N
NikolaMKD91
Гостин
Ако не ти дава за газ, мушај ја за цицкаИмам проблем, женска ми веке не ми дава да ја мушам во газ, со е работата да не има некој проблеми а на мене да не ми кажува за тоа ?
Ако не ти дава за газ, мушај ја за цицкаИмам проблем, женска ми веке не ми дава да ја мушам во газ, со е работата да не има некој проблеми а на мене да не ми кажува за тоа ?
Macci
Најискрено прочитав сега само се прашувам колку години имате 16? 17 години? Инаку дечко ти нека си ги тргне ти е
'' другари " бидејќи очигледно е дека тие него не му се другари и едноставно не се замараат тоа дали ти си му женска и сл. затоа ако сакате ваша врска да опстане и да си бидете мрни едноставно нека си се тргне на страна нека ги откачи ти е кои му се прават другари и решен проблем а се додека не ги тргне ќе ви биде така напнато ..
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 01:31 ---
Јас за еден месец 18, а тој 21. Се надевам викендов ќе е се океј ...
Go pravis toa samo zaradi shto e mala ili zosto voopshto ne ja svigjas? znam deka sea si vo shemata, student pretpostavuvam, a taa klinka!!!!!!Имам проблем кој за мене е на некој начин деликатен имено пред едно 1-2 две на фб ме адд едно девојче кое патем оди кај мене на работа долго време приметував дека некако чудно ме гледа не како и секоја обична девојка и ме адд на фб ја прифатив да видам што е работава и почна моабет да ми прави онака и пред 2-3 дена ми призна дека ме свиѓала премногу како демек е веќе заљубена во мене е сега проблемот е што јас имам 19 а таа 15 год ... е сега незнам како и да и кажам дека едноставно ништо не сакам ама на благ начин бидејќи сепак е во ти е години каде што ако и кажам на ептен лош начин можам да ја повредам премногу а не сакам така да сакам на убав начин да и кажам и да разбере ќе ве замолам за помош бидејќи прв пат сум во ваква ситуација
Не сум студент грешка си затоа што не ја свиѓам а и едноставно мала еGo pravis toa samo zaradi shto e mala ili zosto voopshto ne ja svigjas? znam deka sea si vo shemata, student pretpostavuvam, a taa klinka!!!!!!
Речи и јас не сакам да бидам педофилот кој ќе те учи на перверзни работиНе сум студент грешка си затоа што не ја свиѓам а и едноставно мала е
Кај работиш бе другар па шо има 15 годишни, да дојдам да работам?Имам проблем кој за мене е на некој начин деликатен имено пред едно 1-2 две на фб ме адд едно девојче кое патем оди кај мене на работа долго време приметував дека некако чудно ме гледа не како и секоја обична девојка и ме адд на фб ја прифатив да видам што е работава и почна моабет да ми прави онака и пред 2-3 дена ми призна дека ме свиѓала премногу како демек е веќе заљубена во мене е сега проблемот е што јас имам 19 а таа 15 год ... е сега незнам како и да и кажам дека едноставно ништо не сакам ама на благ начин бидејќи сепак е во ти е години каде што ако и кажам на ептен лош начин можам да ја повредам премногу а не сакам така да сакам на убав начин да и кажам и да разбере ќе ве замолам за помош бидејќи прв пат сум во ваква ситуација
Па нема некој лабав начин баш. И ја со една 3 години помала од мене малце ко педо се осеќав коа ми кажа дека ме свиѓа (ја коа бев 3та средно а она 8мо), па и кажав дека не ме интересира пошто е помала. Кажи и ја вистинската причина колку што можеш подобронамерно и готово. Ако ништо друго барем евентуално по некое време ќе размисли и ќе сфати дека ств не би иделоИмам проблем кој за мене е на некој начин деликатен имено пред едно 1-2 две на фб ме адд едно девојче кое патем оди кај мене на работа долго време приметував дека некако чудно ме гледа не како и секоја обична девојка и ме адд на фб ја прифатив да видам што е работава и почна моабет да ми прави онака и пред 2-3 дена ми призна дека ме свиѓала премногу како демек е веќе заљубена во мене е сега проблемот е што јас имам 19 а таа 15 год ... е сега незнам како и да и кажам дека едноставно ништо не сакам ама на благ начин бидејќи сепак е во ти е години каде што ако и кажам на ептен лош начин можам да ја повредам премногу а не сакам така да сакам на убав начин да и кажам и да разбере ќе ве замолам за помош бидејќи прв пат сум во ваква ситуација
Кажи и дека не си спремен за врска.Имам проблем кој за мене е на некој начин деликатен имено пред едно 1-2 две на фб ме адд едно девојче кое патем оди кај мене на работа долго време приметував дека некако чудно ме гледа не како и секоја обична девојка и ме адд на фб ја прифатив да видам што е работава и почна моабет да ми прави онака и пред 2-3 дена ми призна дека ме свиѓала премногу како демек е веќе заљубена во мене е сега проблемот е што јас имам 19 а таа 15 год ... е сега незнам како и да и кажам дека едноставно ништо не сакам ама на благ начин бидејќи сепак е во ти е години каде што ако и кажам на ептен лош начин можам да ја повредам премногу а не сакам така да сакам на убав начин да и кажам и да разбере ќе ве замолам за помош бидејќи прв пат сум во ваква ситуација
Погледни ја во очи и кажи ѝ ги задебелените зборови.Имам проблем кој за мене е на некој начин деликатен имено пред едно 1-2 две на фб ме адд едно девојче кое патем оди кај мене на работа долго време приметував дека некако чудно ме гледа не како и секоја обична девојка и ме адд на фб ја прифатив да видам што е работава и почна моабет да ми прави онака и пред 2-3 дена ми призна дека ме свиѓала премногу како демек е веќе заљубена во мене е сега проблемот е што јас имам 19 а таа 15 год ... е сега незнам како и да и кажам дека едноставно ништо не сакам ама на благ начин бидејќи сепак е во ти е години каде што ако и кажам на ептен лош начин можам да ја повредам премногу а не сакам така да сакам на убав начин да и кажам и да разбере ќе ве замолам за помош бидејќи прв пат сум во ваква ситуација
Биди искрен...директно кажи и дека едноставно не ја гледаш на тој начин на кој таа те гледа...и биди покракот во објаснувањето...немој да и држиш говор или нешто такво...колку поедноставно и директно толку поубаво и за тебе и за нејзе....Имам проблем
Залапај ја.Имам едно прашање т.е совет да ми дадете
Више подолго време свигам едно девојче, се иаме аднато на фејсбук, и све е така добро се дур не дојде моментот за нешто повеке, сметам и дека сум повеке духовит за разлика од другариве зашо увек коа сум у друштво или мегу женски сите пукаат од смеа така умеам да ги насмеам, али коа ке останеме сами увек сум посрамежлив.Тоа биди свој очигледно не у 2 случаи не ми успеа а само 1 упали .
Како да го скршам мразот ? и да се разбереме неам комплекси во типот фабулозни корпи, дебелина или малечок, него едноставно дур сме сите заедно у друштво ми е подобро него сами, а пак сакам нешо поише мегу нас а тоа како да незнам да го изразам добро кога сме сами
Во надеж дека господите ебачи нема да ме исмеат ...
Прво, почни со тоа што нема да го слушаш Крусер.Имам едно прашање т.е совет да ми дадете
Више подолго време свигам едно девојче, се иаме аднато на фејсбук, и све е така добро се дур не дојде моментот за нешто повеке, сметам и дека сум повеке духовит за разлика од другариве зашо увек коа сум у друштво или мегу женски сите пукаат од смеа така умеам да ги насмеам, али коа ке останеме сами увек сум посрамежлив.Тоа биди свој очигледно не у 2 случаи не ми успеа а само 1 упали .
Како да го скршам мразот ? и да се разбереме неам комплекси во типот фабулозни корпи, дебелина или малечок, него едноставно дур сме сите заедно у друштво ми е подобро него сами, а пак сакам нешо поише мегу нас а тоа како да незнам да го изразам добро кога сме сами
Во надеж дека господите ебачи нема да ме исмеат ...