Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

N

NikolaMKD91

Гостин
Имам проблем, женска ми веке не ми дава да ја мушам во газ, со е работата да не има некој проблеми а на мене да не ми кажува за тоа ?
Ако не ти дава за газ, мушај ја за цицка

Член од
20 јануари 2012
Мислења
77
Поени од реакции
31
Macci :)

Најискрено прочитав сега само се прашувам колку години имате 16? 17 години? Инаку дечко ти нека си ги тргне ти е
'' другари " бидејќи очигледно е дека тие него не му се другари и едноставно не се замараат тоа дали ти си му женска и сл. затоа ако сакате ваша врска да опстане и да си бидете мрни едноставно нека си се тргне на страна нека ги откачи ти е кои му се прават другари и решен проблем а се додека не ги тргне ќе ви биде така напнато .. :)
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 01:31 ---

Јас за еден месец 18, а тој 21. Се надевам викендов ќе е се океј ...

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Имам проблем кој за мене е на некој начин деликатен имено пред едно 1-2 две на фб ме адд едно девојче кое патем оди кај мене на работа долго време приметував дека некако чудно ме гледа не како и секоја обична девојка и ме адд на фб ја прифатив да видам што е работава и почна моабет да ми прави онака и пред 2-3 дена ми призна дека ме свиѓала премногу како демек е веќе заљубена во мене е сега проблемот е што јас имам 19 а таа 15 год ... :confused: е сега незнам како и да и кажам дека едноставно ништо не сакам ама на благ начин бидејќи сепак е во ти е години каде што ако и кажам на ептен лош начин можам да ја повредам премногу а не сакам така да сакам на убав начин да и кажам и да разбере ќе ве замолам за помош бидејќи прв пат сум во ваква ситуација :)

Inception

Професор Д-р
Член од
3 април 2012
Мислења
115
Поени од реакции
55
Имам проблем кој за мене е на некој начин деликатен имено пред едно 1-2 две на фб ме адд едно девојче кое патем оди кај мене на работа долго време приметував дека некако чудно ме гледа не како и секоја обична девојка и ме адд на фб ја прифатив да видам што е работава и почна моабет да ми прави онака и пред 2-3 дена ми призна дека ме свиѓала премногу како демек е веќе заљубена во мене е сега проблемот е што јас имам 19 а таа 15 год ... :confused: е сега незнам како и да и кажам дека едноставно ништо не сакам ама на благ начин бидејќи сепак е во ти е години каде што ако и кажам на ептен лош начин можам да ја повредам премногу а не сакам така да сакам на убав начин да и кажам и да разбере ќе ве замолам за помош бидејќи прв пат сум во ваква ситуација :)
Go pravis toa samo zaradi shto e mala ili zosto voopshto ne ja svigjas? znam deka sea si vo shemata, student pretpostavuvam, a taa klinka!!!!!!

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Go pravis toa samo zaradi shto e mala ili zosto voopshto ne ja svigjas? znam deka sea si vo shemata, student pretpostavuvam, a taa klinka!!!!!!
Не сум студент грешка си затоа што не ја свиѓам а и едноставно мала е :)

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Не сум студент грешка си затоа што не ја свиѓам а и едноставно мала е :)
Речи и јас не сакам да бидам педофилот кој ќе те учи на перверзни работи :D

Ај сега озбилно, лесно е пример да се извадиш преку некоја друга, во стилот терам маткам, зафатен чоек сум, целам кон една, ти си супер, допрва ќе сретнуваш карактери и карактери, меѓу кои ќе го пронајдеш интересниот.

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Кај работиш бе другар па шо има 15 годишни, да дојдам да работам?
Иначе излажи ја дека ради годините неможеш нишо да праиш со неа, така полесно ќе се помири со тој факт.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Па нема некој лабав начин баш. И ја со една 3 години помала од мене малце ко педо се осеќав коа ми кажа дека ме свиѓа (ја коа бев 3та средно а она 8мо), па и кажав дека не ме интересира пошто е помала. Кажи и ја вистинската причина колку што можеш подобронамерно и готово. Ако ништо друго барем евентуално по некое време ќе размисли и ќе сфати дека ств не би идело :)

Inception

Професор Д-р
Член од
3 април 2012
Мислења
115
Поени од реакции
55
hhaha abe ja imav vakva slicna situacija i ... se isponashav neso... i normalno go jadev kurot! i da, mi smetase deka e mala. Toa muabetot so karakterite, deka doprva ke zapoznava novi rab e dobro za pocetok ama ne ocekuvaj deka ke prekine preku nok da te saka. A i neso drugo, tipkata za godina dena ke se promeni strashno i ti ke go zaprimetis toa!!

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Кажи и дека не си спремен за врска.

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Погледни ја во очи и кажи ѝ ги задебелените зборови.

Потоа, биди спремен таа да си го фати првиот дечко на кого ќе наиде и ќе ти покаже слики како се тие заедно, гушнати, залапани и многу заљубени. Чисто за да ти покаже што си пропуштил. Бидејќи ти си бил фин со неа и си ѝ кажал дека нема шанси таа со тебе, таа ќе ти возврати и ќе ти каже дека ти веќе немаш шанси со неа. Тоа затоа што ќе се грижи за тебе, не за друго.

Јасно, ова второво е само моја претпоставка, бидејќи сепак се работи за тинејџерка којашто прво прави, а потоа размислува (сите сме биле такви).

Сепак, ако навистина не сакаш ништо со неа, тоа нема да ти биде проблем. Само внимавај: таа сега има 15 години. Кога ќе дојде до 25, на пример, многу е можно да посакаш да имаш нешто со неа. Затоа, подобро кажи ѝ дека *сега* не сакаш да имаш ништо со неа (како што ти рекоа другите - зафатен си, малолетна е итн итн).

Во секој случај, со лесно.

C

Castiel

Гостин
Имам проблем
Биди искрен...директно кажи и дека едноставно не ја гледаш на тој начин на кој таа те гледа...и биди покракот во објаснувањето...немој да и држиш говор или нешто такво...колку поедноставно и директно толку поубаво и за тебе и за нејзе....

Член од
2 март 2013
Мислења
10
Поени од реакции
3
Имам едно прашање т.е совет да ми дадете :)
Више подолго време свигам едно девојче, се иаме аднато на фејсбук, и све е така добро се дур не дојде моментот за нешто повеке, сметам и дека сум повеке духовит за разлика од другариве зашо увек коа сум у друштво или мегу женски сите пукаат од смеа така умеам да ги насмеам, али коа ке останеме сами увек сум посрамежлив.Тоа биди свој очигледно не у 2 случаи не ми успеа а само 1 упали :).
Како да го скршам мразот ? и да се разбереме неам комплекси во типот фабулозни корпи, дебелина или малечок, него едноставно дур сме сите заедно у друштво ми е подобро него сами, а пак сакам нешо поише мегу нас а тоа како да незнам да го изразам добро кога сме сами :place:
Во надеж дека господите ебачи нема да ме исмеат ...

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
Више подолго време свигам едно девојче, се иаме аднато на фејсбук, и све е така добро се дур не дојде моментот за нешто повеке, сметам и дека сум повеке духовит за разлика од другариве зашо увек коа сум у друштво или мегу женски сите пукаат од смеа така умеам да ги насмеам, али коа ке останеме сами увек сум посрамежлив.Тоа биди свој очигледно не у 2 случаи не ми успеа а само 1 упали :).
Како да го скршам мразот ? и да се разбереме неам комплекси во типот фабулозни корпи, дебелина или малечок, него едноставно дур сме сите заедно у друштво ми е подобро него сами, а пак сакам нешо поише мегу нас а тоа како да незнам да го изразам добро кога сме сами :place:
Залапај ја.

И ова не е исмевање. Самиот си свесен дека во друштво ти оди лесно муабетот и правиш забава за целото друштво. А кога си само со девојката, не ти оди муабетот. Тоа е затоа што муабетот е за *поголемо* друштво; кога си очи во очи со девојката, таков муабет не пали. И во ред е што не ти оди да зборуваш така кога е само таа присутна - не ни треба.

Кога си само со неа, не се потребни зборови, туку дела. Затоа, без многу муабет, залапај ја. Ќе сфати. Не би требало да ти биде проблем да ја залапаш, ако немаш комплекси од корпи.

Со лесно.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Прво, почни со тоа што нема да го слушаш Крусер.
За другото немаш гајле :)

Kajgana Shop

На врв Bottom