A1 TV кабелска телевизија (Blizoo/Cabletel/Vip TV) - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Xak
  • Време на започнување
Член од
15 јули 2007
Мислења
16.001
Поени од реакции
8.325
Интересен избор на канали ,но ај јас ќе чекам Макс тв да ги стави тие нови највени канали

Член од
11 февруари 2009
Мислења
1.072
Поени од реакции
1.144
Морав да го ресетирам ресиверот, по што малку се поремети ама набрзо се оправи и сега се апдејтна листата со канали :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Само чудно уште се немаат пофалено на нивната веб страна :)
Можда и на нив не им е верно, затоа, си викаат ко Владо, леле што направивме лелее што направивме

Член од
11 август 2011
Мислења
322
Поени од реакции
446
Кај мене и без да го рестартирам ресиверот , ги има новите канали (y) . Ајде па да ни ги пуштат уште малку и Арена спорт и да заборавам што е и stream и sopcast и torrentstream и се

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Поплави, земјтотреси, Барса губи од Реал и Милан, Близу пуштаат нормални канали да гледаме.....апокалипсо те чекаме!

Член од
7 септември 2008
Мислења
371
Поени од реакции
109
Море се ова е убаво од нив што конечно решија да пуштат нови канали.Мене ме плаши со овие нови канали да не дојдат и нови цени на услугите.Ако дојде до покачување на цените на услугите алтернатива и тоа бесплатна ние МК предавател!;)

Член од
15 јули 2007
Мислења
16.001
Поени од реакции
8.325
Значи уште ONE- BoomTV останаа без SK Prime и T-Home MaxTv. :tapp:
Кога тогаш ќе го стават и они ,барана телевизија е ,корисниците на Макс тв на нивниот фејсбук ги потекоја од барање да се пушти тој канал .

Mr.47

Juve Fan
Член од
29 јули 2008
Мислења
10.046
Поени од реакции
6.074
Шо број е прајмов? „гуглам“ по рисиверов, ама не можам да ја најдам. Другиве мислам сите ги најдов.

Го најдов, после струјното рестартирање и фабричко му акнав. На 38 го најдов кај мене. Ваљда различни рисивери иаме(црн-марка неам појма:D). Како и да е, фала.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom