Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Не пие јбг ,тоа забораив да го потенцирам !
Aбе ти, не таа :) Нели некои се охрабруваат со алкохол да направат нешто. Кај мене ова не пали оти со алкохол можам да трескам филозофии и да ја напукам 500то, но размисли ја како варијанта во твојот случај. Веројатно имаш срам, или пак страв од предвремен неуспех, но во случајов нема што да загубиш, барем по мое.

Член од
21 февруари 2013
Мислења
13
Поени од реакции
2
I MENE MI TREBA POMOS SO MOJOT PARTNER IMAFME ODNOSNI PRI KRAJOT VIDOFME DEKA KONDOMOT E PUKNAT TOGAS BRZO I TOJ SVRSI NADVOR NE VO MENE I NIKOGAS NEMA VO MENE SVRSENO DALI E MOZNO DA SE OSTANI BREMENA MIE VO MISLA AKO MOZI ODGOVORETEMI JAS SUM NOVA NA SAJTOV
--- надополнето: 24 февруари 2013 во 20:07 ---
I MENE MI TREBA POMOS SO MOJOT PARTNER IMAFME ODNOSNI PRI KRAJOT VIDOFME DEKA KONDOMOT E PUKNAT TOGAS BRZO I TOJ SVRSI NADVOR NE VO MENE I NIKOGAS NEMA VO MENE SVRSENO DALI E MOZNO DA SE OSTANI BREMENA MIE VO MISLA AKO MOZI ODGOVORETEMI JAS SUM NOVA NA SAJTOV
--- надополнето: 24 февруари 2013 во 20:08 ---
I MENE MI TREBA POMOS SO MOJOT PARTNER IMAFME ODNOSNI PRI KRAJOT VIDOFME DEKA KONDOMOT E PUKNAT TOGAS BRZO I TOJ SVRSI NADVOR NE VO MENE I NIKOGAS NEMA VO MENE SVRSENO DALI E MOZNO DA SE OSTANI BREMENA MIE VO MISLA AKO MOZI ODGOVORETEMI JAS SUM NOVA NA SAJTOVo_O
cim svrsil nadvor 99 . 9 posto nema sansi a 0,01 ima :) i vo presemenata tecnost se naogaat epten mali kolecestva na spermatozoidi , ali mnogu retko se desava toa da e pricina za bremenost ( ali stoi faktot deka sepak moze vo mnogu mal procent )

Член од
8 јануари 2013
Мислења
8
Поени од реакции
1
Aбе ти, не таа :) Нели некои се охрабруваат со алкохол да направат нешто. Кај мене ова не пали оти со алкохол можам да трескам филозофии и да ја напукам 500то, но размисли ја како варијанта во твојот случај. Веројатно имаш срам, или пак страв од предвремен неуспех, но во случајов нема што да загубиш, барем по мое.
добар совет.. неколку чашки алкохол и GO како и да е барем оправдување ќе си имаш во случај на неуспех... :D

Член од
9 февруари 2013
Мислења
48
Поени од реакции
10
добар совет.. неколку чашки алкохол и GO како и да е барем оправдување ќе си имаш во случај на неуспех... :D
хахаха имам пробано така да зборам и ми има кажано пијан си незнаеш шо збориш.....

Член од
8 јануари 2013
Мислења
8
Поени од реакции
1
хахаха имам пробано така да зборам и ми има кажано пијан си незнаеш шо збориш.....
дешава се... иди на трезно или пак со малку алкохол како за охрабруванје и кажи и најотворено.. :D

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Mi treba nekoj sovet...Veke 5 godini mi se dopaga edna momicka sto mi e voedno i drugarka.I se imam pusteno no vo los moment koga imase decko i nisto ne bidna,i malku se oddalecivme, sega pominaa 3-4 godini,slobodna e i pak sme drugari ne kojzna kakvi no drugari sme vo isto drustvo,zaedno izleguvame se ...Pomisliv pak da i se pustam no nekako se vozdrzuvam, bidejki sme vo isto drustvo i ako dobijam pak negativen odgovor od nejzina strana ke ni bide neprijatno i na dvajcata. Probav da ja zaboravam no nemozam, a nemozam da sakam i druga devojka ,neznam dali e poradi nea ili ednostavno sto nemozam da najdam takva kakva sto jas sakam :D Mozno e toa sto jas sega go cuvstuvam da e opsesija, no sto da pravam ? Davajte nekoj soveti,bilo sto moze da mi bide od pomos
Подобро да се каеш заради направеното, одошто заради пропуштеното.

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
Поголема глупост во животов немам прочитано :pos:
Си ја замислвам ситуацјава, си седам со женска ми и другариве и се пуштаат. И јас им викам дај бе немојте веќе да и се пуштате:pos::pos::pos:
Не не тролај жити се, или ако си сериозна ондак си се заебаваат со вас, се знае дека девојките на другарите не се чепкаат :icon_mrgr:
Не те прашав дали имаш прочитано поголема глупост и не си прај такви фалш филмој, не е ситуацијата каква шо си ја замислила ти. Иначе да сериозна сум, и не се заебаваат напињаат стварно, а сега пробуваат дечко ми да го напраат "теле" као "ја им се пуштам" нив ама малце се заебаа ...
--- надополнето: 25 февруари 2013 во 06:06 ---
Seriozna si ? Sigurna si dek ne se zabavet so vas? t.e. Sigurna si vo deckoti? nekakov kontakt porano so nekoj od drugarite od deckoti ?
Да, до сега 2 пати се има степано поради то. Не, ко се фатив ги запознав сите.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.328
Поени од реакции
15.587
Не те прашав дали имаш прочитано поголема глупост и не си прај такви фалш филмој, не е ситуацијата каква шо си ја замислила ти. Иначе да сериозна сум, и не се заебаваат напињаат стварно, а сега пробуваат дечко ми да го напраат "теле" као "ја им се пуштам" нив ама малце се заебаа ...

Дечко ти или да си ги смени другарите, или девојката, трето нема.

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Macci :)

Најискрено прочитав сега само се прашувам колку години имате 16? 17 години? Инаку дечко ти нека си ги тргне ти е
'' другари " бидејќи очигледно е дека тие него не му се другари и едноставно не се замараат тоа дали ти си му женска и сл. затоа ако сакате ваша врска да опстане и да си бидете мрни едноставно нека си се тргне на страна нека ги откачи ти е кои му се прават другари и решен проблем а се додека не ги тргне ќе ви биде така напнато .. :)
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 01:31 ---
Macci :)

Најискрено прочитав сега само се прашувам колку години имате 16? 17 години? Инаку дечко ти нека си ги тргне ти е
'' другари " бидејќи очигледно е дека тие него не му се другари и едноставно не се замараат тоа дали ти си му женска и сл. затоа ако сакате ваша врска да опстане и да си бидете мрни едноставно нека си се тргне на страна нека ги откачи ти е кои му се прават другари и решен проблем а се додека не ги тргне ќе ви биде така напнато .. :)

Inception

Професор Д-р
Член од
3 април 2012
Мислења
115
Поени од реакции
55

Ajdeeee.... niso .. deckoti pred golem predizvik bil! ne izlegvete na mestata kj so izlegvet tie, valda ne ve demnit cel grad pa gla da ne mojte da krenite!!!

Член од
26 февруари 2013
Мислења
7
Поени од реакции
0
Имам проблем, женска ми веке не ми дава да ја мушам во газ, со е работата да не има некој проблеми а на мене да не ми кажува за тоа ?

Член од
26 февруари 2013
Мислења
7
Поени од реакции
0
ej sakam da mi kazete nesho prv pat sum mnogu ozbilen na forumof!!!! neznam kolku sho znaaat bef u luiziana i pominaf super 3 nedeli so edna devojka( ne e vazno koja) arno ama netrebashe se zaljubif mnogu!!! nie u skopje se muvavme dugachko vreme ona znaeshe deka imam devojka i se ama mnoguy me sakashe i sea trkaloto mi se svrte i me udri po nos !!! mnogu se zaljubif ama ja sum od nea 4 saaata so avion se slushame na tel sekoj den ama dzabe ne e toa toa ajde kazete sho da pravam mnogu sum skrshen!!!!!!!!!!!

abe nekoj da mi pomogne ozbilnen sum ...
Ако сметаш дека можеш да издржеш секој ден да патуваш со авион по 4 саата добро ако не лансирај си ракета.
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 14:44 ---
ej sakam da mi kazete nesho prv pat sum mnogu ozbilen na forumof!!!! neznam kolku sho znaaat bef u luiziana i pominaf super 3 nedeli so edna devojka( ne e vazno koja) arno ama netrebashe se zaljubif mnogu!!! nie u skopje se muvavme dugachko vreme ona znaeshe deka imam devojka i se ama mnoguy me sakashe i sea trkaloto mi se svrte i me udri po nos !!! mnogu se zaljubif ama ja sum od nea 4 saaata so avion se slushame na tel sekoj den ama dzabe ne e toa toa ajde kazete sho da pravam mnogu sum skrshen!!!!!!!!!!!

abe nekoj da mi pomogne ozbilnen sum ...
Жртвувај една кражба, укради еден авион ако ја толку сакаш, така ке е засекогаш твоја.

Kajgana Shop

На врв Bottom