Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
- Член од
- 29 јануари 2007
- Мислења
- 84.962
- Поени од реакции
- 195.500
29Шо број е прајмов? „гуглам“ по рисиверов, ама не можам да ја најдам. Другиве мислам сите ги најдов.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
29Шо број е прајмов? „гуглам“ по рисиверов, ама не можам да ја најдам. Другиве мислам сите ги најдов.
Фабричко ресетирање пробај.А шо е финтава шо ги нема кај мене? Ниедна од новиве програми нема.. треба некое ажурирање или пребарување да се напрај ?
Реонот Чаир и Бутел немаат аналогна ниту дигитална, за фиксна незнам, а интернетот е малку спор и покрај тестот кој покажува нормални знаци.Има некој проблеми со телевизијата да нема еве едно 2 саата??![]()
Е да јас сум во Чаир сега само што дојдов дома гледам нема тв па викам да прашамРеонот Чаир и Бутел немаат аналогна ниту дигитална, за фиксна незнам, а интернетот е малку спор и покрај тестот кој покажува нормални знаци.
Ме изнасмеа за хобитивезнаев дека има нешто вакво. Кажете ми дали еден, ЕДЕН во државава гледа голф? Какви кретени у пм, послушајте ме, баталете им ја телевизијата и ставете си дримбокс, се изнагледав што ми душа сака без да чекам сељанава да ми пушти нешто. Дигиталнава им ја гледам само кога сум кај баба ми зошто хобити живеат во комшии и бучно е некогаш.