Google Chrome (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
Хром си е хром и според мене тој е подобар така да преинсталирај го и се ќе биде во ред :)

Хром си е хром и според мене тој е подобар така да преинсталирај го и се ќе биде во ред :)

Твој избор Луси, но јас би препорачал Опера. Сепак твој избор, твој живот! (y)

Средено фала многу момци :love::love:
Момци ?? Јас не спаѓам во нив мислам дека хахаха мене не ми викаш фала ако ако :P
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 18:41 ---
Твој избор Луси, но јас би препорачал Опера. Сепак твој избор, твој живот! (y)
Мене искрено Операта ми правеше многу проблеми и воопшто како Browser не ми е по мерак хехех ама океј кој како си сака и на кој како му одговара ќе си прави (y)

Момци ?? Јас не спаѓам во нив мислам дека хахаха мене не ми викаш фала ако ако :P
--- надополнето: 26 февруари 2013 во 18:41 ---

Мене искрено Операта ми правеше многу проблеми и воопшто како Browser не ми е по мерак хехех ама океј кој како си сака и на кој како му одговара ќе си прави (y)
Хаха, сепак фала и тебе иначе воопшто не ми падна напамет реинсталација ..

idi desno gore na google chrome idi setings i tama iskluci go translejtot.

Таа досега го има преинсталирано Хром 50 пати тој одгавара. Господи боже, е сега стварно господи боже :P [Oguz Style]

Користи мозила да те види господ :)
За мозила па не би рекол да те види господ туку баш Хром тоа го прави и башка има опција за сихронизација со андроид смартфон ;)

Opera?
Хах.
Опера ми е број 4 на листа најдобри броусери.
-Хром
-Фајрфокс (не се вика мозила, мозила е фирмата, има и thunderbird (клиент за епошта) и seamonkey(веб броусер) итн итн)
-Макстон
-Опера
...

хром и фајрфокс може да се мењаат за прво место во однос на преферирање

За мозила па не би рекол да те види господ туку баш Хром тоа го прави и башка има опција за сихронизација со андроид смартфон ;)

Хммм.... како долгогодишен корисник на хромот, последните 3-4 месеци се вратив на фирефоксот, првично поради тоа што хромот почна значително повеќе да користи ресурси (меморија, процесор...) истотака нема опција да се ограничи капацитетот на кешот (можи да натрупа неколку GB за краток период).

Хммм.... како долгогодишен корисник на хромот, последните 3-4 месеци се вратив на фирефоксот, првично поради тоа што хромот почна значително повеќе да користи ресурси (меморија, процесор...) истотака нема опција да се ограничи капацитетот на кешот (можи да натрупа неколку GB за краток период).
па остранувај тие адони или апликации што се во Хромот и има и таква апликација што се во Хромот и со него ќе ограничуваш ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom