсија едно дете пред влада,се беше во некаков ред,и готови бевме да си одиме дома.
Што му текна на тој џандарот јас незнам,го собра детето го зачукаа и сите отидовме натаму.И веќе беше касно за назад.
Тој ќељавиот од обезбедување на спомениците му рипна на детето на сликата,имаше среќа што остана жив и ќе заплачеше за малце.Дури му се закани на дечкото што го сликаше,ама му сржавме и избега ко пиченце и го удри детето претходно.Ич кур не ме боли за целата штета врз МЕВЕРЕТО затоа што они ја предизвикаа ескалацијата,ние ќе си се разотидовме најпоштено.
Секој џандар кој попил камен,дрво,клупа да знае дека тоа е затоа што е глуп.Никој не удри ни нападна џандар,дур не го приведоа детето.
Арам да им е и бел ден да не видат,бркаа група бесни граѓани во строгиот центар на градот.
Значи и ќотекот е во ред и све е во ред,ако треба ќе се јаде ќотек,само мразам говнарчиња кои се "срамат" и ми делуваат као запрепастени од реакцијата на деца,а притоа стенкаат кога шипците со калаш дремеа пред основен суд.Одете удавете се у нокшир.