Како што рече ACTION, избриши и преинсталирај Google Chrome.
Ако не работи то, следно најдобро ти е Opera! http://www.opera.com/
Ако не работи то, следно најдобро ти е Opera! http://www.opera.com/

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хром си е хром и според мене тој е подобар така да преинсталирај го и се ќе биде во ред![]()
Момци ?? Јас не спаѓам во нив мислам дека хахаха мене не ми викаш фала ако акоСредено фала многу момци![]()
Мене искрено Операта ми правеше многу проблеми и воопшто како Browser не ми е по мерак хехех ама океј кој како си сака и на кој како му одговара ќе си правиТвој избор Луси, но јас би препорачал Опера. Сепак твој избор, твој живот!![]()
Хаха, сепак фала и тебе иначе воопшто не ми падна напамет реинсталација ..Момци ?? Јас не спаѓам во нив мислам дека хахаха мене не ми викаш фала ако ако
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 18:41 ---
Мене искрено Операта ми правеше многу проблеми и воопшто како Browser не ми е по мерак хехех ама океј кој како си сака и на кој како му одговара ќе си прави![]()
Наведов дека ми е оневозможена таа опција ако убаво прочита ..иначе направив ренсталација и сега е во редidi desno gore na google chrome idi setings i tama iskluci go translejtot.
idi desno gore na google chrome idi setings i tama iskluci go translejtot.
За мозила па не би рекол да те види господ туку баш Хром тоа го прави и башка има опција за сихронизација со андроид смартфонКористи мозила да те види господ![]()
За мозила па не би рекол да те види господ туку баш Хром тоа го прави и башка има опција за сихронизација со андроид смартфон![]()
па остранувај тие адони или апликации што се во Хромот и има и таква апликација што се во Хромот и со него ќе ограничувашХммм.... како долгогодишен корисник на хромот, последните 3-4 месеци се вратив на фирефоксот, првично поради тоа што хромот почна значително повеќе да користи ресурси (меморија, процесор...) истотака нема опција да се ограничи капацитетот на кешот (можи да натрупа неколку GB за краток период).