Google Chrome (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата teneke
  • Време на започнување Време на започнување
Имам проблем со Google Chrome i Mozilla премногу споро ми ги отвара страните а пробав да ја измерам брзината и ми над 40 мега инаку следново ми го покажува :
npLNf.jpg

стварно ако може некој нека ми помогне бидејќи едвај отвара страни едвај ова го напишав и оваа сл ја ставив :place:
Викаат дека овој пребарувач содржел тројанец..многу актуелна тема на интерент последниве месеци..почекај некое време деинсталирај го и пак симни го...може до тоа е..

Вчера кога проверив за нова верзија на Гугл Хром ми вели: Update server not available: error 3. Знаете што е проблемот?

Па чим си пробал со сите браузери и со реинсталација, гледаш дека не проблемот со браузерот.
Колку време му треба да отвори страна?

Да не отворам нова тема.

Само на Google Chrome ми се смени некако (изгледа јас имам чепннато) скоро се на интернетов да ми е ракописно, а не печатно (форумов, ју туб) без разлика дали е латиница или кирилица. Како да го сменам сега да ми е повторно на печатно?

пс. Го преинсталирав, истото е пак.

Да не отворам нова тема.

Само на Google Chrome ми се смени некако (изгледа јас имам чепннато) скоро се на интернетов да ми е ракописно, а не печатно (форумов, ју туб) без разлика дали е латиница или кирилица. Како да го сменам сега да ми е повторно на печатно?

пс. Го преинсталирав, истото е пак.

Ај оди во сетингс, па пак сетингс од лево, па најдолу адвансд сетингс па кај web content оди на customize fonts и кажи кои фонтови ти се наместени?

Installation error 0xc0000018 ?! Што е ова бе, пребарувам ама ништо не помогна...:eek:

Дали некој знае како да пребарувам со потцртување (highlights) на зборовите во текст?
На пр: барам збор book и во текстот што сум го нашол, тој да биде обележан за да не мора да го читаш целиот текст за да видиш каде се спомнува.

Знам порано Google така функционираше и баш беше корисно. Нешто до Chrome-от е или...?

Налетав на сличен проблем. Ми се појави додека сурфав и снема струја. NetFramework беше оштетен! Немаше друго решение освен формат за жал. Сепак пробај да деинсталираш NetFramework или постирај ја грешката на google ќе ти најде шо е проблемот.
И немора секогаш формат да е решението:cautious:
.NET Version Detector 12 R2
.NET Framework Cleanup Tool
--- надополнето: 5 август 2012 во 23:44 ---
Installation error 0xc0000018 ?! Што е ова бе, пребарувам ама ништо не помогна...:eek:
Фрејмворкот провери си го!

Вака...користам гугл хром но на секој релоад ми се појавува гугл транслејт и ми ја преведува страната на англиски без разлика кој сајт го отварам..
Чаре ? :) Иначе пробав да отидам во опции никогаш да не ми ги преведува овие страни но таа опција не ми беше дозволена..

Па пробај кликни на онаа опција што се појавува кога ти преведува... ако си видел има едно Never translate this page или нешто такво и види дали ќе ти се среди :)

Па пробај кликни на онаа опција што се појавува кога ти преведува... ако си видел има едно Never translate this page или нешто такво и види дали ќе ти се среди :)
Да, ама таа опција ми е оневозможена како што наведов погоре ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom